Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet raporsuzken ve iğne verirse maliyetli bir işlem

Canim kartalda bilmiorm ama benim bi tanidigm pendik bolge hastanesinde dogum yapti.. Istersen soraym hangi doktor oldugunu memnun olup olmadgini?

Merhaba cnm klomeni ücay kullandiriyolar bende kullanmistm daha önce sana 1 kere kullanimdan sonrami asilama dedi
Canim ben bor dusuk yasadim 2107 martta doktora bi daha gitmedim doktor adetimin kacinci gununi sordu bende 4.gunumdegittim hee dedi 3.gunu plsaydi rapor cikarticaktim dedi bana asilama yapilacak dedi

Ayyy hamilemisin hayirli olsun canim hakkimda hayirlisi bilmiyorum cok endiseliyim ya tabi bu sekilde olucaksa kabulum ama bilmiyorum tarif edemiyorum

Canim kartalda bilmiorm ama benim bi tanidigm pendik bolge hastanesinde dogum yapti.. Istersen soraym hangi doktor oldugunu memnun olup olmadgini?
Hamilelik oluşsun da sonra sorarsın canım sana zahmet. Ama Pendik uzak geliyor Kartal daha iyi olur bakalım artık.

Cnm benim bi çocuğum olduğu için rapor vermediler
Üniversite de öğretim üyesine e
Gidiyorum söyle anlatım masrafları saolsun dr şunu da dedi rapor olmadığı için eczacilar ilacı yarı yarıya indirebiliyor ama bazı eczacılar peknindjrim yapmıyorlar biz tanıdık bi ecz bulduk fiyatlar şöyleydi
muayene 123
Imom omega 47.5
Gonal-F 450 mg 430 tl 250 tl
Gonal-F 300 mg "" "" 180 tl
Ovirtre çatlatma iğnesi 100 tl aldım tanıdıktan alsaydik 35 45 tl arası olacaktı
Asilama ücreti 122 tl
Jel yazıldı oda 135 tl den 45 50 tl aldık

Canim ben bor dusuk yasadim 2107 martta doktora bi daha gitmedim doktor adetimin kacinci gununi sordu bende 4.gunumdegittim hee dedi 3.gunu plsaydi rapor cikarticaktim dedi bana asilama yapilacak dedi
Ya iste ben birşey diyince de kızıyorlar benim canım doktorum 5. günü çıkarttı raporu

Ayyy hamilemisin hayirli olsun canim hakkimda hayirlisi bilmiyorum cok endiseliyim ya tabi bu sekilde olucaksa kabulum ama bilmiyorum tarif edemiyorum
Yok canım aşılama olduğu ay ohss oldum sonraki ayda dış gebelik hala değerimin sınırlanmasını bekliyorum

Hayirlisi canim kismet degilmis insallah bir daha saglikla alirsin ilk denemendemi kaldin hamile
Benimkisi yılan hikayesi canım bu 6. Gebeliğim üçü kimyasal oldu iki için dış gebelik olabilir dediler takip altında kaldım neyseki kendinden sonlandı. Ama bu defa sol tüpte kese görülünce yaklaşık 2 hafta hastanede yattım çok şükür kanamam başladı değerim bir iki güne sıfırlanır

Canim ben bor dusuk yasadim 2107 martta doktora bi daha gitmedim doktor adetimin kacinci gununi sordu bende 4.gunumdegittim hee dedi 3.gunu olsaydi rapor cikarticaktim dedi bana asilama yapilacak dedi
Anladm cnm acikcasi bende klomenden sonra banada hamile kalamazsan asilama yapicaz demisti doktor ve bende cok korkuyodun asilamadan sen gibi hatta anesteziyle asilama yapsn yerleri bile arastirmistim cunku alttan muanede bile ben biraz kasiliyordum bundan dolayi ama coksukur klomenle adetlerim duzene girdi pkoluyum ben zayifladim spor yaptm asilama olmadan kendi kendime hamile kaldim insallah seninde gerek kalmaz klomenle hamile kalanda cokvar

Saolll balum bnm neden ban yedinn ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…