2. ayımız bitmişti ama 6haftalık iken kalbi durmuş kuzum , dün kahverengi lekelenmelerim geldi işte dün öğrendik.aa hamileydin demi sen noldu canım kaç haftalıktı? : (
çok üzüldüm canım insallah tekrar saglıklı bir gebeliğin olur
başınız sağolsun çok geçmiş olsun.H E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
kız demet akalın burda olsa kendini belli eder bence o yazmasıylasabah sabah kendi kendime düşündüm sitede ünlü varmıdır diye yada arama yaparken kadınlar kulubunu görüp giren ünlü varmıdır diyeilk aklıma gelen isimde pelin akil oldu ikizleride olcak googleda arama yaparken yolu düşmüşmüdür
yada demet aklın fln meselabdv de
çok geçmiş olsun Rabbim kısa zamanda acını hafifletsin... e nolacak düşmesini bekliyorsun? alıcaklar mı?2. ayımız bitmişti ama 6haftalık iken kalbi durmuş kuzum , dün kahverengi lekelenmelerim geldi işte dün öğrendik.
hayırlısıyla en kısa zamanda allah kucağınıza almayı nasip etsinH E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
amin inşallah çok sağolasınbaşınız sağolsun çok geçmiş olsun.
umarım kardeşi çok bekletmeden sağlıklı bi şeklde gelir.
of çok üzücü rabbim yasatmasın tekrarını insallah2. ayımız bitmişti ama 6haftalık iken kalbi durmuş kuzum , dün kahverengi lekelenmelerim geldi işte dün öğrendik.
çok geçmiş olsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin çok üzüldüm... eylül annelerinde beraberdikH E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
Gel kürtaj yapalım çok kanaman gelmeden dedi , hmen gitmek istemedim azıcık kendime geleyim dedim bugün yarın falan doktora gidebilirim randevu alırım artık kürtaj içinçok geçmiş olsun Rabbim kısa zamanda acını hafifletsin... e nolacak düşmesini bekliyorsun? alıcaklar mı?
hahaha orayı düşünemedim demet akln belli ederdi aynenkız demet akalın burda olsa kendini belli eder bence o yazmasıylaben bu konuda geyik sohbet konusu açmayı bile düşündüm hashahhaha aylin kontente ve zeynep demirel var sanırım
Sebepler bencede aynen dediğin gibi ve hiç normal değil ayy napcam bennormal değil gibi canım yumurtlama dönemindesin muhtemelen akıntıyı bilmem de en azından isteğinin olması lazım gibi... ama hayat şartları erkek-kadın ilişkileri iş hayatı sorunlar derken çok da heves kalmıyor o durumda da normal diyesi geliyor insanın
of çok üzücü rabbim yasatmasın tekrarını insallah
Ama böyle kuru ve acilmasiz da olmazki yavrular birbirine nasıl kavussun:)ya al benden de o kadar canım 0 istek..
birine yeni doğum yaptı tiyatrocu demişti kazen aylin kontente diye damgayı koydukhahaha orayı düşünemedim demet akln belli ederdi aynen
illa giren ünlü vardır yaaa eminim yani
ama merak ettim o 2 çok ünlü kimmiş
aynı kilodayız canım bebiş de çok istiyorum kafaya takıyorum kilomukilolu olmamız inşallah sorun cıkartmaz gebe kalırsak
hiç üzülmeee bn eve eliptik bisiklet aldım hergün 30 dk yapıyorum. akşam yemeği yemeyi bıraktım.
tatlı hiç yemiyorum ki tatlı benim en büyük zaafımdır :)
troidim 2-3 ay önce sınırdaydı bi kutu ilaç kullandım bi sonraki ölçümde normal çıktı.
insülin direnci içinde sabahları aç karnına çörek otu yağı içiyorum bi tatlı kaşığı.
ilaç kullanmayı sevmiyorum doktorumda ilaç vermedi.
tek içtiğim ilaç folik asit şuan bebiş istediğim için.
bir ayda 5 kg gitti bile :)
şimdi adetim yeni bitti bi sonrki adete kdr bi 5 daha veririm.
en azından hamile kalsam bile 10 kg vermiş olcam. alcagım kiloyu peşin peşin veriyorum yani
84 le başladım bende şimdi 79 um 5 daha verince 74 bi ay daha adet olursam 69
ki bn 74 le hamile kalmaya razıyım. boyum 1.70 e yakın göstermiyorum o kdr:)
hamileliktede dikat ederiz forumda 7-8 kg ile hamileliği bitirenler var
üzülme pozitif düşün :)
Çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha göstermesinH E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
hahahahabirine yeni doğum yaptı tiyatrocu demişti kazen aylin kontente diye damgayı koydukdiğeri kaleci eşiymiş ona da zeynep demirel dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?