- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 63
- 28
Test yapmak istiyorum ama negatif çıkıcak :)benim de aklımdan tam o geçtii :)
Evet siparişimi verdim bilegelince başlarım resmi buraya atsam bilen arkadaşlar değerlendirir değil mi? her gün aynı saatte mi yapmak gerekir bir kuralı filan var mı?
Test yapmak istiyorum ama negatif çıkıcak :)
Yarın sabah yapmayı planlıyorumHiç belli olmaz canm Rabbom çift çizgi görmeyi nasip etsin inşAllah :)
yap hadi sende bence 3 kala gösteriyor bence her halükarda.. hadi inşallah vardıııırrr..Test yapmak istiyorum ama negatif çıkıcak :)
Yemin ederim gaza getiriyorsunuuuuzzz :))))yap hadi sende bence 3 kala gösteriyor bence her halükarda.. hadi inşallah vardıııırrr..
Gayet koyu testin kuzum hiç üzüleme..Dikkat etmiştim canım evet,yapar yapmaz iki dk sonra siteye yükledim.fazla moralim bozuldu,on dk sonra test böyle oldu,o mesajımı düzenlemek istedim ama geç kalmışım,siteden cikmistim,tekrar girince o kısım gözükmedi..
Her zamanki gibi damlattim ama renk daha belli,ay ne bileyim canım ya,bı ağladım geldim yine
Korktuğumla sinanicam diye endişe ediyorum..
Benım ilk gebeliğimde 5 +4 ken falan başlamıstıMilletin hemen basliyormus benim de daha baslamadi yaa
Aha uyksuuzluk mu var belirtiYemin ederim gaza getiriyorsunuuuuzzz :))))
Belirtilerde benimde uykusuzluk var gece dön o yana dön bu yana bir türlü uyuyamiyorum içim geçiyor bazen , akıntı da var ama görecegız yarın sabah
Bana pregnacare conception him/her diye bir vitamin vermişti doktor canım, onda d, b12, demir, inositol, magnezyum vs. takviyeler vardı. 30 kadın 30 da erkek için vardı içinde. Ondan önce neofortil vermişlerdi ama onun içeriğinde bunların hepsi yoktu, bitirdikten sonra almamıştım bidaha.valla aldıklarım yetip de artıyor bile bana : ( d vit b ve demir.. bir de folik asit. ya da bunları içeren bir vitamin mi almalı var mı öyle bunları karşılayacak sen biliyorsundur canım.
ama 7 8 kala yap diye diretmiyoruz ya kuzum :)) şurda 2 gün kalmış. tamam yarın sabah iyi güzel haberini bekliyorummm inşallah...Yemin ederim gaza getiriyorsunuuuuzzz :))))
Belirtilerde benimde uykusuzluk var gece dön o yana dön bu yana bir türlü uyuyamiyorum içim geçiyor bazen , akıntı da var ama görecegız yarın sabah
30unu sen 30unu eşin içti demi..? ben bi bakıyım fiyatlarına.. sağolasın canım.Bana pregnacare conception him/her diye bir vitamin vermişti doktor canım, onda d, b12, demir, inositol, magnezyum vs. takviyeler vardı. 30 kadın 30 da erkek için vardı içinde. Ondan önce neofortil vermişlerdi ama onun içeriğinde bunların hepsi yoktu, bitirdikten sonra almamıştım bidaha.
Sevindim canım, bende de önceki aylarda adet öncesi birkaç gün lekelenme oluyodu, şimdi de olmasın diye progestana başladı doktor adet günüm gelmeden, fırsatın olursa muayene ol istersen, kist vs. yoksa belki verir sana da önlem için. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin bundan sonra daAllah razi olsun.Tesekkur ederim ictenlikle.Allah gercekten gonlunuzce versin.Mesajinizi okudum.Sukur bugun kanamam ve sancim kesildi.Devam etse idi doktora gidecektim..
Bekleyin beniiii :)ama 7 8 kala yap diye diretmiyoruz ya kuzum :)) şurda 2 gün kalmış. tamam yarın sabah iyi güzel haberini bekliyorummm inşallah...
Hiç sorma bende bendeG
Aha uyksuuzluk mu var belirti
4 gündür uyuyamıyorummmmmmmmmmmm
uyy kıyamamm.. ee olmayacak mı bebeğin ondan demiş kuzum.. ama bu arada ikiz olabilir onun sinyalini vermiş gibi algıladım ben :)) sizde ikiz var mıydı kuzum?Annem aradı şimdi bebeğine battaniye yaptırıyorum dedi
Anneler hisseder deyip susuyorum
Ne renk yaptırıyon dedi. Bitane kırık beyaz , birde renkli yaptırıyorum dedi .
Allahım inşallah nasip ederse kullanırız annem dedim
Annem benım yaaa
Anneler hisseder . Bende rüyamda biseyler görüyorum kv hemen uşağa kalacaksın diyo :)Annem aradı şimdi bebeğine battaniye yaptırıyorum dedi
Annem benım yaaa
Size demiştim ...
gelin topiğim ugurlu demiştim
evet ya 3 aya kadar insan hep endiseli.. hissetmeye daha bi bu kadar daha zaman varmorcivertkedi hamileligin en keyifli zamanlari onlar olsa gerek hissediyorsun o seni hissediyor dunyanin en guzel duygusu olsa gerek. Bizim bugun 6+5 evet neredeyse 2. ayimiz bittecek zaman hizli ilerliyor
oyyy yesinler yaAnnem aradı şimdi bebeğine battaniye yaptırıyorum dedi
Annem benım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?