Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım, neden ban yedin hayırdır

Hoşgeldin canım, neden ban yedin hayırdır
Hoş buldum canım, tavrını beğenmediğim doktorlar(aslında tüm meslek sahipleri) konusunda biraz çenem düştü sanırım söylediklerim de anlaşılmadı ondan neyseki hayranı olduğum bir doktorum var ve biliyor içimi

Ben iki defa aşılama yaptırdım neye kafanın takıldığını yazarsan belki yardımcı olabilirim
Canim ucret biraz pahaliymis ve de korkum var tabi benim yumurtam gelişiyor ama catlamiyorum biraz daha uygun olurmus ama içimdeki korku geçmiyor dunden beri aklimda

Canim ilaclar falan baya pahaliymis ve ben cok korkuyorum bu asilamadan
Kuzum valla hic bir bilgim yok ama ablamin enistemin bir rahatsizligindan dolayi olmuyor 3 yil once tup bebek yaptilar oglu oldu galiba 20000 civarinda bir fiyatmis gecen gun asilama 2000 civarinda oluyor dedi ama ikiz olmasindan korktugu icin yeniden tup bebek yaptiracam diyordu sana nasil bir fiyat soylediler ki?

Canim ucret biraz pahaliymis ve de korkum var tabi benim yumurtam gelişiyor ama catlamiyorum biraz daha uygun olurmus ama içimdeki korku geçmiyor dunden beri aklimda
Canım önce için ferahlasın yumurta için zaten iğne verecek doktor o iğneden yaklaşık 36-48 saat sonra aşılaman yapılacak. Maddiyata gelince ben Hatay’da Kasım da 500 e yaptırmıştım ( aşılama da klomen verirse uygun ama ilkinde bana femara verdi. femarayı da doktorum sağolsun tanıdığı eczaneden uyguna aldırttı İkincide bana rapor çıkarttı gonaf diye bir iğne verdi üç kutu iğne ve çatlatma iğnesi rapor sayesinde 270 tutmuştu )

Söylemediler canim ama arastirdim k.k bir topikte arkadasa sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…