Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaaa benim o dert eden dert edilmeyecek gibi mi.. 88 kilo.. Çok üzülüyorum ama yapcak bisey yok bundan snra herseye dikkat edicem insallah:)

Yaaa benim o dert eden dert edilmeyecek gibi mi.. 88 kilo.. Çok üzülüyorum ama yapcak bisey yok bundan snra herseye dikkat edicem insallah:)
evet çok tabi boy da kısaysa:)) kan tahlillerin falan düzgün mü.. misal benim tanıdığım senden kilolu olan birinde kolesterol karaciğer yağlanması yok şeker yok tansiyon yok maşallah... benim kolesterol karaciğer yağlanması vsvs var...
öncelikle her şey kendin için olsun.. çok kafaya taktıkça da yiyesin geliyor, kilo alıyorum su içsem yarıyor dedikçe o su sana kilo aldırıyor.. kimisi çok da yemediği halde kilolu bir sorun olabilir endokrine görünmeli...

Boy 1.63.. Obezim yani.. Yaa yazın gitmistm doktora.. Insulin ve tiroit sınırdaydı.. Simdi ne durumda bilmiorm.. Bildigim kadaryla baska bi rahatszligim yok.. Valla yiyince herkes aliyor.. Ben hep yedim.. Ondan aldm bu kadar kilo.. Aman kizlar siz siz olun dikkat edin.. Sonra gözde büyüyor kilo vermek

tamam bak sorun da yokmuş, tekrar bir görün istersen... ona göre diyetisyen eşliğinde listeye uyarak hareket et.. kilo vermek yememek değil bunu bir öğrenelim bence... bir arkadaşım var yine çok kilolu, liste vermiş diyetisyen, ben bundan az yiyorum valla demişti, bunları yersem bin kilo olurum heralde diye espri yapmıştı.. işte.. önemli olan gerekli kalorini alıp.. dengeli beslenmek... inşallah iyi olsun her şey.. öncelikle umutlu olalım.

ay hep düşünmüşümdür acaba ünlülerin hesabı varmı diye ahahah. pelin akil mesela onu buraya cok yakıstırıyorum pelin akil bunu görüyorsan beğen
sabah sabah kendi kendime düşündüm sitede ünlü varmıdır diye yada arama yaparken kadınlar kulubunu görüp giren ünlü varmıdır diye ilk aklıma gelen isimde pelin akil oldu ikizleride olcak googleda arama yaparken yolu düşmüşmüdür
yada demet aklın fln mesela bdv de

Günaydın arkadaşlar
Birşey soracam benim 10. Gunum bugün adetle birlikte . Adet biteli bir hafta oldu hiç akintim yok bide afedersiniz hiç isteğim de olmuyor mecburi yapıyorum ona da kupkuruyum. Normal mi olaki
normal değil gibi canım yumurtlama dönemindesin muhtemelen akıntıyı bilmem de en azından isteğinin olması lazım gibi... ama hayat şartları erkek-kadın ilişkileri iş hayatı sorunlar derken çok da heves kalmıyor o durumda da normal diyesi geliyor insanın

hiç üzülmeee bn eve eliptik bisiklet aldım hergün 30 dk yapıyorum. akşam yemeği yemeyi bıraktım.
tatlı hiç yemiyorum ki tatlı benim en büyük zaafımdır :)
troidim 2-3 ay önce sınırdaydı bi kutu ilaç kullandım bi sonraki ölçümde normal çıktı.
insülin direnci içinde sabahları aç karnına çörek otu yağı içiyorum bi tatlı kaşığı.
ilaç kullanmayı sevmiyorum doktorumda ilaç vermedi.
tek içtiğim ilaç folik asit şuan bebiş istediğim için.
bir ayda 5 kg gitti bile :)
şimdi adetim yeni bitti bi sonrki adete kdr bi 5 daha veririm.
en azından hamile kalsam bile 10 kg vermiş olcam. alcagım kiloyu peşin peşin veriyorum yani
84 le başladım bende şimdi 79 um 5 daha verince 74 bi ay daha adet olursam 69
ki bn 74 le hamile kalmaya razıyım. boyum 1.70 e yakın göstermiyorum o kdr:)
hamileliktede dikat ederiz forumda 7-8 kg ile hamileliği bitirenler var
üzülme pozitif düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…