Kuzum benm geçen ay 13 te oldu bu ay 14 . Günde ..Öyle düşünüyodum daH E de 10. gün başla dedi karar veremedim :) Aralikta 15. gün pik görmüşüm (klomen kullanıyodum), geçen ay çok değişik çıkmıştı. Bu ay klomen kullanmadîm ne zaman pik olur bilemiyorum.
Bu felek bana böyleyken olmaz son monİnşalllah yazdıgım son bat olur kuzum
Umutsuzluğa yer yok ama .Bu felek bana böyleyken olmaz son mon
Benim neden istemiyor simdiden babasina mi duskun babasi yorulmasin diye istemiyor kendi mi zorluyorum ama yok istemiyorGayet koyu testin kuzum hiç üzüleme..
Benım ilk gebeliğimde 5 +4 ken falan başlamıstı
Aha uyksuuzluk mu var belirti
4 gündür uyuyamıyorummmmmmmmmmmm
Ya kuzum sen neden bu kadar umutsuzsun hadi silkelen kendine gel hayırlısını işte :)Bu felek bana böyleyken olmaz son mon
Aşerme derken bulantı demek istedim kuzum yoksa canım öyle bişey çekmedi .Benim neden istemiyor simdiden babasina mi duskun babasi yorulmasin diye istemiyor kendi mi zorluyorum ama yok istemiyor
Ovu yuda bilmiyor .
Onu hiç stese sokmadım .
İstemşyormus gibi davrandım ..
birliktelikleri bile ben dile getirmedim hep cez bettim
Cok sukur yavas yavas buyuyoruz 3 aylimtan sonra insan biraz rahatliyor annem hergun arayip sunu ye bunu yap bir su donem gecene kadar dikkat et diyor. Sadece ben degil annemde baya bir stere girmisevet ya 3 aya kadar insan hep endiseli.. hissetmeye daha bi bu kadar daha zaman varsiz de büyümüşsünüz
oyyy yesinler yaiçine doğmuş sanki. söyledin mi?
Dualarimiz seninleinsallah canim hayirlisiyla cok isterdim ama son iki aydir benim boyle o yuzden umutlu degilim
Ha konuda canim yavrum banada iskence cektirmiyor cok sukur bulantim falan yokAşerme derken bulantı demek istedim kuzum yoksa canım öyle bişey çekmedi .
Kusmaya da aşerme deniliyormus ya :))
Ay valla topiğimdeki butun gebeleriö hamıleleıkleır çok güzel gidiyo bulantısız falan maşşaalllaaahhhhhHa konuda canim yavrum banada iskence cektirmiyor cok sukur bulantim falan yok
3 yıl olmak üzere evleneli 1 yıl korndk sonra 9 ay sonra dış gebelik geçrdim snraa bi kimyasal . Eşiminde benmde sıkıntımz yok çok şükr hersey temiz diyor başka bişy demiyorlar amaa dış gebelikten ve kimyasal yaşadıktan sonra rahim filmi cekildmm tıkalı çıktı ikiside birini zorlaa açtılar diğeri tam açlmadı dr böylede gebe kalabilrsnn dedi deniyorz malesf olmyor yumrtlama güzel hormon güzel rahim güzel spermm güzel şükr amaa olmyorUmutsuzluğa yer yok ama .
Sen demiştin 2 yıldır ugraısyoruz diye daha önce söylediysen özür dilerim doktora gittiniz mi ? Ne diyorlar ? Testler yapıldı mı ?
Eşin ve senın yaşın kaç ??
Demin ilk sayfaya baktım 12 adet daha gebe adayı var şubat ayına dâir inş. Herkesin gobisleri dolarAy valla topiğimdeki butun gebeleriö hamıleleıkleır çok güzel gidiyo bulantısız falan maşşaalllaaahhhhh
Ordan 2 kişi gebe bat geçemesini beklıyoruz ekleme için :)Demin ilk sayfaya baktım 12 adet daha gebe adayı var şubat ayına dâir inş. Herkesin gobisleri dolar
Hep hayrlısını istedimm ve isteyecegim...Ya kuzum sen neden bu kadar umutsuzsun hadi silkelen kendine gel hayırlısını işte :)
Kuzum peki ne kadar süredir deniyorsunuz rahım açıldıktan sonr ?? Tekrar mı doktora gitseniz? Yine mi kapandı acaba ?3 yıl olmak üzere evleneli 1 yıl korndk sonra 9 ay sonra dış gebelik geçrdim snraa bi kimyasal . Eşiminde benmde sıkıntımz yok çok şükr hersey temiz diyor başka bişy demiyorlar amaa dış gebelikten ve kimyasal yaşadıktan sonra rahim filmi cekildmm tıkalı çıktı ikiside birini zorlaa açtılar diğeri tam açlmadı dr böylede gebe kalabilrsnn dedi deniyorz malesf olmyor yumrtlama güzel hormon güzel rahim güzel spermm güzel şükr amaa olmyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?