Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
başınız sağolsun çok geçmiş olsun.
umarım kardeşi çok bekletmeden sağlıklı bi şeklde gelir.

kız demet akalın burda olsa kendini belli eder bence o yazmasıyla ben bu konuda geyik sohbet konusu açmayı bile düşündüm hashahhaha aylin kontente ve zeynep demirel var sanırım

H E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
çok geçmiş olsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin çok üzüldüm... eylül annelerinde beraberdik

çok geçmiş olsun Rabbim kısa zamanda acını hafifletsin... e nolacak düşmesini bekliyorsun? alıcaklar mı?
Gel kürtaj yapalım çok kanaman gelmeden dedi , hmen gitmek istemedim azıcık kendime geleyim dedim bugün yarın falan doktora gidebilirim randevu alırım artık kürtaj için

kız demet akalın burda olsa kendini belli eder bence o yazmasıyla ben bu konuda geyik sohbet konusu açmayı bile düşündüm hashahhaha aylin kontente ve zeynep demirel var sanırım
hahaha orayı düşünemedim demet akln belli ederdi aynen
illa giren ünlü vardır yaaa eminim yani
ama merak ettim o 2 çok ünlü kimmiş

Sebepler bencede aynen dediğin gibi ve hiç normal değil ayy napcam ben

hahaha orayı düşünemedim demet akln belli ederdi aynen
illa giren ünlü vardır yaaa eminim yani
ama merak ettim o 2 çok ünlü kimmiş
birine yeni doğum yaptı tiyatrocu demişti kazen aylin kontente diye damgayı koyduk diğeri kaleci eşiymiş ona da zeynep demirel dedik

aynı kilodayız canım bebiş de çok istiyorum kafaya takıyorum kilomu kilolu olmamız inşallah sorun cıkartmaz gebe kalırsak

Canım ben su an hamileyim.. Bence hamile kalmak için kilo engel değil ama okuduğum kadarıyla doğum için büyük sorun.. Kiloluyum diye olmuycak diye dusunme bence.. Sadece korkuyodum evet.. Fazla kilo yuzunden rahimde herhangi bi aksaklik cikar diye.. Doktora gittgmde de herseyn normal oldugunu ogrenince rahatlamistm.. Ben hamile kalamazsam eger kilodan filan olcani dusunmedim hiç.. Bazen hic sorunu olmayan insanlarn bebegi olmuyo.. Benim bi tanidigim evlendikten 13 yil snra hamile kaldi.. Umudunu taze tut emi :)

Simdi egzersiz yapabilcek miyim bilmiorm.. Once bi doktora danisaym.. En azndan yuruyus yapcam ama insallah.. Yediklerime zaten dikkat etmem sart.. Bu arada azmine hayran kaldim.. Masallah vallahi.. Insallah hedefine ulasirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…