- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Canım prolaktin yükselince zararı nedircanım incire dikkat et onun prolaktini yükseltme durumu var fazla tüketme
ay evet hep bunun hayalini kuruyordum şu 3 ay bitsin diye :) keyifli zamanlar şimdi başlıyor. bi bakmışız sende bu haftalara gelmişsin aramızda çok yok :)Masllah ilk donem bityiyor sizde insallah bundan sonra daha guzel olucak
adetin 15. günü yumurtam çatladı. eğer adet olsaydım 29 günde gelmiş olacaktı yani. benim hep 28-29 günde gelir zaten. aynı düzen olmuştu diyebilirizPeki yum takibine göre ovu zamanindan 14 gün sayınca 15 . Gun bat oluyor . Sen öyle yapınca reglin kac güne denk gelir . Her zaman ki düzen mi değişen ayki gibi mi . Uzun oldu kusura bakma
programlar genelde çatlama tarihi veriyor yumurtlama değil ki yumurtlama da önemliyaa ben programa güveniyorum ama inşallah yanılmam içime kurt düştü
Kendin ovulasyonla mi takip ettin cnm ya bilmiyom önce Rabbim nasip etsin sonra her türlü olurda dayanamiyoruz işte
Anladim cnm onu hic birakmadan devam edeyim o zaman
Rabbim fazla bekletmeden güzel zamanda versin melegini inşallah3 ay doktorla birlikte klomen kullandım yumurtalık takibi yaptırdım olmayınca rahim filmi istedi tıkalı çıktı ameliyat vs. derken bi süre klomen kullanmadım rahim gelişmesi için ilaç kullandım. Ameliyat sonrası klomeni kendim kullandım, kontrolúm Subattaydı gittiğimde herseyin güzel bu ay da olmazsa bidaki ay 2. 3. yada 4. günü gel mütlaka ilac veririm dedi, kist var gibi gördü o yüzden ilaç vermedi şuan adetle birlikte atılır dedi. Ovulasyon 4 ay denedim bu 5. ay olcak daha tık yok. Rabbim ne zaman nasip ederse artık...
10 mart gösteriyor ama benım de kafam karıstı. ben bu testi alayım ne zaman yapmaya baslamam gerekıyor canım her gün mü yapılıyor? anlatabilir misin sana zahmetCanım bat 15 mart diye düşünüp öyle dedim
şu an normal canım normal değeri 2-29 arası diye biliyorum olmaz canım inşallah Rabbim şifasını versin değer yükselmesin inşallahprolaktinin normal değeri ne ki baktım 9,31 görünüyor kuzum? sabahları çeyrek kadar tüketiyorum sorun olmaz heralde. kv yapmış zeytinyağına koymuş..
Canım ben adetten sonra başladım ama bu kadar erken grek degil 10. Günden başlayabilirsin. Şimdilerde sipariş ver n11 den almıştım ben . Zaten sonrasına grupça bilgi veririz pik oldu siliklesti vs diye degerlendirirsin10 mart gösteriyor ama benım de kafam karıstı. ben bu testi alayım ne zaman yapmaya baslamam gerekıyor canım her gün mü yapılıyor? anlatabilir misin sana zahmet
adet düzensizliğine sebep oluyormuş bildiğim kadarıyla daha detaylı bilgi istersen internette vardır canımCanım prolaktin yükselince zararı nedir
Benim bu hesap yanlış canım kafa durdu bugün adetin başlangıcı diye anlamışım :)Ovi testi alsan iyi olur ama olmazsa da 28 şubat 1 ,2 marti iyi degerlendirebilirsin
Canım prolaktin yükselince zararı nedir
Utrasyona gore 3 ekim dedi doktor bizim 2 gun onde giyor galibaCnm senin Ekim 5 değil mi. Sata gore
Rabbim fazla bekletmeden güzel zamanda versin melegini inşallah
Evet siparişimi verdim bileCanım ben adetten sonra başladım ama bu kadar erken grek degil 10. Günden başlayabilirsin. Şimdilerde sipariş ver n11 den almıştım ben . Zaten sonrasına grupça bilgi veririz pik oldu siliklesti vs diye degerlendirirsin
Kuzum bekleyisteyim :)merveaydiin canım naptın ??
Insallah vardir canim bende hic oyle birsey olmamisti Rabbim insallah nasip ederde asilamaya gerek kalmazcanım inan öyle çok isterimki öyle olmasını ama cumarteside böyleydi kan testi 2 nin altında çıktı sanırım bu testin kendi çizgisi hep çıkıyor ama bu ayda aşılama deneyeceğim için yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?