- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
Hadi ya hayırlı olsun onlarada digerlerinedeOrdan 2 kişi gebe bat geçemesini beklıyoruz ekleme için :)
Tmm kuzum biraz kafanı dağıt ama nolur üzülme herşey vaktinde güzel demek ki zamanı var dahaHep hayrlısını istedimm ve isteyecegim...ama artık uğraşmayacamm koalam
Eylülün 19unda rahim filmi çekildim daha gecen ay gttim dr diyor çok güzel bekleycz olmazsaaa ya tekrar rahim filmi yada laparoskopi yaparz dedi bende diyorm ugrasmyımm tekrar rahim filmiyle lakoraskobi olayımm kurtlaymmKuzum peki ne kadar süredir deniyorsunuz rahım açıldıktan sonr ?? Tekrar mı doktora gitseniz? Yine mi kapandı acaba ?
Elbetteki öylee amaaa ....Tmm kuzum biraz kafanı dağıt ama nolur üzülme herşey vaktinde güzel demek ki zamanı var daha
Tahmin edebiliyorumElbetteki öylee amaaa ....
Bu amanın içinde neler yokki
Kuzum kendın için en hayırlısını sen bilirisn ..Eylülün 19unda rahim filmi çekildim daha gecen ay gttim dr diyor çok güzel bekleycz olmazsaaa ya tekrar rahim filmi yada laparoskopi yaparz dedi bende diyorm ugrasmyımm tekrar rahim filmiyle lakoraskobi olayımm kurtlaymm
Evet var gibi canım görünüyorSonunda oldu var gibi ya
Öylee yapacam kuzmmm cok teşekkür ederm ilgin içinnn eşimn sağlıgı suan ön planda bi amelyat olacak onun iyi gecmesinden başka artık bir derdim olmayacak Allahın iznyleKuzum kendın için en hayırlısını sen bilirisn ..
istersen bir süre bırak kendını .
Rahat bırak sal .
Düşünme bebek falan..
Baktın hala olmuyor gidersein ne gerekiyosa yaparsın
Buraya yazma kuzum kendi grubunde gördümH E peri tozuna nolmus canim yaa buraya yazdi mi ben gormedim..:/
True white canim test duzgun yapilmamis duruyor.. baska test var mi elinde yarin sabahtan yapar misin tekrar?
Ne ameliyatı canım çok geçmiş olsun ?Öylee yapacam kuzmmm cok teşekkür ederm ilgin içinnn eşimn sağlıgı suan ön planda bi amelyat olacak onun iyi gecmesinden başka artık bir derdim olmayacak Allahın iznyle
Hepsi var ama Müslüman olarak isyan yakşmaz kuzm bize sabrr sabrrr ve dua dua duaaaTahmin edebiliyorum
Umitsizlik
Çaresizlik
Biraz isyan
Bunalım
Stres
V.s v.s.
2 ay oldu basmza bi kaza geldi bileğine bi cam girdi atar damar tendonlar sinirler hepsi gitti şimdi çalışamıyor 23 yasnda daha bnde 20 21 e girecmm eline bakılp ölüyor resmen eller acılmyor son iki parmkta his yokk bidaha sinirler dikilecekkk beklyorz malatyadan çağrcaklar gülümNe ameliyatı canım çok geçmiş olsun ?
Elhamdülillah ne güzel bilincindeyiz:)Hepsi var ama Müslüman olarak isyan yakşmaz kuzm bize sabrr sabrrr ve dua dua duaaa
Off yaa tanimiyorum ama gormustum adini Rabbim hakkinda hayirlisini versin... kac aylik ki simdi anne karninda bile mudahale yapiyorlarmis ama mudahale edilcek bisiymi ki dur ben kendine bakiyim en iyisi:/Buraya yazma kuzum kendi grubunde gördümsanırım bebeğinde sıkıntı varmıs bağırsakları dışardaymıs of için yandı yemın ederim
Canım benim arkadaşıma da doktor öyle birşey demisti vücudunun bağırsak bölümü çok fazla büyük ameliyat olmalı doğunca demişti o da bulunduğu ilin en iyi özel doktoru .Buraya yazma kuzum kendi grubunde gördümsanırım bebeğinde sıkıntı varmıs bağırsakları dışardaymıs of için yandı yemın ederim
Ah canım yaaaa çok geçmiş olsunnnn2 ay oldu basmza bi kaza geldi bileğine bi cam girdi atar damar tendonlar sinirler hepsi gitti şimdi çalışamıyor 23 yasnda daha bnde 20 21 e girecmm eline bakılp ölüyor resmen eller acılmyor son iki parmkta his yokk bidaha sinirler dikilecekkk beklyorz malatyadan çağrcaklar gülüm
Çok çok geçmiş olsun2 ay oldu basmza bi kaza geldi bileğine bi cam girdi atar damar tendonlar sinirler hepsi gitti şimdi çalışamıyor 23 yasnda daha bnde 20 21 e girecmm eline bakılp ölüyor resmen eller acılmyor son iki parmkta his yokk bidaha sinirler dikilecekkk beklyorz malatyadan çağrcaklar gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?