Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Sal cayira mevlam kayira :) jellerden bahsediyorlar.. bir de amaan demeyi ogrencen canim.. calismalari zevkle yapmaya caliscaz gorev gibi degil..
Bir de havalar var su havlar sikintili mart gelince acilmaya baslarsin diye dusunuyorum...
Hahaaa kedi miyiz kiz biz :)) napalim olduğu kadar olmadığı kismet napalim

İnanırmısın ilk idrarla yapamadım
Sabah namazını zor kıldım

Günaydın canım çooook normalll ..
1 2 güne akıntıların ve isteğin artar merak etme
Benim de umudum ondan yana bakalım gün gectikce nasıl olucak inşallah dediğin gibi olur

kız ünlü hamileliği bu sen ne anlarsın
ünsüz ünsüz fakir fakir konuşuyosun
hahahsksşxidkajhxks. ahh cok haklısın şu buse varol doğursa da rahatlasak artık ülkece bi oh çeksek
İnanırmısın ilk idrarla yapamadım
Sabah namazını zor kıldım
inanmam yok valla inanmam. elçin iyi misin??? kendinde misin??? endiseleniyorum

4 ayda 15 kilo mu nasıl verdin kiz masAllah ben çok zor kilo verenlerdenim ya insülin direnci de var

hahahsksşxidkajhxks. ahh cok haklısın şu buse varol doğursa da rahatlasak artık ülkece bi oh çeksek

kız buse warol eylül öztürk bende iksinin hergün doğurup doğurmadıgına bakıyorum
ama varya en güzel hamile gizem hatipoğluydu kadın doğumdan cıktı yine güzel yine güzel

Gel kürtaj yapalım çok kanaman gelmeden dedi , hmen gitmek istemedim azıcık kendime geleyim dedim bugün yarın falan doktora gidebilirim randevu alırım artık kürtaj için
Kuzum biliyorum ne desem sana boş.
Hiçbirşey moralini düzeltmez biliyorm . 3 ay önce aynı senın gibiydim biliyosun.
Acıdan öldüm hastaneyee düştüm . Serumlrla kendime geldim .
Kendıme gelip bebeğimin gittiğinden emin olmak istedim ..
Sen birkaç doktora gittin mi ?
Gitmediysen git ..
Sonra aklına kalır .
Emin ol ve sonra bekleme hemen narkozku kürtaj ol .
Yemın ederim hiçbirşey hissetmşyorsun .
Uyanınca birwz mtü oluyosun ruhsal olarak .
Mümkünse annen ve eşin yanında olsun.
Onlar üzülmesin diye kendini toparlama çalışıyosun. Hala aklaıma gelir içim sızlar . Hiç unutmucaksın .
O senın en büyük tecrüben olcak unutma..
Annesinin ilk kuzusu .. kardeşi için annesinin rahmınınhazırladı .
Malesef , Allah kimseye yaşatmasın
Amin kuzum aminn

nasıl yani az önce dert yanan o dertlenenlerden biri benim dedindi sen değil miydin o..
hem hamileymişsin de kiloluların daha kolay doğum yaptıklarını biliyorum valla istisnalar vardır elbet.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Ben kimim
Çok uykum vardı .
Bu bır belirti mi
Şuan bile kendimde değilim sırf müge anlı başladı diye kalktım

4 ayda 15 kilo mu nasıl verdin kiz masAllah ben çok zor kilo verenlerdenim ya insülin direnci de var
Ben de tatlıya ve hamur islerine cok düşkünüm ondan cok kilo almıştım. Gerci hic zayif biri olamadim o da ayri. Sabah cok güzel kahvalti yapardim öğlen az aksam daha az yer ve ac uyurdum. Ilk bir iki hafta cok zorladi. Ozellikle seker isteği mahvetti. Kan sekerimde hep düşük çıkardı. Ama kilo verince hersey normale döndü.

kız buse warol eylül öztürk bende iksinin hergün doğurup doğurmadıgına bakıyorum
ama varya en güzel hamile gizem hatipoğluydu kadın doğumdan cıktı yine güzel yine güzel
ayy daha az önce baktım eylüle de ayy evet ya bi de son günleri bile çok güzeldi onun kilo bakımından. ben pelin akili severek takip ediyorum ya yok böyle samimi kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…