Pelin candır gerisi heyecan .ayy daha az önce baktım eylüle deayy evet ya bi de son günleri bile çok güzeldi onun kilo bakımından. ben pelin akili severek takip ediyorum ya yok böyle samimi kadın
aaa gizem doğurdu mu neyi olduuama varya en güzel hamile gizem hatipoğluydu kadın doğumdan cıktı yine güzel yine güzel
tabi ki belirti. misal ben. dana gibi uyurum halaBen kimim
Çok uykum vardı .
Bu bır belirti mi
Şuan bile kendimde değilim sırf müge anlı başladı diye kalktım
hahahahdjsnbuse varol kim kız allasennn
nasıl yani az önce dert yanan o dertlenenlerden biri benim dedindi sen değil miydin o..
hem hamileymişsin de kilolların daha kolay dooğum yaptıklarını biliyorum valla istisnalar vardır elbet.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Oy minik danamtabi ki belirti. misal ben. dana gibi uyurum hala
Ay maşallah ne kilo o kız yahahahahdjsnalişanın karısı. bebek rahme düştüğü andan itibaren sosyal medyada açıkladıkları için kadın 3 yıldır hamile gibi. nihayet bugün doğuruyormus
bende seni gebe kalmaya çalışıyorsun diye anladım valla daha önce dedinse kaçırmışım kusura bakma:)) takvim de yok yaEe evet benim:)) yaa kilolu olunca daha zor oluyo diye okudum ben.. Ondan dertlendim iyice.. Oyle degilmiymis ki
bugün yapma boşver yarın yaparsın. 3 tane kalmış zatenOy minik danam
Ay kalkımda gebelik testi yapam
bugün yapma boşver yarın yaparsın. 3 tane kalmış zaten
ayy vallahi. nasıl verecek cok merak ediyorumAy maşallah ne kilo o kız ya
heee iyi bari Allah analı babalı büyütsün ne diyem minnoşumhahahahdjsnalişanın karısı. bebek rahme düştüğü andan itibaren sosyal medyada açıkladıkları için kadın 3 yıldır hamile gibi. nihayet bugün doğuruyormus
Doğumdan 1 ay sonra görayy vallahi. nasıl verecek cok merak ediyorum
bende seni gebe kalmaya çalışıyorsun diye anladım valla daha önce dedinse kaçırmışım kusura bakma:)) takvim de yok yaevet evet daha kolay yağ gibi geçiyorlarmış kanaldan.. inşallah o günlerini de görelimm
onda da hiç verecek tip yok heDoğumdan 1 ay sonra gör
aynen az kilo aldı son günler bile mini etek gibi şeyler giyebiliyodu.ayy daha az önce baktım eylüle deayy evet ya bi de son günleri bile çok güzeldi onun kilo bakımından. ben pelin akili severek takip ediyorum ya yok böyle samimi kadın
O yüzden büyük konusmuyorumonda da hiç verecek tip yok hebakalım göriciz. buna laf edip bende öyle olmam insallah
kızı var adı lilaaaa gizem doğurdu mu neyi olduu
Ben diyecektim de dedim herkes tanıo zaarbuse varol kim kız allasennn
Çok tanıncak biri değil aslında mesela yazdıkların buse kimdi yaaaa dedimBen diyecektim de dedim herkes tanıo zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?