- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
Evet canim ben simir aldirana kadar akla karayı seciyorum youtube den izledimde baya ayni gibi biseyNeyden korkuyorsun canim agridan falan mi?
Evet raporsuzken ve iğne verirse maliyetli bir işlemKuzum valla hic bir bilgim yok ama ablamin enistemin bir rahatsizligindan dolayi olmuyor 3 yil once tup bebek yaptilar oglu oldu galiba 20000 civarinda bir fiyatmis gecen gun asilama 2000 civarinda oluyor dedi ama ikiz olmasindan korktugu icin yeniden tup bebek yaptiracam diyordu sana nasil bir fiyat soylediler ki?
Doktor dediniz de ilk doğumumu yaptıran canım doktorum Antalyaya gitmiş. Artık başka bir hastanede. Napıcam bilmiyorum. Hamile kaldığımı öğrendikten sonra doktor araştırmasına giricem. Kartalda iyi bi doktor bilen var mı kızlar??
Cok mu pahali insallah buna gerek kalmaz canim yaaSöylemediler canim ama arastirdim k.k bir topikte arkadasa sordum
Canim ben bor dusuk yasadim 2107 martta doktora bi daha gitmedim doktor adetimin kacinci gununi sordu bende 4.gunumdegittim hee dedi 3.gunu plsaydi rapor cikarticaktim dedi bana asilama yapilacak dediMerhaba cnm klomeni ücay kullandiriyolar bende kullanmistm daha önce sana 1 kere kullanimdan sonrami asilama dedi
Allah yardim eder ya umarim gerekte kalmazEvet canim ben simir aldirana kadar akla karayı seciyorum youtube den izledimde baya ayni gibi bisey
Ayyy hamilemisin hayirli olsun canim hakkimda hayirlisi bilmiyorum cok endiseliyim ya tabi bu sekilde olucaksa kabulum ama bilmiyorum tarif edemiyorumCanım önce için ferahlasın yumurta için zaten iğne verecek doktor o iğneden yaklaşık 36-48 saat sonra aşılaman yapılacak. Maddiyata gelince ben Hatay’da Kasım da 500 e yaptırmıştım ( aşılama da klomen verirse uygun ama ilkinde bana femara verdi. femarayı da doktorum sağolsun tanıdığı eczaneden uyguna aldırttı İkincide bana rapor çıkarttı gonaf diye bir iğne verdi üç kutu iğne ve çatlatma iğnesi rapor sayesinde 270 tutmuştu )
Hamilelik oluşsun da sonra sorarsın canım sana zahmet. Ama Pendik uzak geliyor Kartal daha iyi olur bakalım artık.Canim kartalda bilmiorm ama benim bi tanidigm pendik bolge hastanesinde dogum yapti.. Istersen soraym hangi doktor oldugunu memnun olup olmadgini?
Ya iste ben birşey diyince de kızıyorlar benim canım doktorum 5. günü çıkarttı raporuCanim ben bor dusuk yasadim 2107 martta doktora bi daha gitmedim doktor adetimin kacinci gununi sordu bende 4.gunumdegittim hee dedi 3.gunu plsaydi rapor cikarticaktim dedi bana asilama yapilacak dedi
Yok cnm daha yapmadım geçen salı günüydü umudum yok kendimi de dinlemiyorumHayirli olsun canim test yaptin mi peki
Hamilelik oluşsun da sonra sorarsın canım sana zahmet. Ama Pendik uzak geliyor Kartal daha iyi olur bakalım artık.
Yok canım aşılama olduğu ay ohss oldum sonraki ayda dış gebelik hala değerimin sınırlanmasını bekliyorumAyyy hamilemisin hayirli olsun canim hakkimda hayirlisi bilmiyorum cok endiseliyim ya tabi bu sekilde olucaksa kabulum ama bilmiyorum tarif edemiyorum
Rapor verilcekmis dedi neyseki eczane sokagimda 3tane. Var alirim rapor cikinca veririmEvet raporsuzken ve iğne verirse maliyetli bir işlem
Hayirlisi canim kismet degilmis insallah bir daha saglikla alirsin ilk denemendemi kaldin hamileYok canım aşılama olduğu ay ohss oldum sonraki ayda dış gebelik hala değerimin sınırlanmasını bekliyorum
O zaman maliyeti de çok olmaz sanaRapor verilcekmis dedi neyseki eczane sokagimda 3tane. Var alirim rapor cikinca veririm
Insallah canimO zaman maliyeti de çok olmaz sana
Benimkisi yılan hikayesi canım bu 6. Gebeliğim üçü kimyasal oldu iki için dış gebelik olabilir dediler takip altında kaldım neyseki kendinden sonlandı. Ama bu defa sol tüpte kese görülünce yaklaşık 2 hafta hastanede yattım çok şükür kanamam başladı değerim bir iki güne sıfırlanırHayirlisi canim kismet degilmis insallah bir daha saglikla alirsin ilk denemendemi kaldin hamile
Anladm cnm acikcasi bende klomenden sonra banada hamile kalamazsan asilama yapicaz demisti doktor ve bende cok korkuyodun asilamadan sen gibi hatta anesteziyle asilama yapsn yerleri bile arastirmistim cunku alttan muanede bile ben biraz kasiliyordum bundan dolayi ama coksukur klomenle adetlerim duzene girdi pkoluyum ben zayifladim spor yaptm asilama olmadan kendi kendime hamile kaldim insallah seninde gerek kalmaz klomenle hamile kalanda cokvarCanim ben bor dusuk yasadim 2107 martta doktora bi daha gitmedim doktor adetimin kacinci gununi sordu bende 4.gunumdegittim hee dedi 3.gunu olsaydi rapor cikarticaktim dedi bana asilama yapilacak dedi
Saolll balum bnm neden ban yedinn kiKızlar merhaba nasılsınız tüm mesajları okuyamadım dün ilk defa ban yedim de 24 saatte yine epey konuşulmuş
BerraAksa_K canım geçmiş olsun eşinin durumunu hatırlar gibiyim iş kazasıydı sanırım çok şükür canı yerinde ya inşallah en kısa zamanda bu günlerde geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?