Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benm geçen ay 13 te oldu bu ay 14 . Günde ..

Ama bazı arkadaşların 10. Da dalan da oldu ondan kaçrımanı istemiyorum kararsızım

evet ya 3 aya kadar insan hep endiseli.. hissetmeye daha bi bu kadar daha zaman var siz de büyümüşsünüz

oyyy yesinler ya içine doğmuş sanki. söyledin mi?
Cok sukur yavas yavas buyuyoruz 3 aylimtan sonra insan biraz rahatliyor annem hergun arayip sunu ye bunu yap bir su donem gecene kadar dikkat et diyor. Sadece ben degil annemde baya bir stere girmis

Umutsuzluğa yer yok ama .
Sen demiştin 2 yıldır ugraısyoruz diye daha önce söylediysen özür dilerim doktora gittiniz mi ? Ne diyorlar ? Testler yapıldı mı ?
Eşin ve senın yaşın kaç ??
3 yıl olmak üzere evleneli 1 yıl korndk sonra 9 ay sonra dış gebelik geçrdim snraa bi kimyasal . Eşiminde benmde sıkıntımz yok çok şükr hersey temiz diyor başka bişy demiyorlar amaa dış gebelikten ve kimyasal yaşadıktan sonra rahim filmi cekildmm tıkalı çıktı ikiside birini zorlaa açtılar diğeri tam açlmadı dr böylede gebe kalabilrsnn dedi deniyorz malesf olmyor yumrtlama güzel hormon güzel rahim güzel spermm güzel şükr amaa olmyor

Kuzum peki ne kadar süredir deniyorsunuz rahım açıldıktan sonr ?? Tekrar mı doktora gitseniz? Yine mi kapandı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…