Nolmuş kuzum hayırdır@Peri Tozuu canım
İnan ne desem boş biliyorum . Ben bile kalp atışını bile duymadıgım bebeğim için nasıl kahroldum. Senı tahmın bile edemiyorum .
Allahım nolur doktorlar yanılmıs olsun . Bir çaresi olsun
Metanetı koru nolur
Ay valla topiğimdeki butun gebeleriö hamıleleıkleır çok güzel gidiyo bulantısız falan maşşaalllaaahhhhh
Gelecek ay pik ve ertesi iki üç günü de muhakkak degerlendiricem canım..hiç çekemem eşimin nazini,yok spermlerin kalitesi düşüyormuş yok sağlıklı olmazmış..hadi oradan dicemCanım benim geçen ay da yaklaşık olarak buna benziyordu ama geçen ay adet sonrası hemen başladık gün aşırı devam ettik pik olduğu günlerde her gün oldu ama silinmeye başladığı gün bıraktık sanırım o bir iki gün de önemli bu ay zaten biliyorsun ve bu ay biraz rahat bıraktım kendimi geçen ay çok stres olmuştum çok şükür bin şükür Rabbim de nasip etti darısı sana inşallah kuzum
Ayrıca ben senden de umutluyum
Aminnn canım benim inşallah Allah razı olsundvtb canm hayrlı olsnnn Allahm sana bıraksnn inşallah,
Ben 92.4 um canım su anYaa kizlar beni korkular sardı.. Ben kiloluyum.. 88 kiloyum.. Obezim yanifazla kilolu olunca hersey zor oluyormuş.. Korkular sardi beni
Ben 92.4 um canım su an
Yürüyüşe başladım bugün yine..
Boy kaç senin
Allah'ım sen yardımcısı ol sabır ver RabbimBuraya yazma kuzum kendi grubunde gördümsanırım bebeğinde sıkıntı varmıs bağırsakları dışardaymıs of için yandı yemın ederim
Dikkat edersen sıkıntı olmaz insAllah canım yürüyüş yap mutlaka düşük tehlikesi vs olmazsa yaniBoy 1.63.. Bende yuruyuse baslicam haftaya.. Bu hafta dinleniyim diyorum.. Sonra yürüyüşlere baslicam sanrm
Gelmiş-geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin inşallah eşine Aminnn2 ay oldu basmza bi kaza geldi bileğine bi cam girdi atar damar tendonlar sinirler hepsi gitti şimdi çalışamıyor 23 yasnda daha bnde 20 21 e girecmm eline bakılp ölüyor resmen eller acılmyor son iki parmkta his yokk bidaha sinirler dikilecekkk beklyorz malatyadan çağrcaklar gülüm
İyi geceler kuzumİyi geceler kızlar ben çıkıyorum . Hepinizi öpüyorum .
@ladytombulyanak yarın testnı beklıyorummm
Kuzum benm geçen ay 13 te oldu bu ay 14 . Günde ..
Ama bazı arkadaşların 10. Da dalan da oldu ondan kaçrımanı istemiyorum kararsızım
Dikkat edersen sıkıntı olmaz insAllah canım yürüyüş yap mutlaka düşük tehlikesi vs olmazsa yani
Ekmek yememeye çalış canım insAllah fazla kilo almadan geçirirsin hamileliğiPersembe doktora gittigimde sorcam yuruyuslere ne zmn basliyim diye.. Bakalm ama bayagi dikkat etmem de lazim sanrm yedigime ictigime
Ekmek yememeye çalış canım insAllah fazla kilo almadan geçirirsin hamileliği
Yaa bunu ben de okumuştum baktım acep bizimkinde his var mı, tık yok yaa top kovalama peşinde mama peşinde ancaEki Görüntüle 2235156
Ben şooook 2 kedimde inanaılmaz derecede baana düşkün oldu .. Oturdugum an ikiside üstümde .
Şuan yatıyorum biri kolumda biri karnımda yatıyo ..
dombili_xl kuzum senın afacan nasıl ?
Canım ben laparoskopi oldum, tüpü tamir ettik dediler, alınmasına falan gerek kalmamış, sen ama biraz daha bekle istersen yaşın müsait çünkü, bir de eğer olmaya karar verirsen güvenilir bir doktor olsun. Bi de brokoli kürü tıkalı tüpler için faydalı mıydı öyle kalmış aklımda, sen de bir bak istersen İbrahim Saraçoğlu’nun tavsiyesiydi galiba.Eylülün 19unda rahim filmi çekildim daha gecen ay gttim dr diyor çok güzel bekleycz olmazsaaa ya tekrar rahim filmi yada laparoskopi yaparz dedi bende diyorm ugrasmyımm tekrar rahim filmiyle lakoraskobi olayımm kurtlaymm
Benimki de öyle kuzum
Amin kuzum aminnnnInsallah hepimizjn bu sekilde devam eder canim senin de boyle olur. Rabbim isteyen herkese kolay hamilelik yasatir insallah
Şüpheden ziyade hap içmeyi hiç sevmiyorum DA ben sinir oldum:)
Muallak hersey
Doğru kuzmds bnmde alınmasna gerek yok çok şükrr bakacaz evet doğru dr çok önmli sen nedn oldn kuzmCanım ben laparoskopi oldum, tüpü tamir ettik dediler, alınmasına falan gerek kalmamış, sen ama biraz daha bekle istersen yaşın müsait çünkü, bir de eğer olmaya karar verirsen güvenilir bir doktor olsun. Bi de brokoli kürü tıkalı tüpler için faydalı mıydı öyle kalmış aklımda, sen de bir bak istersen İbrahim Saraçoğlu’nun tavsiyesiydi galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?