Canım adetlerin düzenliyse 10. Gün başla ..Yarın adetin 9. günü oluyor ve elimde 10 adet ovu testi var sonrasında kullanmak istemiyorum. O yüzden sorum şu ki yarın mı başlasam 10. gün mü sizce?
Vala battaniye koltuk ben butunlesmis olarak uzaniyorum telefon elimde izliomNerdesinizzzzz
Ya aslında şimdi dikkatlıce baktım değişik birley olmus testte çizgi gibi de değil anlamadım .
Sabah ilk idrarla tekrarlayın
Hello kityAllta sizi görüyorum
Bende aynı kedilerim üstümde elimde telefonVala battaniye koltuk ben butunlesmis olarak uzaniyorum telefon elimde izliom
Hello zeki emicaaaHello kityZeki Müren de seni görüyor yalnız değilsin
Testler naptin uzaklastrdin mi kendindenBende aynı kedilerim üstümde elimde telefon
Burda takılıyoruz
Bilemedim ki canım kaçırmamak için başka istersen sonra bitecek gibi olursa onu o zaman düşünürüzYarın adetin 9. günü oluyor ve elimde 10 adet ovu testi var sonrasında kullanmak istemiyorum. O yüzden sorum şu ki yarın mı başlasam 10. gün mü sizce?
Yok şuan hergun tekrarlıyorum . Ama yarın yapmıcam 3 tane kalmıs inanabiliyormusunuzTestler naptin uzaklastrdin mi kendinden
bana dağılmış gibi geldi. yarın sabah tekrarla benceKizlar az önce yaptim net görüyorum varmi sizcede
inanmıyorumYok şuan hergun tekrarlıyorum . Ama yarın yapmıcam 3 tane kalmıs inanabiliyormusunuz
50 tane gebelik testim vardı ve 3 tane kalmıs ..
allahım nasıl delirmek bu ??
Bnmki 3 5 tanenin lafini ediyor boyle senin gibi olanları duysaYok şuan hergun tekrarlıyorum . Ama yarın yapmıcam 3 tane kalmıs inanabiliyormusunuz
50 tane gebelik testim vardı ve 3 tane kalmıs ..
allahım nasıl delirmek bu ??
Yemın ederim şok oldumbana dağılmış gibi geldi. yarın sabah tekrarla bence
inanmıyorum
helal sana elçin
Benım eim bilmiyorBnmki 3 5 tanenin lafini ediyor boyle senin gibi olanları duysa
Benım eim bilmiyor
Ovu yuda bilmiyor .
Ovu yuda bilmiyor .
Onu hiç stese sokmadım .
İstemşyormus gibi davrandım ..
birliktelikleri bile ben dile getirmedim hep cez bettim
Canım adetlerin düzenliyse 10. Gün başla ..
ama düzensiz se ne kadar erken başlasan iyi .
Ovu yuda bilmiyor .
Onu hiç stese sokmadım .
İstemşyormus gibi davrandım ..
birliktelikleri bile ben dile getirmedim hep cez bettim
Bu performansı sizden de beklıyorum :)Muhtesemsim HE
Bilemedim ki canım kaçırmamak için başka istersen sonra bitecek gibi olursa onu o zaman düşünürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?