Sal cayira mevlam kayira :) jellerden bahsediyorlar.. bir de amaan demeyi ogrencen canim.. calismalari zevkle yapmaya caliscaz gorev gibi degil..Sebepler bencede aynen dediğin gibi ve hiç normal değil ayy napcam ben
aa bilmiyordum ne güzel çok sevindim darısı basıma canım.. kilosu fazla olanlar gebelikte daha az kilo alıyor sanırım. kişiden kişiye değişiyordur bu durum muhtemelen. aslında kilo vermek istiyorum ama bebiş fikrini erteleyemiyorumCanım ben su an hamileyim.. Bence hamile kalmak için kilo engel değil ama okuduğum kadarıyla doğum için büyük sorun.. Kiloluyum diye olmuycak diye dusunme bence.. Sadece korkuyodum evet.. Fazla kilo yuzunden rahimde herhangi bi aksaklik cikar diye.. Doktora gittgmde de herseyn normal oldugunu ogrenince rahatlamistm.. Ben hamile kalamazsam eger kilodan filan olcani dusunmedim hiç.. Bazen hic sorunu olmayan insanlarn bebegi olmuyo.. Benim bi tanidigim evlendikten 13 yil snra hamile kaldi.. Umudunu taze tut emi :)
H E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
ay bn sizin hamile oldugunuzu bilmiyordum hamile kalmaya çalışıyorsunuz gibi anladım ne güzel ya hamile kalmışsınızzz.Simdi egzersiz yapabilcek miyim bilmiorm.. Once bi doktora danisaym.. En azndan yuruyus yapcam ama insallah.. Yediklerime zaten dikkat etmem sart.. Bu arada azmine hayran kaldim.. Masallah vallahi.. Insallah hedefine ulasirsin:)
bnm bi tAnıdıgım kiloluydu 9 ayda 5 kg verdi hiç almadı.aa bilmiyordum ne güzel çok sevindim darısı basıma canım.. kilosu fazla olanlar gebelikte daha az kilo alıyor sanırım. kişiden kişiye değişiyordur bu durum muhtemelen. aslında kilo vermek istiyorum ama bebiş fikrini erteleyemiyorum
söylemesinler böyle daha heyecanlıhahahaha
aylin kontente cok tatlı ama
keşke söleseler kim olduklarınıgerçi inanmayızda
Bu insanların hiçbirini tanımamakbirine yeni doğum yaptı tiyatrocu demişti kazen aylin kontente diye damgayı koydukdiğeri kaleci eşiymiş ona da zeynep demirel dedik
evet ben fahriye evcenim aslındasöylemesinler böyle daha heyecanlı
ben eminim ünlüler var burda. hatta sen bile ünlü olabilirsin şuan
He o zaman çok şükür birini tanıdımevet ben fahriye evcenim aslında
7 aylık hamileyim çaktrmıyorum
aa bilmiyordum ne güzel çok sevindim darısı basıma canım.. kilosu fazla olanlar gebelikte daha az kilo alıyor sanırım. kişiden kişiye değişiyordur bu durum muhtemelen. aslında kilo vermek istiyorum ama bebiş fikrini erteleyemiyorum
Ah kuzummm yaa inanamıyorum .H E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
bnm bi tAnıdıgım kiloluydu 9 ayda 5 kg verdi hiç almadı.
bi arkadasım ilk hamileliğinde kg verdi.
2. de kilolu olmasına ragmen 30 kg aldı
ilkine güvenip yedi sanırım tam bilmiyorum
kendim için istiyorum elbette önceKiloyu dert edenler varmış.. kızlar elbette kendi sağlığınız için önce dikkat edin.. haftaya değil şimdiden başlayın harekete.. sağlığınız daha önemli lakin öyle de gebe kalanlar çok.. :)
Aynen canım bekliyorum bklm son 3Gunaydin canim sen nasılsın? Beklemeye devam mii
hahaha instagramda çok dolaşmaktan bunlar hepBu insanların hiçbirini tanımamak
hahaha. kız bi tek sen mi hamile kalıyosun allah askına yok parfüm kullanma yok evde yemek yaptırma k*çımın kenarıevet ben fahriye evcenim aslında
7 aylık hamileyim çaktrmıyorum
ya kilo sağlık problemi yaratmıyorsa herkes zayıf olacak diye bir şey yok sonuçta. nasıl mutluysak sağlığımız yerındeyse oyle kalabiliriz. insallah sağlıkla kucagına alırsın canım bizlere dua etBen pek istikrar abidesi olamadgm icin kilo beremedm aksine aldm.. 85tim 88 oldum.. Bende kilo vermek istedm ama sadece istedim galiba:) ben kiloluykende kendimi seviyorum.. Niye bilmiorm ama yakistiriyorum kendime.. Belkide o yuzden hic cabalamadm:)) bence kilo var diye ertelwme derim ben.. Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor gerçi
Kilotu dert etmeyin canım bizim toplum yemege biraz fazla düşkünüz malesef. Ben de 1.56 boyundayim 70 kiloyu görmüştüm. Sonra bir yaz 4 ayda 15 kilo verdim. Kac yildirda kilom sabit degismedi. Ama hep yediklerime dikkat ederek geçiyor günlerim. Ins sizde en kisa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Zorlanmadan olmuyor malesefkendim için istiyorum elbette önce
Aynen canım bekliyorum bklm son 3
kız ünlü hamileliği bu sen ne anlarsınhahaha instagramda çok dolaşmaktan bunlar hep
hahaha. kız bi tek sen mi hamile kalıyosun allah askına yok parfüm kullanma yok evde yemek yaptırma k*çımın kenarı
ay bn sizin hamile oldugunuzu bilmiyordum hamile kalmaya çalışıyorsunuz gibi anladım ne güzel ya hamile kalmışsınızzz.
sağlıklı beslenme yürüüyüş ile 7-8 kg alsanız 95-96 bile olsanız bişi olmazz bnm kuzenim 60 la kaldı 90 a çıktıı. ama o herşeyi yedi
bizim herşeyi yeme şansımız olmaz sağlıklı besleniriz o kdr:)
masallah sağ salim kucagınıza alın inşllah darısı bize:)
İnanırmısıngünaydın kızlar hani testler nerde
Günaydın canım çooook normalll ..Günaydın arkadaşlar
Birşey soracam benim 10. Gunum bugün adetle birlikte . Adet biteli bir hafta oldu hiç akintim yok bide afedersiniz hiç isteğim de olmuyor mecburi yapıyorum ona da kupkuruyum. Normal mi olaki
aynenn ben güveniorum sizeee yaprsınız :)Amin insallah bütün kalbimle dualarimla yaninizdaym.. Yeni zaten gamzeli.. Belki iki haftaliktir bilmiorm.. Yarin gitcem doktora bakalm ne olcak.. Evet bizim her istedgmzi yeme sansimiz olmuyo.. Olsun yinede no pain no gain.. Acı yoksa kazançta yok.. Sağlıklı yiyip düzgün kilo alcam mecbur:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?