Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAmin insallah bütün kalbimle dualarimla yaninizdaym.. Yeni zaten gamzeli.. Belki iki haftaliktir bilmiorm.. Yarin gitcem doktora bakalm ne olcak.. Evet bizim her istedgmzi yeme sansimiz olmuyo.. Olsun yinede no pain no gain.. Acı yoksa kazançta yok.. Sağlıklı yiyip düzgün kilo alcam mecbur:/
Hahaaa kedi miyiz kiz biz :)) napalim olduğu kadar olmadığı kismet napalimSal cayira mevlam kayira :) jellerden bahsediyorlar.. bir de amaan demeyi ogrencen canim.. calismalari zevkle yapmaya caliscaz gorev gibi degil..
Bir de havalar var su havlar sikintili mart gelince acilmaya baslarsin diye dusunuyorum...
kız ünlü hamileliği bu sen ne anlarsın
ünsüz ünsüz fakir fakir konuşuyosun
Malesef , Allah kimseye yaşatmasınAh kuzummm yaa inanamıyorum .
Sen demi bu acıyı yaşadın
Metanetli ol bitanem .
Allahım verdi .
Allahım aldı .
Insallah canim cok sagolay canım ALLAH razı olsun çok mutlu oldum hamilelerin duası kabul olurmuş sende inşallah bebegini saglıkla hayırla kucagına al inşallah
Benim de umudum ondan yana bakalım gün gectikce nasıl olucak inşallah dediğin gibi olurİnanırmısınilk idrarla yapamadım
Sabah namazını zor kıldım
Günaydın canım çooook normalll ..
1 2 güne akıntıların ve isteğin artar merak etme
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
hahahsksşxidkajhxks. ahh cok haklısın şu buse varol doğursa da rahatlasak artık ülkece bi oh çeksekkız ünlü hamileliği bu sen ne anlarsın
ünsüz ünsüz fakir fakir konuşuyosun
inanmam yok valla inanmam. elçin iyi misin??? kendinde misin??? endiseleniyorumİnanırmısınilk idrarla yapamadım
Sabah namazını zor kıldım
4 ayda 15 kilo mu nasıl verdin kiz masAllah ben çok zor kilo verenlerdenim ya insülin direnci de varKilotu dert etmeyin canım bizim toplum yemege biraz fazla düşkünüz malesef. Ben de 1.56 boyundayim 70 kiloyu görmüştüm. Sonra bir yaz 4 ayda 15 kilo verdim. Kac yildirda kilom sabit degismedi. Ama hep yediklerime dikkat ederek geçiyor günlerim. Ins sizde en kisa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Zorlanmadan olmuyor malesef
aynenn ben güveniorum sizeee yaprsınız :)
Cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda Rabbim tekrar nasip ederH E Bende geldim aranıza kızlar , bebişimin melek olduğunu öğrendik dün Düzelince çalışmalara devam allah doğmamış kardeşine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
kız buse warol eylül öztürk bende iksinin hergün doğurup doğurmadıgına bakıyorumhahahsksşxidkajhxks. ahh cok haklısın şu buse varol doğursa da rahatlasak artık ülkece bi oh çeksek
inanmam yok valla inanmam. elçin iyi misin??? kendinde misin??? endiseleniyorum
ya kilo sağlık problemi yaratmıyorsa herkes zayıf olacak diye bir şey yok sonuçta. nasıl mutluysak sağlığımız yerındeyse oyle kalabiliriz. insallah sağlıkla kucagına alırsın canım bizlere dua et
Kuzum biliyorum ne desem sana boş.Gel kürtaj yapalım çok kanaman gelmeden dedi , hmen gitmek istemedim azıcık kendime geleyim dedim bugün yarın falan doktora gidebilirim randevu alırım artık kürtaj için
Amin kuzum aminnMalesef , Allah kimseye yaşatmasın
nasıl yani az önce dert yanan o dertlenenlerden biri benim dedindi sen değil miydin o..Ben pek istikrar abidesi olamadgm icin kilo beremedm aksine aldm.. 85tim 88 oldum.. Bende kilo vermek istedm ama sadece istedim galiba:) ben kiloluykende kendimi seviyorum.. Niye bilmiorm ama yakistiriyorum kendime.. Belkide o yuzden hic cabalamadm:)) bence kilo var diye ertelwme derim ben.. Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor gerçi
Ben kimimhahahsksşxidkajhxks. ahh cok haklısın şu buse varol doğursa da rahatlasak artık ülkece bi oh çeksek
inanmam yok valla inanmam. elçin iyi misin??? kendinde misin??? endiseleniyorum
Ben de tatlıya ve hamur islerine cok düşkünüm ondan cok kilo almıştım. Gerci hic zayif biri olamadim o da ayri. Sabah cok güzel kahvalti yapardim öğlen az aksam daha az yer ve ac uyurdum. Ilk bir iki hafta cok zorladi. Ozellikle seker isteği mahvetti. Kan sekerimde hep düşük çıkardı. Ama kilo verince hersey normale döndü.4 ayda 15 kilo mu nasıl verdin kiz masAllah ben çok zor kilo verenlerdenim ya insülin direnci de var
ayy daha az önce baktım eylüle dekız buse warol eylül öztürk bende iksinin hergün doğurup doğurmadıgına bakıyorum
ama varya en güzel hamile gizem hatipoğluydu kadın doğumdan cıktı yine güzel yine güzel
kedilerden neyimiz eksikk aahahhahaHahaaa kedi miyiz kiz biz :)) napalim olduğu kadar olmadığı kismet napalim
buse varol kim kız allasennnhahahsksşxidkajhxks. ahh cok haklısın şu buse varol doğursa da rahatlasak artık ülkece bi oh çeksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?