- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Evetr canmsss :))Elhamdülillah ne güzel bilincindeyiz:)
İnşallah güzel haberle alır inşallah sadece bağırsak olsa sıkıntı değilmiş ama sanırım karaciğeride aynı durumdaymısCanım benim arkadaşıma da doktor öyle birşey demisti vücudunun bağırsak bölümü çok fazla büyük ameliyat olmalı doğunca demişti o da bulunduğu ilin en iyi özel doktoru .
Devlete git dedim gidiyor herşey sağlıklı ve doğum yaptı bebek gayet iyi
Evtt evet o iyi olsnnn o elinee kavsssn inşallah hersey tek tek yerini bulrAh canım yaaaa çok geçmiş olsunnnn
Allahım korumus yıne çok şükğr .
İnşallah şu ameliyatı olsunda normale dönsün Allahın izniyle
Saol cnmmÇok çok geçmiş olsun
Allahım önce eşine sağlık versin sonrada hemen tatlı minik bir bebek versin dualarim seninle canım Allah ım yardimcin olsun2 ay oldu basmza bi kaza geldi bileğine bi cam girdi atar damar tendonlar sinirler hepsi gitti şimdi çalışamıyor 23 yasnda daha bnde 20 21 e girecmm eline bakılp ölüyor resmen eller acılmyor son iki parmkta his yokk bidaha sinirler dikilecekkk beklyorz malatyadan çağrcaklar gülüm
Saol ayşemmmm saoll Rabbim senden razı olsnAllahım önce eşine sağlık versin sonrada hemen tatlı minik bir bebek versin dualarim seninle canım Allah ım yardimcin olsun
Canım benim geçen ay da yaklaşık olarak buna benziyordu ama geçen ay adet sonrası hemen başladık gün aşırı devam ettik pik olduğu günlerde her gün oldu ama silinmeye başladığı gün bıraktık sanırım o bir iki gün de önemli bu ay zaten biliyorsun ve bu ay biraz rahat bıraktım kendimi geçen ay çok stres olmuştum çok şükür bin şükür Rabbim de nasip etti darısı sana inşallah kuzum@can09e hele bi alalım hamilelik haberlerimizi, şu zamandaki çaresizliklerimizi unutucaz inşallah canım..Allahım ne olur o vakit uzun olmasin
dvtb bir şey sormak istiyorum sana canım..sen geçen ayda ovulasyon yapmıştın dimi..o vakitlerde hangi günleri degerlendirmistin.bu ay gibi her gün mü olmuştu ihtimali yüksek günlerde. subat ayı ovulasyonunu noktalarla biliyorum da
Benimki de öyle kuzumBenım iç çamaşırıma beyaz krem gibi akıntı geliyo sadece
Sana da cnmİyi geceler kızlar ben çıkıyorum . Hepinizi öpüyorum .
@ladytombulyanak yarın testnı beklıyorummm
Insallah hepimizjn bu sekilde devam eder canim senin de boyle olur. Rabbim isteyen herkese kolay hamilelik yasatir insallahAy valla topiğimdeki butun gebeleriö hamıleleıkleır çok güzel gidiyo bulantısız falan maşşaalllaaahhhhh
Cok net bir sekilde ikinci cizgi cikmis hadi gozun aydin canim bat kac?Sonunda oldu var gibi ya
Ya bana göre 2 gun sanki geçti ama 2 Şubat ise yumurtlama daha 4 gün varEvet var gibi canım görünüyorkaçıncı günün bat gecti mi
Ben daha net görüyorum resim cekemedim iyiCok net bir sekilde ikinci cizgi cikmis hadi gozun aydin canim bat kac?
Cok gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda sifasini verir insallah2 ay oldu basmza bi kaza geldi bileğine bi cam girdi atar damar tendonlar sinirler hepsi gitti şimdi çalışamıyor 23 yasnda daha bnde 20 21 e girecmm eline bakılp ölüyor resmen eller acılmyor son iki parmkta his yokk bidaha sinirler dikilecekkk beklyorz malatyadan çağrcaklar gülüm
Sanki geçmiş gibi teste göre. Ben de tam bilemiyorum yumurtlamayi ama 28 saydigimda 16 si oluyor. Dun yaptim negatifti. Tekrar yapmicam. Ins seninki giderek koyulasir ve guzel haberlerini alırızYa bana göre 2 gun sanki geçti ama 2 Şubat ise yumurtlama daha 4 gün var
Yumurta oluşumu adetin son günleri itibari ile başlar o belirtiler güzel çünkü yumurta oluşumunuzun olduğunu gösterir. Ama aşırı bi ağrı ise yine de doktoruna danış canım
Insallah canim sabah testi varsa tekrarlasana birBen daha net görüyorum resim cekemedim iyi
Yok ya yarın aliyim geneInsallah canim sabah testi varsa tekrarlasana bir
İnş cnmSanki geçmiş gibi teste göre. Ben de tam bilemiyorum yumurtlamayi ama 28 saydigimda 16 si oluyor. Dun yaptim negatifti. Tekrar yapmicam. Ins seninki giderek koyulasir ve guzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?