Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
uyy kıyamamm.. ee olmayacak mı bebeğin ondan demiş kuzum.. ama bu arada ikiz olabilir onun sinyalini vermiş gibi algıladım ben :)) sizde ikiz var mıydı kuzum?
Bizde yok kuzum .
Eşimin dedesi ikiz onunda bize gelmesi zor

Anneler hisseder . Bende rüyamda biseyler görüyorum kv hemen uşağa kalacaksın diyo :)
:)

Benımde belirtiler aynı inşallah hamilesindir

evet ya 3 aya kadar insan hep endiseli.. hissetmeye daha bi bu kadar daha zaman var siz de büyümüşsünüz

oyyy yesinler ya içine doğmuş sanki. söyledin mi?
Yok kuzum söylemedim :)
Ağzımı aradı ama ben büyük soğguk kanlılıkla inşallah bşr gün olur annem dedim :)

ayyy ya kıyamam cok tatli :)

Kızlar yazilanlari takip ediorum pek yorum yapasim yok simdilik Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insAllah dualarımdasinz
Arada olur oyle ozellikle adet oncesi... bi bezmislik bi bıkkınlık gelir.. adet olunca kabuguma cekilirim yumurtlama evresi tekrar cikarimm..bi nese bi enerji :))surekli olumsuz dusundukce arkasi gelir napiyoruz olumlu dusunuyoruz.. :)

Arada olur oyle ozellikle adet oncesi... bi bezmislik bi bıkkınlık gelir.. adet olunca kabuguma cekilirim yumurtlama evresi tekrar cikarimm..bi nese bi enerji :))surekli olumsuz dusundukce arkasi gelir napiyoruz olumlu dusunuyoruz.. :)
Aynen canım çok uzak kalamıyorum zaten :) özlüyorum burda sohbet etmeyi
Keyfın gelince beklenıyorsun

Evet siparişimi verdim bile gelince başlarım resmi buraya atsam bilen arkadaşlar değerlendirir değil mi? her gün aynı saatte mi yapmak gerekir bir kuralı filan var mı?
Su alımını azaltarak yapacaksın canım bide pike yakın günde 2 , 3 defa yapıp anlık değişmeyi iyi gozlemle. Degerlendiririz tabiki :)

can09e hele bi alalım hamilelik haberlerimizi, şu zamandaki çaresizliklerimizi unutucaz inşallah canım..Allahım ne olur o vakit uzun olmasin
dvtb bir şey sormak istiyorum sana canım..sen geçen ayda ovulasyon yapmıştın dimi..o vakitlerde hangi günleri degerlendirmistin.bu ay gibi her gün mü olmuştu ihtimali yüksek günlerde. subat ayı ovulasyonunu noktalarla biliyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…