- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Canım daha pik degil canin istiyorsa degerlendirİnşallah güzel olur kuzum bugünü değerlendireyim di mi?
Var ben gördüm hadi gözün aydınKizlar az önce yaptim net görüyorum varmi sizcede
Şüpheden ziyade hap içmeyi hiç sevmiyorum DA ben sinir oldumEvet o baş ağrısı beni deli ediyor 3 gündür gece geçiyor ilacı aldığım icin sabah tekrar başlıyor . Daha yum bile olmadi
Muallak herseyİnşallah hayırlı haberdir canım, bende migren olduğu için ordan da anlama imkanım yoktu, zaten herşey ağrımaya bahane oluyo bende
Ben göremedim canım malesefKizlar az önce yaptim net görüyorum varmi sizcede
insAllah rasgelsin canımİnşallah güzel olur kuzum bugünü değerlendireyim di mi?
Geç döllenme mi ki adet 2 gun gectiVar ben gördüm hadi gözün aydın
Kizlar az önce yaptim net görüyorum varmi sizcede[/QUOTE
Selam canım, ben de gördüm, Rabbim tamamına erdirsin, 2 gün geçtiyse kan ver istersen yarın ya da vaktin yoksa ilk idrarla tekrarla olmazsaGeç döllenme mi ki adet 2 gun gecti
Tabi olabilir. Kan verin yarın mutlaka çıkacaktır insGeç döllenme mi ki adet 2 gun gecti
Allah razı olsun canım, dombili pozitife yakın dedi heyecanlandım değerlendireyim en iyisiBen göremedim canım malesef
insAllah rasgelsin canım
Ben hep hazırım değerlendirmem miCanım daha pik degil canin istiyorsa degerlendir
Sağol cnm ins hayırlısı :)))Selam canım, ben de gördüm, Rabbim tamamına erdirsin, 2 gün geçtiyse kan ver istersen yarın ya da vaktin yoksa ilk idrarla tekrarla olmazsa
İnş cnm çok sağol :)Tabi olabilir. Kan verin yarın mutlaka çıkacaktır ins
Aynen kuruya yakın dı benımde ama geuptakı herkeısn akıntısı vardı bende diyodum kesın hamıle değilim :)Benim hamile kaldığım ay adetten sonrasından itibaren hiç yum akıntısı bile gelmemisti kupkuruydum kesin hamile değilim dedim ama tutmuştu canım oğlum
Ooo gayettt güzelll bir doğurgan üyemiz daha oldu maşllah .Kızlar bu da bugünkü sonuç adet biteli 5 gün oldu iyi duruyor sanki anlamıyorum ki
Bende görüyorum . Geç döllenmeye benziyor .Kizlar az önce yaptim net görüyorum varmi sizcede
Ya aslında şimdi dikkatlıce baktım değişik birley olmus testte çizgi gibi de değil anlamadım .Kizlar az önce yaptim net görüyorum varmi sizcede
İnş cnm hayirlisi tesekkur ederimAynen kuruya yakın dı benımde ama geuptakı herkeısn akıntısı vardı bende diyodum kesın hamıle değilim :)
Ama bende böyle oldu herkesde farklı bişeyler oluyo :))
Ooo gayettt güzelll bir doğurgan üyemiz daha oldu maşllah .
2 günde bir değerlendirmeyi unutma . Pikten sonra sıklaştırırız şimdi günaşırı canım
Bende görüyorum . Geç döllenmeye benziyor .
Birkç günd aha takipte kalın ya da 2 günde bir kan verin
Pik olunca 3 gün boyunca ard ard devam edersin canım siliklemeye göre söylerim ben sana her gün testlerini buraya at olur muH E kuzum çok teşekkürler, hergün yapacağım testi iyi ki erken başlamışım yapmaya kaçırsam çok üzülürdüm. Bugünü değerlendirip gün aşırı devam ediyorum o zaman. Pik olunca hergün
Atmaz olur muyum tek destekçim sizsiniz iyi ki varsınızPik olunca 3 gün boyunca ard ard devam edersin canım siliklemeye göre söylerim ben sana her gün testlerini buraya at olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?