Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede migren var iki gündür başım çok fena ama direttim ağrı kesici icmicem diye ama daha ne kadar dayanacam bilmiyorum
Bende de migren var canım, bayağı zamandır ilaç kullanmadan direniyorum, çok iyi yapıosun ilaçlar hem mideye zararlı, hem yumurtlamayı geciktirebiliyor, hem de hamilelik varsa düşük sebebi bile olabilir Allah korusun, yalnız ben magnezyum almaya başladım düzenli, ondan beri çok daha hafif geçirmeye başladım.

Doğru kuzmds bnmde alınmasna gerek yok çok şükrr bakacaz evet doğru dr çok önmli sen nedn oldn kuzm
Bende bir tüpte genişleme çıkmıştı rahim filminde o nedenle oldum canım, tüpte sıvı birikirse o sıvı da rahme doğru akarsa tutunmayı engelleyebilirmiş.

Çok geçmiş olsun allah bir an önce şifasını verir umarım bence sende bebek isteğini fazla belli etme o dönemi atlatın hayırlısıyla

Adetide ağlaya ağlaya geçirdim direncem valla magnezyum dediginiz ney balık yağı felan mı bende iki aydır folic trio kullanıyorum ise yarıyor mu onuda anlamıyorum valla

Adetide ağlaya ağlaya geçirdim direncem valla magnezyum dediginiz ney balık yağı felan mı bende iki aydır folic trio kullanıyorum ise yarıyor mu onuda anlamıyorum valla
Magnezyum kalsiyum gibi bir mineral canım, benim aldığım folik asitin içinde vardı. Sen folic trio’ya devam et elinde varsa, bitince istersen doktoruna sorarsın magnezyum içeren bir vitamin verir uygun görürse.

İnsanın saç dipleri falan acır mi saçımı baglayamıyorum

Ben normalde de asla toplayamam saçımi hemen kafam şişer bilirim o duyguyu seninki şimdi streslede birleşti büyük ihtimal daha ağır geçer senin gerçi adete daha var kim.bilir belki bebek tir

Ben normalde de asla toplayamam saçımi hemen kafam şişer bilirim o duyguyu seninki şimdi streslede birleşti büyük ihtimal daha ağır geçer senin gerçi adete daha var kim.bilir belki bebek tir
Elbette onların da etkisi vardır ama benim bu denli kafa agrim olmaz genelde her ay yeni yeni saçmalıklar ekleniyor regl belirtilerine

Magnezyum kalsiyum gibi bir mineral canım, benim aldığım folik asitin içinde vardı. Sen folic trio’ya devam et elinde varsa, bitince istersen doktoruna sorarsın magnezyum içeren bir vitamin verir uygun görürse.

Henüz başlamadım doktora devlette yarın tahlillerimi yaptırip özelde bi doktor varmış ona gitmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…