Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel haberle alır inşallah sadece bağırsak olsa sıkıntı değilmiş ama sanırım karaciğeride aynı durumdaymıs Of Allahım yardımcısı olsun inşallaaaahhhhhh yanılmıslardır

Allahım önce eşine sağlık versin sonrada hemen tatlı minik bir bebek versin dualarim seninle canım Allah ım yardimcin olsun

Canım benim geçen ay da yaklaşık olarak buna benziyordu ama geçen ay adet sonrası hemen başladık gün aşırı devam ettik pik olduğu günlerde her gün oldu ama silinmeye başladığı gün bıraktık sanırım o bir iki gün de önemli bu ay zaten biliyorsun ve bu ay biraz rahat bıraktım kendimi geçen ay çok stres olmuştum çok şükür bin şükür Rabbim de nasip etti darısı sana inşallah kuzum
Ayrıca ben senden de umutluyum

Cok gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda sifasini verir insallah

Ya bana göre 2 gun sanki geçti ama 2 Şubat ise yumurtlama daha 4 gün var
Sanki geçmiş gibi teste göre. Ben de tam bilemiyorum yumurtlamayi ama 28 saydigimda 16 si oluyor. Dun yaptim negatifti. Tekrar yapmicam. Ins seninki giderek koyulasir ve guzel haberlerini alırız

Yumurta oluşumu adetin son günleri itibari ile başlar o belirtiler güzel çünkü yumurta oluşumunuzun olduğunu gösterir. Ama aşırı bi ağrı ise yine de doktoruna danış canım

Dün fazlaydı ıliskiden sonra sümüksü pide böyle nasıl desem tortu şeklinde büstler geldi eşim bile bune be dedi anlamadım valla yarın randevum var ilk defa gidicem doktora bakayım sorcam inşallah altından kötü bişey çıkmaz inşallah senin dediğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…