Merhaba, benim de bilgim az açıkçası, yaptırıp yaptırmama konusunda mı kafanız karıştı?Kızlar nasılsınız benim kafam çok karusti bu asilama ile alakali
Insallah cikar canimYok ya yarın aliyim gene
Ben iki defa aşılama yaptırdım neye kafanın takıldığını yazarsan belki yardımcı olabilirimKızlar nasılsınız benim kafam çok karusti bu asilama ile alakali
Hoşgeldin canım, neden ban yedin hayırdırKızlar merhaba nasılsınız tüm mesajları okuyamadım dün ilk defa ban yedim de 24 saatte yine epey konuşulmuş
@Vuslat ne zaman canım geçmiş olsun eşinin durumunu hatırlar gibiyim iş kazasıydı sanırım çok şükür canı yerinde ya inşallah en kısa zamanda bu günlerde geçer
Canim gecen gun ruya gordum sen hamileyim diyordun simdi mesajini gorunce aklima geldi insallah gercek olurBendede migren var iki gündür başım çok fena ama direttim ağrı kesici icmicem diye ama daha ne kadar dayanacam bilmiyorum
Hoş buldum canım, tavrını beğenmediğim doktorlar(aslında tüm meslek sahipleri) konusunda biraz çenem düştü sanırım söylediklerim de anlaşılmadı ondan neyseki hayranı olduğum bir doktorum var ve biliyor içimiHoşgeldin canım, neden ban yedin hayırdır
Neden karisti ki canimKızlar nasılsınız benim kafam çok karusti bu asilama ile alakali
Ok canim doktor bu ay klomen verdi eger gebelik olusmssa asilama yapicaz dediAsilama mı yaptırdın cnm?
Nsaallah canim daha yapilmadi canim klomen kullaniyorum eger olusmassa gebelik asilama dedi doktorAşılama ile ilgili pek bilgim yok inşallah sağlıkla tutunur bebegın
Canim ilaclar falan baya pahaliymis ve ben cok korkuyorum bu asilamadanNeden karisti ki canim
Canim ucret biraz pahaliymis ve de korkum var tabi benim yumurtam gelişiyor ama catlamiyorum biraz daha uygun olurmus ama içimdeki korku geçmiyor dunden beri aklimdaBen iki defa aşılama yaptırdım neye kafanın takıldığını yazarsan belki yardımcı olabilirim
Kuzum valla hic bir bilgim yok ama ablamin enistemin bir rahatsizligindan dolayi olmuyor 3 yil once tup bebek yaptilar oglu oldu galiba 20000 civarinda bir fiyatmis gecen gun asilama 2000 civarinda oluyor dedi ama ikiz olmasindan korktugu icin yeniden tup bebek yaptiracam diyordu sana nasil bir fiyat soylediler ki?Canim ilaclar falan baya pahaliymis ve ben cok korkuyorum bu asilamadan
Neyden korkuyorsun canim agridan falan mi?Canim ucret biraz pahaliymis ve de korkum var tabi benim yumurtam gelişiyor ama catlamiyorum biraz daha uygun olurmus ama içimdeki korku geçmiyor dunden beri aklimda
Korkulacak hiç birşey yok ben bu ay yaptırdın cnmY
Ok canim doktor bu ay klomen verdi eger gebelik olusmssa asilama yapicaz dedi
Hayirli olsun canim test yaptin mi pekiKorkulacak hiç birşey yok ben bu ay yaptırdın cnm
Canım önce için ferahlasın yumurta için zaten iğne verecek doktor o iğneden yaklaşık 36-48 saat sonra aşılaman yapılacak. Maddiyata gelince ben Hatay’da Kasım da 500 e yaptırmıştım ( aşılama da klomen verirse uygun ama ilkinde bana femara verdi. femarayı da doktorum sağolsun tanıdığı eczaneden uyguna aldırttı İkincide bana rapor çıkarttı gonaf diye bir iğne verdi üç kutu iğne ve çatlatma iğnesi rapor sayesinde 270 tutmuştu )Canim ucret biraz pahaliymis ve de korkum var tabi benim yumurtam gelişiyor ama catlamiyorum biraz daha uygun olurmus ama içimdeki korku geçmiyor dunden beri aklimda
Yok yazmiyor
Merhaba cnm klomeni ücay kullandiriyolar bende kullanmistm daha önce sana 1 kere kullanimdan sonrami asilama dediY
Ok canim doktor bu ay klomen verdi eger gebelik olusmssa asilama yapicaz dedi
Söylemediler canim ama arastirdim k.k bir topikte arkadasa sordumKuzum valla hic bir bilgim yok ama ablamin enistemin bir rahatsizligindan dolayi olmuyor 3 yil once tup bebek yaptilar oglu oldu galiba 20000 civarinda bir fiyatmis gecen gun asilama 2000 civarinda oluyor dedi ama ikiz olmasindan korktugu icin yeniden tup bebek yaptiracam diyordu sana nasil bir fiyat soylediler ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?