- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Bir konuda fikrimi söylerken yanlış anlaşılacak birseyler söyledim sanırım kural ihlali diye kırmızı kart gördümSaolll balum bnm neden ban yedinn ki
Yok kuzmm söylenmiyor bile içimde yaşyorm herseyiÇok geçmiş olsun allah bir an önce şifasını verir umarım bence sende bebek isteğini fazla belli etme o dönemi atlatın hayırlısıyla
İlk ve son olr inşaallahBir konuda fikrimi söylerken yanlış anlaşılacak birseyler söyledim sanırım kural ihlali diye kırmızı kart gördüm
Ay inşallahİlk ve son olr inşaallah
Anladm cnm acikcasi bende klomenden sonra banada hamile kalamazsan asilama yapicaz demisti doktor ve bende cok korkuyodun asilamadan sen gibi hatta anesteziyle asilama yapsn yerleri bile arastirmistim cunku alttan muanede bile ben biraz kasiliyordum bundan dolayi ama coksukur klomenle adetlerim duzene girdi pkoluyum ben zayifladim spor yaptm asilama olmadan kendi kendime hamile kaldim insallah seninde gerek kalmaz klomenle hamile kalanda cokvar
Benimkisi yılan hikayesi canım bu 6. Gebeliğim üçü kimyasal oldu iki için dış gebelik olabilir dediler takip altında kaldım neyseki kendinden sonlandı. Ama bu defa sol tüpte kese görülünce yaklaşık 2 hafta hastanede yattım çok şükür kanamam başladı değerim bir iki güne sıfırlanır
Amin canım Rabbim gönülden isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Olursa ilk olacakAhhh canim ya kiyamam rabbim yuzumemuze bakdin insallah baska varmi cocuk ilkmi
Insallah canim rabbim isteyene versin insallahAmin canım Rabbim gönülden isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Olursa ilk olacak
Dogrudur ben pek anlamiyorum abla anlatiyordu oradan aklimda kalmisEvet raporsuzken ve iğne verirse maliyetli bir işlem
Gunaydin canimGünaydın kızlar nasılsınız :)
Gunaydin canim sen nasılsın? Beklemeye devam miiGünaydın kızlar nasılsınız :)
GünaydınnnGünaydın kızlar nasılsınız :)
2 ay oldu basmza bi kaza geldi bileğine bi cam girdi atar damar tendonlar sinirler hepsi gitti şimdi çalışamıyor 23 yasnda daha bnde 20 21 e girecmm eline bakılp ölüyor resmen eller acılmyor son iki parmkta his yokk bidaha sinirler dikilecekkk beklyorz malatyadan çağrcaklar gülüm
bende kaçırmışım çok geçmiş olsun acil şifalar..Her mesajı takip edemiyorum ama bi arkadaşın eşinin başına kaza gelmiş sanırım . Çoooook geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?