Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet siparişimi verdim bile gelince başlarım resmi buraya atsam bilen arkadaşlar değerlendirir değil mi? her gün aynı saatte mi yapmak gerekir bir kuralı filan var mı?

12 ile 6 arası yapılması uygun görülüyor ve testi yapmadan 2 saat önce sıvı alınmaması gerekiyor biliyorum

yap hadi sende bence 3 kala gösteriyor bence her halükarda.. hadi inşallah vardıııırrr..
Yemin ederim gaza getiriyorsunuuuuzzz :))))
Belirtilerde benimde uykusuzluk var gece dön o yana dön bu yana bir türlü uyuyamiyorum içim geçiyor bazen , akıntı da var ama görecegız yarın sabah

Gayet koyu testin kuzum hiç üzüleme..

Milletin hemen basliyormus benim de daha baslamadi yaa
Benım ilk gebeliğimde 5 +4 ken falan başlamıstı

Belirtilerde benimde uykusuzluk var gece dön o yana dön bu yana bir türlü uyuyamiyorum içim geçiyor bazen , akıntı da var ama görecegız yarın sabah
Aha uyksuuzluk mu var belirti
4 gündür uyuyamıyorummmmmmmmmmmm

valla aldıklarım yetip de artıyor bile bana : ( d vit b ve demir.. bir de folik asit. ya da bunları içeren bir vitamin mi almalı var mı öyle bunları karşılayacak sen biliyorsundur canım.
Bana pregnacare conception him/her diye bir vitamin vermişti doktor canım, onda d, b12, demir, inositol, magnezyum vs. takviyeler vardı. 30 kadın 30 da erkek için vardı içinde. Ondan önce neofortil vermişlerdi ama onun içeriğinde bunların hepsi yoktu, bitirdikten sonra almamıştım bidaha.

ama 7 8 kala yap diye diretmiyoruz ya kuzum :)) şurda 2 gün kalmış. tamam yarın sabah iyi güzel haberini bekliyorummm inşallah...

Annem aradı şimdi bebeğine battaniye yaptırıyorum dedi

Anneler hisseder deyip susuyorum

Ne renk yaptırıyon dedi. Bitane kırık beyaz , birde renkli yaptırıyorum dedi .
Allahım inşallah nasip ederse kullanırız annem dedim
Annem benım yaaa

30unu sen 30unu eşin içti demi..? ben bi bakıyım fiyatlarına.. sağolasın canım.

Allah razi olsun.Tesekkur ederim ictenlikle.Allah gercekten gonlunuzce versin.Mesajinizi okudum.Sukur bugun kanamam ve sancim kesildi.Devam etse idi doktora gidecektim..
Sevindim canım, bende de önceki aylarda adet öncesi birkaç gün lekelenme oluyodu, şimdi de olmasın diye progestana başladı doktor adet günüm gelmeden, fırsatın olursa muayene ol istersen, kist vs. yoksa belki verir sana da önlem için. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin bundan sonra da

uyy kıyamamm.. ee olmayacak mı bebeğin ondan demiş kuzum.. ama bu arada ikiz olabilir onun sinyalini vermiş gibi algıladım ben :)) sizde ikiz var mıydı kuzum?

Anneler hisseder . Bende rüyamda biseyler görüyorum kv hemen uşağa kalacaksın diyo :)

Merhabalar benim de 1 hafta öncesinde uykusuzluk gece huzursuz uyuma vardi ayaklarım çok fazla üşüyordu. Ve 1 haftadır da aşırı kasık ağrılarım var. Ara ara kramplar giriyor. Bacağıma vurduğu bile oluyor.bat a son 1. Kuruntudan mi bunları hissediyorum üşüttüm mu yoksa gerçekten gebelik mi merakla bekliyorum. Sizce durumum ney çok sabirsizim.

morcivertkedi hamileligin en keyifli zamanlari onlar olsa gerek hissediyorsun o seni hissediyor dunyanin en guzel duygusu olsa gerek. Bizim bugun 6+5 evet neredeyse 2. ayimiz bittecek zaman hizli ilerliyor
evet ya 3 aya kadar insan hep endiseli.. hissetmeye daha bi bu kadar daha zaman var siz de büyümüşsünüz
oyyy yesinler ya içine doğmuş sanki. söyledin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…