- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Aminnnnnnnnn cnmmAminnn canım benim inşallah Allah razı olsundarısı başınıza olsun inşallah canım benim
Migren mi benim ki bilmiyorum normalde baş ağrısı nedir bilmem iki aydr adet öncesi oluyorBendede migren var iki gündür başım çok fena ama direttim ağrı kesici icmicem diye ama daha ne kadar dayanacam bilmiyorum
Bende de migren var canım, bayağı zamandır ilaç kullanmadan direniyorum, çok iyi yapıosun ilaçlar hem mideye zararlı, hem yumurtlamayı geciktirebiliyor, hem de hamilelik varsa düşük sebebi bile olabilir Allah korusun, yalnız ben magnezyum almaya başladım düzenli, ondan beri çok daha hafif geçirmeye başladım.Bendede migren var iki gündür başım çok fena ama direttim ağrı kesici icmicem diye ama daha ne kadar dayanacam bilmiyorum
Bende bir tüpte genişleme çıkmıştı rahim filminde o nedenle oldum canım, tüpte sıvı birikirse o sıvı da rahme doğru akarsa tutunmayı engelleyebilirmiş.Doğru kuzmds bnmde alınmasna gerek yok çok şükrr bakacaz evet doğru dr çok önmli sen nedn oldn kuzm
2 ay oldu basmza bi kaza geldi bileğine bi cam girdi atar damar tendonlar sinirler hepsi gitti şimdi çalışamıyor 23 yasnda daha bnde 20 21 e girecmm eline bakılp ölüyor resmen eller acılmyor son iki parmkta his yokk bidaha sinirler dikilecekkk beklyorz malatyadan çağrcaklar gülüm
Bende de migren var canım, bayağı zamandır ilaç kullanmadan direniyorum, çok iyi yapıosun ilaçlar hem mideye zararlı, hem yumurtlamayı geciktirebiliyor, hem de hamilelik varsa düşük sebebi bile olabilir Allah korusun, yalnız ben magnezyum almaya başladım düzenli, ondan beri çok daha hafif geçirmeye başladım.
Migren mi benim ki bilmiyorum normalde baş ağrısı nedir bilmem iki aydr adet öncesi oluyor
İnsanın saç dipleri falan acır mi saçımı baglayamıyorumBende öyleyim adet ten önce bi başlıyor maffediyor insanı
Hayirli olsun cnm neguzel bussuru hamilelik haberleri geliyo bakiyorum arada bende 8 haftaya giriyorum allah tum bekleyenlere versin inşallah
Magnezyum kalsiyum gibi bir mineral canım, benim aldığım folik asitin içinde vardı. Sen folic trio’ya devam et elinde varsa, bitince istersen doktoruna sorarsın magnezyum içeren bir vitamin verir uygun görürse.Adetide ağlaya ağlaya geçirdim direncem valla magnezyum dediginiz ney balık yağı felan mı bende iki aydır folic trio kullanıyorum ise yarıyor mu onuda anlamıyorum valla
İnsanın saç dipleri falan acır mi saçımı baglayamıyorum
Elbette onların da etkisi vardır ama benim bu denli kafa agrim olmaz genelde her ay yeni yeni saçmalıklar ekleniyor regl belirtilerineBen normalde de asla toplayamam saçımi hemen kafam şişer bilirim o duyguyu seninki şimdi streslede birleşti büyük ihtimal daha ağır geçer senin gerçi adete daha var kim.bilir belki bebek tir
Magnezyum kalsiyum gibi bir mineral canım, benim aldığım folik asitin içinde vardı. Sen folic trio’ya devam et elinde varsa, bitince istersen doktoruna sorarsın magnezyum içeren bir vitamin verir uygun görürse.
Asilama mı yaptırdın cnm?Kızlar nasılsınız benim kafam çok karusti bu asilama ile alakali
Aşılama ile ilgili pek bilgim yok inşallah sağlıkla tutunur bebegınKızlar nasılsınız benim kafam çok karusti bu asilama ile alakali
Elbette onların da etkisi vardır ama benim bu denli kafa agrim olmaz genelde her ay yeni yeni saçmalıklar ekleniyor regl belirtilerine
İyi geceler kızlar ben uyumaya çalışayım kafamı duvarlara vurcam cidden yoksainsAllah sabaha geçmiş olur bu ağrı
Ben de pik dediğiniz ne diyorum :) sağol canımcım öğrenmiş oldumYumurtlama dediğin pik mi ? Eğer pikse ymurtanın istenilen boyuts ulaşması demek .
Çatlayınca ymurta sperm beklıyor varsa dölleniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?