Benım iç çamaşırıma beyaz krem gibi akıntı geliyo sadeceBu ay ki akintilarim cok tuhaf ya demin sulu beyaz akıntım geldi iki parmağımın arasinda uzadıkça uzadı
Yumurtlamdan sonrq bende de vardi oyoe akıntı su an yokBenım iç çamaşırıma beyaz krem gibi akıntı geliyo sadece
Geçen ay kimyasal yaşadım ya inanılmaz akıntım vardıYumurtlamdan sonrq bende de vardi oyoe akıntı su an yok
Vala ne bilim akintilar da mi oynuyor benimleGeçen ay kimyasal yaşadım ya inanılmaz akıntım vardı
Su gibi ve yapışkanlı..
İlk gebeliğimde de aynı böyle olmustum az bir akıntım vardı ve krem gibiydi
Benim hamile kaldığım ay adetten sonrasından itibaren hiç yum akıntısı bile gelmemisti kupkuruydum kesin hamile değilim dedim ama tutmuştu canım oğlumGeçen ay kimyasal yaşadım ya inanılmaz akıntım vardı
Su gibi ve yapışkanlı..
İlk gebeliğimde de aynı böyle olmustum az bir akıntım vardı ve krem gibiydi
Kimi dio sari akıntı oldu kimi beyaz kimi kupkuruydum herkesin fqrkli oluyir snrmBenim hamile kaldığım ay adetten sonrasından itibaren hiç yum akıntısı bile gelmemisti kupkuruydum kesin hamile değilim dedim ama tutmuştu canım oğlum
Aynen öyle belirtiler bile başka olur göğüs ağrısı yaşamadım kaşık batması olmamisti yerleşme kanamasıyla bilmiştim adet günü istifra etmiştim filmlerdeki gibi :)) H E gibi uykusuzluk vardı. Ama herkes genelde gebelikte uykuya düşerKimi dio sari akıntı oldu kimi beyaz kimi kupkuruydum herkesin fqrkli oluyir snrm
Ben gebeligi uykudan hic anlayamam snrm kiz vala uykuya her daim düşkünümAynen öyle belirtiler bile başka olur göğüs ağrısı yaşamadım kaşık batması olmamisti yerleşme kanamasıyla bilmiştim adet günü istifra etmiştim filmlerdeki gibi :)) H E gibi uykusuzluk vardı. Ama herkes genelde gebelikte uykuya düşer
Ahaha aynen ben de öyleyimBen gebeligi uykudan hic anlayamam snrm kiz vala uykuya her daim düşkünüm
Selam canım, pozitife çok yakın çıkmış bence, istersen devam et teste, bakalım koyulaşacak mı ama bu arada mümkünse bugünleri de değerlendir istersen. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Kızlar bu da bugünkü sonuç adet biteli 5 gün oldu iyi duruyor sanki anlamıyorum ki
Belirti diye birşey yok zaten canım ya hepsi zaten battan sonra başlıyor ee o zamana kadar zaten testte öğreniyoruz:))Ben gebeligi uykudan hic anlayamam snrm kiz vala uykuya her daim düşkünüm
Merhaba kuzum, çok sevindim pozitife yakın dedin ya. Ödevi yapalım bugün kocişle bari, benim düzen baya bozuldu 5 gün oldu adet biteli erken olucak bu ay demek kiSelam canım, pozitife çok yakın çıkmış bence, istersen devam et teste, bakalım koyulaşacak mı ama bu arada mümkünse bugünleri de değerlendir istersen. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Olabilir canım, inşallah Rabbim dileğini verirMerhaba kuzum, çok sevindim pozitife yakın dedin ya. Ödevi yapalım bugün kocişle bari, benim düzen baya bozuldu 5 gün oldu adet biteli erken olucak bu ay demek ki
Geçen ay da bata yakin bas agrim cok olmuştu bat gunu 4.4 çıkmıştı hqtta yukselir belki deidm ama malesef bu ay da bas agrim cokAhaha aynen ben de öyleyim
Adet bitimine göre iyi çıkmış. Gun kaçırmadan devam et sanki yakın gibi hadi hayırlısıKızlar bu da bugünkü sonuç adet biteli 5 gün oldu iyi duruyor sanki anlamıyorum ki
Evet o baş ağrısı beni deli ediyor 3 gündür gece geçiyor ilacı aldığım icin sabah tekrar başlıyor . Daha yum bile olmadiGeçen ay da bata yakin bas agrim cok olmuştu bat gunu 4.4 çıkmıştı hqtta yukselir belki deidm ama malesef bu ay da bas agrim cok
İnşallah hayırlı haberdir canım, bende migren olduğu için ordan da anlama imkanım yoktu, zaten herşey ağrımaya bahane oluyo bendeGeçen ay da bata yakin bas agrim cok olmuştu bat gunu 4.4 çıkmıştı hqtta yukselir belki deidm ama malesef bu ay da bas agrim cok
İnşallah güzel olur kuzum bugünü değerlendireyim di mi?Adet bitimine göre iyi çıkmış. Gun kaçırmadan devam et sanki yakın gibi hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?