- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.306
- 748
Günaydın kızlar güzel haberler aldığımız bir gün olsun inşallah
Kiloyu dert edenler varmış.. kızlar elbette kendi sağlığınız için önce dikkat edin.. haftaya değil şimdiden başlayın harekete.. sağlığınız daha önemli lakin öyle de gebe kalanlar çok.. :)
evet çok tabi boy da kısaysa:)) kan tahlillerin falan düzgün mü.. misal benim tanıdığım senden kilolu olan birinde kolesterol karaciğer yağlanması yok şeker yok tansiyon yok maşallah... benim kolesterol karaciğer yağlanması vsvs var...Yaaa benim o dert edendert edilmeyecek gibi mi.. 88 kilo.. Çok üzülüyorum ama yapcak bisey yok bundan snra herseye dikkat edicem insallah:)
evet çok tabi boy da kısaysa:)) kan tahlillerin falan düzgün mü.. misal benim tanıdığım senden kilolu olan birinde kolesterol karaciğer yağlanması yok şeker yok tansiyon yok maşallah... benim kolesterol karaciğer yağlanması vsvs var...
öncelikle her şey kendin için olsun.. çok kafaya taktıkça da yiyesin geliyor, kilo alıyorum su içsem yarıyor dedikçe o su sana kilo aldırıyor.. kimisi çok da yemediği halde kilolu bir sorun olabilir endokrine görünmeli...
ay canım ALLAH razı olsun çok mutlu oldum hamilelerin duası kabul olurmuş sende inşallah bebegini saglıkla hayırla kucagına al inşallahDualarimiz seninle
tamam bak sorun da yokmuş, tekrar bir görün istersen... ona göre diyetisyen eşliğinde listeye uyarak hareket et.. kilo vermek yememek değil bunu bir öğrenelim bence... bir arkadaşım var yine çok kilolu, liste vermiş diyetisyen, ben bundan az yiyorum valla demişti, bunları yersem bin kilo olurum heralde diye espri yapmıştı.. işte.. önemli olan gerekli kalorini alıp.. dengeli beslenmek... inşallah iyi olsun her şey.. öncelikle umutlu olalım.Boy 1.63.. Obezim yani.. Yaa yazın gitmistm doktora.. Insulin ve tiroit sınırdaydı.. Simdi ne durumda bilmiorm.. Bildigim kadaryla baska bi rahatszligim yok.. Valla yiyince herkes aliyor.. Ben hep yedim.. Ondan aldm bu kadar kilo.. Aman kizlar siz siz olun dikkat edin.. Sonra gözde büyüyor kilo vermek
sabah sabah kendi kendime düşündüm sitede ünlü varmıdır diye yada arama yaparken kadınlar kulubunu görüp giren ünlü varmıdır diyeay hep düşünmüşümdür acaba ünlülerin hesabı varmı diye ahahah. pelin akil mesela onu buraya cok yakıstırıyorumpelin akil bunu görüyorsan beğen
aynı kilodayız canım bebiş de çok istiyorum kafaya takıyorum kilomuYaaa benim o dert edendert edilmeyecek gibi mi.. 88 kilo.. Çok üzülüyorum ama yapcak bisey yok bundan snra herseye dikkat edicem insallah:)
normal değil gibi canım yumurtlama dönemindesin muhtemelen akıntıyı bilmem de en azından isteğinin olması lazım gibi... ama hayat şartları erkek-kadın ilişkileri iş hayatı sorunlar derken çok da heves kalmıyor o durumda da normal diyesi geliyor insanınGünaydın arkadaşlar
Birşey soracam benim 10. Gunum bugün adetle birlikte . Adet biteli bir hafta oldu hiç akintim yok bide afedersiniz hiç isteğim de olmuyor mecburi yapıyorum ona da kupkuruyum. Normal mi olaki
ya al benden de o kadar canım 0 istek..Günaydın arkadaşlar
Birşey soracam benim 10. Gunum bugün adetle birlikte . Adet biteli bir hafta oldu hiç akintim yok bide afedersiniz hiç isteğim de olmuyor mecburi yapıyorum ona da kupkuruyum. Normal mi olaki
aa hamileydin demi sen noldu canım kaç haftalıktı? : (H E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
çok üzüldüm canım insallah tekrar saglıklı bir gebeliğin olurH E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
hiç üzülmeee bn eve eliptik bisiklet aldım hergün 30 dk yapıyorum. akşam yemeği yemeyi bıraktım.Yaaa benim o dert edendert edilmeyecek gibi mi.. 88 kilo.. Çok üzülüyorum ama yapcak bisey yok bundan snra herseye dikkat edicem insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?