Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay kimyasal yaşadım ya inanılmaz akıntım vardı
Su gibi ve yapışkanlı..

İlk gebeliğimde de aynı böyle olmustum az bir akıntım vardı ve krem gibiydi
Benim hamile kaldığım ay adetten sonrasından itibaren hiç yum akıntısı bile gelmemisti kupkuruydum kesin hamile değilim dedim ama tutmuştu canım oğlum

Benim hamile kaldığım ay adetten sonrasından itibaren hiç yum akıntısı bile gelmemisti kupkuruydum kesin hamile değilim dedim ama tutmuştu canım oğlum
Kimi dio sari akıntı oldu kimi beyaz kimi kupkuruydum herkesin fqrkli oluyir snrm

Kimi dio sari akıntı oldu kimi beyaz kimi kupkuruydum herkesin fqrkli oluyir snrm
Aynen öyle belirtiler bile başka olur göğüs ağrısı yaşamadım kaşık batması olmamisti yerleşme kanamasıyla bilmiştim adet günü istifra etmiştim filmlerdeki gibi :)) H E gibi uykusuzluk vardı. Ama herkes genelde gebelikte uykuya düşer

Ben gebeligi uykudan hic anlayamam snrm kiz vala uykuya her daim düşkünüm

Kızlar bu da bugünkü sonuç adet biteli 5 gün oldu iyi duruyor sanki anlamıyorum ki

Eklentiler

• 48848B55-5425-4416-989A-24FB3F0B417B.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 39
  • D2B8AAF0-EA59-41DE-958E-74E0C30050D8.webp
    99,4 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bu da bugünkü sonuç adet biteli 5 gün oldu iyi duruyor sanki anlamıyorum ki
Selam canım, pozitife çok yakın çıkmış bence, istersen devam et teste, bakalım koyulaşacak mı ama bu arada mümkünse bugünleri de değerlendir istersen. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Selam canım, pozitife çok yakın çıkmış bence, istersen devam et teste, bakalım koyulaşacak mı ama bu arada mümkünse bugünleri de değerlendir istersen. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Merhaba kuzum, çok sevindim pozitife yakın dedin ya. Ödevi yapalım bugün kocişle bari, benim düzen baya bozuldu 5 gün oldu adet biteli erken olucak bu ay demek ki

Geçen ay da bata yakin bas agrim cok olmuştu bat gunu 4.4 çıkmıştı hqtta yukselir belki deidm ama malesef bu ay da bas agrim cok
Evet o baş ağrısı beni deli ediyor 3 gündür gece geçiyor ilacı aldığım icin sabah tekrar başlıyor . Daha yum bile olmadi

Geçen ay da bata yakin bas agrim cok olmuştu bat gunu 4.4 çıkmıştı hqtta yukselir belki deidm ama malesef bu ay da bas agrim cok
İnşallah hayırlı haberdir canım, bende migren olduğu için ordan da anlama imkanım yoktu, zaten herşey ağrımaya bahane oluyo bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…