Yarın sabah yapmayı planlıyorum
Tamam cnmUtrasyona gore 3 ekim dedi doktor bizim 2 gun onde giyor galiba
Bizde yok kuzum .uyy kıyamamm.. ee olmayacak mı bebeğin ondan demiş kuzum.. ama bu arada ikiz olabilir onun sinyalini vermiş gibi algıladım ben :)) sizde ikiz var mıydı kuzum?
:)Anneler hisseder . Bende rüyamda biseyler görüyorum kv hemen uşağa kalacaksın diyo :)
Benımde belirtiler aynı inşallah hamilesindirMerhabalar benim de 1 hafta öncesinde uykusuzluk gece huzursuz uyuma vardi ayaklarım çok fazla üşüyordu. Ve 1 haftadır da aşırı kasık ağrılarım var. Ara ara kramplar giriyor. Bacağıma vurduğu bile oluyor.bat a son 1. Kuruntudan mi bunları hissediyorum üşüttüm mu yoksa gerçekten gebelik mi merakla bekliyorum. Sizce durumum ney çok sabirsizim.
Yok kuzum söylemedim :)evet ya 3 aya kadar insan hep endiseli.. hissetmeye daha bi bu kadar daha zaman varsiz de büyümüşsünüz
oyyy yesinler yaiçine doğmuş sanki. söyledin mi?
14 martKuzum yenı batını kaç yazam ?
İnşalllah yazdıgım son bat olur kuzum14 mart
saol cnm birde bu ay asilama dusunuyorum etkileneyim istemedimHayırlısı olsun, insallah vardır, yoksa bile risk almaya degmez
insallah canim hayirlisiyla cok isterdim ama son iki aydir benim boyle o yuzden umutlu degilimInsallah vardir canim bende hic oyle birsey olmamisti Rabbim insallah nasip ederde asilamaya gerek kalmaz
30 ben içtim, 30 eşim içindi ama onun progeny m vardı o sıralar, o yüzden onu bitirince başladı geriden gelio30unu sen 30unu eşin içti demi..? ben bi bakıyım fiyatlarına.. sağolasın canım.
ayyy ya kıyamam cok tatli :)Annem aradı şimdi bebeğine battaniye yaptırıyorum dedi
Anneler hisseder deyip susuyorum
Ne renk yaptırıyon dedi. Bitane kırık beyaz , birde renkli yaptırıyorum dedi .
Allahım inşallah nasip ederse kullanırız annem dedim
Annem benım yaaa
ayyy ya kıyamam cok tatli :)
Arada olur oyle ozellikle adet oncesi... bi bezmislik bi bıkkınlık gelir.. adet olunca kabuguma cekilirim yumurtlama evresi tekrar cikarimm..bi nese bi enerji :))surekli olumsuz dusundukce arkasi gelir napiyoruz olumlu dusunuyoruz.. :)Kızlar yazilanlari takip ediorum pek yorum yapasim yok simdilik Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insAllah dualarımdasinz
Keyfın gelince beklenıyorsunKızlar yazilanlari takip ediorum pek yorum yapasim yok simdilik Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insAllah dualarımdasinz
Aynen canım çok uzak kalamıyorum zaten :) özlüyorum burda sohbet etmeyiArada olur oyle ozellikle adet oncesi... bi bezmislik bi bıkkınlık gelir.. adet olunca kabuguma cekilirim yumurtlama evresi tekrar cikarimm..bi nese bi enerji :))surekli olumsuz dusundukce arkasi gelir napiyoruz olumlu dusunuyoruz.. :)
Keyfın gelince beklenıyorsun
Su alımını azaltarak yapacaksın canım bide pike yakın günde 2 , 3 defa yapıp anlık değişmeyi iyi gozlemle. Degerlendiririz tabiki :)Evet siparişimi verdim bilegelince başlarım resmi buraya atsam bilen arkadaşlar değerlendirir değil mi? her gün aynı saatte mi yapmak gerekir bir kuralı filan var mı?
Canım benim,Allah razı olsun.Cok iyi biliyorum,heyecanla bekleyenlerin yanindasinGayet koyu testin kuzum hiç üzüleme..
Canım benim,Allah razı olsun.Cok iyi biliyorum,heyecanla bekleyenlerin yanindasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?