Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nolmuş kuzum hayırdır

Gelecek ay pik ve ertesi iki üç günü de muhakkak degerlendiricem canım..hiç çekemem eşimin nazini,yok spermlerin kalitesi düşüyormuş yok sağlıklı olmazmış..hadi oradan dicem
Çok teşekkür ederim caniim..Benim regle yakın heyecan yerini korkuya bıraktı.hatta bir an evvel önümüzdeki hafta sonuna ışınlanmak istiyorum temiz bir sayfa icin
H E hep yanındayız bizdee

Gelmiş-geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin inşallah eşine Aminnn

Kuzum benm geçen ay 13 te oldu bu ay 14 . Günde ..

Ama bazı arkadaşların 10. Da dalan da oldu ondan kaçrımanı istemiyorum kararsızım

Ben yarın başlayım o zaman ya zaman kaybetmeye gerek yok 19. güne kadar görürüm heralde inşAllah

Yaa bunu ben de okumuştum baktım acep bizimkinde his var mı, tık yok yaa top kovalama peşinde mama peşinde anca

Eylülün 19unda rahim filmi çekildim daha gecen ay gttim dr diyor çok güzel bekleycz olmazsaaa ya tekrar rahim filmi yada laparoskopi yaparz dedi bende diyorm ugrasmyımm tekrar rahim filmiyle lakoraskobi olayımm kurtlaymm
Canım ben laparoskopi oldum, tüpü tamir ettik dediler, alınmasına falan gerek kalmamış, sen ama biraz daha bekle istersen yaşın müsait çünkü, bir de eğer olmaya karar verirsen güvenilir bir doktor olsun. Bi de brokoli kürü tıkalı tüpler için faydalı mıydı öyle kalmış aklımda, sen de bir bak istersen İbrahim Saraçoğlu’nun tavsiyesiydi galiba.

Doğru kuzmds bnmde alınmasna gerek yok çok şükrr bakacaz evet doğru dr çok önmli sen nedn oldn kuzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…