Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sebepler bencede aynen dediğin gibi ve hiç normal değil ayy napcam ben
Sal cayira mevlam kayira :) jellerden bahsediyorlar.. bir de amaan demeyi ogrencen canim.. calismalari zevkle yapmaya caliscaz gorev gibi degil..
Bir de havalar var su havlar sikintili mart gelince acilmaya baslarsin diye dusunuyorum...

aa bilmiyordum ne güzel çok sevindim darısı basıma canım.. kilosu fazla olanlar gebelikte daha az kilo alıyor sanırım. kişiden kişiye değişiyordur bu durum muhtemelen. aslında kilo vermek istiyorum ama bebiş fikrini erteleyemiyorum

Simdi egzersiz yapabilcek miyim bilmiorm.. Once bi doktora danisaym.. En azndan yuruyus yapcam ama insallah.. Yediklerime zaten dikkat etmem sart.. Bu arada azmine hayran kaldim.. Masallah vallahi.. Insallah hedefine ulasirsin:)
ay bn sizin hamile oldugunuzu bilmiyordum hamile kalmaya çalışıyorsunuz gibi anladım ne güzel ya hamile kalmışsınızzz.
sağlıklı beslenme yürüüyüş ile 7-8 kg alsanız 95-96 bile olsanız bişi olmazz bnm kuzenim 60 la kaldı 90 a çıktıı. ama o herşeyi yedi
bizim herşeyi yeme şansımız olmaz sağlıklı besleniriz o kdr:)
masallah sağ salim kucagınıza alın inşllah darısı bize:)

bnm bi tAnıdıgım kiloluydu 9 ayda 5 kg verdi hiç almadı.
bi arkadasım ilk hamileliğinde kg verdi.
2. de kilolu olmasına ragmen 30 kg aldı
ilkine güvenip yedi sanırım tam bilmiyorum

Ben pek istikrar abidesi olamadgm icin kilo beremedm aksine aldm.. 85tim 88 oldum.. Bende kilo vermek istedm ama sadece istedim galiba:) ben kiloluykende kendimi seviyorum.. Niye bilmiorm ama yakistiriyorum kendime.. Belkide o yuzden hic cabalamadm:)) bence kilo var diye ertelwme derim ben.. Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor gerçi

H E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
Ah kuzummm yaa inanamıyorum .
Sen demi bu acıyı yaşadın
Metanetli ol bitanem .
Allahım verdi .
Allahım aldı .

bnm bi tAnıdıgım kiloluydu 9 ayda 5 kg verdi hiç almadı.
bi arkadasım ilk hamileliğinde kg verdi.
2. de kilolu olmasına ragmen 30 kg aldı
ilkine güvenip yedi sanırım tam bilmiyorum

ayyy ne kadar şanslıymış arkadaşların kız hamile olup kilo vermek rüya gibi anaları kandil günü doğurmus bunları

kendim için istiyorum elbette önce
Gunaydin canim sen nasılsın? Beklemeye devam mii
Aynen canım bekliyorum bklm son 3

ya kilo sağlık problemi yaratmıyorsa herkes zayıf olacak diye bir şey yok sonuçta. nasıl mutluysak sağlığımız yerındeyse oyle kalabiliriz. insallah sağlıkla kucagına alırsın canım bizlere dua et

kendim için istiyorum elbette önce

Aynen canım bekliyorum bklm son 3
Kilotu dert etmeyin canım bizim toplum yemege biraz fazla düşkünüz malesef. Ben de 1.56 boyundayim 70 kiloyu görmüştüm. Sonra bir yaz 4 ayda 15 kilo verdim. Kac yildirda kilom sabit degismedi. Ama hep yediklerime dikkat ederek geçiyor günlerim. Ins sizde en kisa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Zorlanmadan olmuyor malesef

hahaha instagramda çok dolaşmaktan bunlar hep

hahaha. kız bi tek sen mi hamile kalıyosun allah askına yok parfüm kullanma yok evde yemek yaptırma k*çımın kenarı
kız ünlü hamileliği bu sen ne anlarsın
ünsüz ünsüz fakir fakir konuşuyosun

Amin insallah bütün kalbimle dualarimla yaninizdaym.. Yeni zaten gamzeli.. Belki iki haftaliktir bilmiorm.. Yarin gitcem doktora bakalm ne olcak.. Evet bizim her istedgmzi yeme sansimiz olmuyo.. Olsun yinede no pain no gain.. Acı yoksa kazançta yok.. Sağlıklı yiyip düzgün kilo alcam mecbur:/

günaydın kızlar hani testler nerde
İnanırmısın ilk idrarla yapamadım
Sabah namazını zor kıldım

Günaydın arkadaşlar
Birşey soracam benim 10. Gunum bugün adetle birlikte . Adet biteli bir hafta oldu hiç akintim yok bide afedersiniz hiç isteğim de olmuyor mecburi yapıyorum ona da kupkuruyum. Normal mi olaki
Günaydın canım çooook normalll ..
1 2 güne akıntıların ve isteğin artar merak etme

aynenn ben güveniorum sizeee yaprsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…