Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün pek fazla giremeyebilkrim oğlumun dün geceden beri hafif ateşi var bi kac ay önce riskli ateslenmssi oldu korkuyorum kib güzel günler güzel haberler getirsin
Canım bu sene çok kötü salgın var, üzülme çocuğundan yaşlısına herkes yakalanıyor. Çok çok geçmiş olsun, hemencik iyileşsin küçük adam.

size birşey soracagım gülmeyin bilgisizliğime ovü testi diyelim 4 te yapacagım 2 de sıvı alımını bırakıyorum. Tuvalete cıkmıyor muyuz bu sürede?
1 saat tutsan yeterli ama sıvı alımını azalttığın zaman zaten sık sık wc gidilmiyor. Yani ben 2 saat rahat tutabiliyorum mesela ama ssn tutamazsan zorunlu değil. 1 saat tutsan da olur. Sadece 2 saat sıvı alımı olmayacak 1 saat de idrar tutulsa yeterli yani.
Sıvıdan kasıt çay çorba içecek vs hiçbişey olmayacak.

Yok kuzum tam okumamisin ya da ben tam anlatamamisim.. 2006da ilk kurtajim sorasinda 2009da kizim oldu:)) 2008 agustosta hamile kalmisim o ara korundum istedikten sonra 9 ay bekledim olmasi icin. 17 yil olacak insallah evleneli:)

Ben bunları okumadan yazdım abla eski konuşmalarımıza dayanarak sen demistin bi kere benim 9 ay olmadı hiç düşünmedin bi sorun var mı diye ondan öturu yazdıktan sonra okudum bunu

ben günde 2 lt üstünde su içiyorum sık tuvalete cıkıyorum da ondan sormustum canım 1 saat tutarım ama. Teşekkür ediyorum

Aaaaa valla ağlıcam sinirden ya illa bi sene beklemek zorundamıyım ben ya yap tahlillerimi bak bu senin gorevin degilmi ya diyo senin isteğine göre tahlil yapmıyoruz belkinsorun var bi sene ben niye zaman kaybı yaşayım diyorum üç gündür rahimde bıçak saplamış gibi ağrılar oluyor karından bakti bise yok diyo çıldırcam ya en iyisi özel valla bida devlete gidenin....

ovü testi diyelim 4 te yapacagım 2 de sıvı alımını bırakıyorum. Tuvalete cıkmıyor muyuz bu sürede?
boşaltıyorsun öyle bekliyorsun kuzum misal ben 3,5ta içiyordum suyumu neyi :) 4 gibi lavaboya giriyordum 6,30 7 gibi de eve gidince testi yapıyordum... sıvının seyrelttiğini söylüyorlar ama ben zaten çok koyu göremedim hiç.. yaşla alakalı bir de rezerv azlığı söz konusu olduğundan..

Teşekkür ederim canım

Ben bunları okumadan yazdım abla eski konuşmalarımıza dayanarak sen demistin bi kere benim 9 ay olmadı hiç düşünmedin bi sorun var mı diye ondan öturu yazdıktan sonra okudum bunu
hmm anladımm ama anladın şimdi sanırım canım:)

mecbur gidiyorsun devlete özele tahliller için para yetmez.. he durumun varsa bilemem de... doğru düzgün faydalanamasak da kimi durumlarda işe yarıyorlar :)
keşke deseydin sende şu kadardır deniyoruz olmuyor diye...
hem bekle işte mart bizim olacaaak

Yalan söylemek istemedim 5 sinci ay olacak dedim diyo 1 yıl.olmadan biseye bakmıyoruz 1 yıl.dolunca hala olmuyorsa ilk esin kendine baktırcak dedi sonra sana bakacaz dedi bende o yüzden devlete geldim tahlillerimi yaptirayim özelde bi doktor var ona gidecektim ne tahlili gerekiyor andın bilgin vardır abla genel tahlil sağlık ocağında yaptırdım herşey normaldi bi demir eksikliği var biraz okadar başka ne testi gerekiyor

İşte gidince 1.5 sene evliyim demek Lzım canım nasıl olsa evlilk cüzdanına bakmıyolar herkes öyle yapıyo. Ben özele gidiyorum valla şu bıçak gibi ağrılara benim dr larda çözüm bulamıyo canım maalesef en son dedi çok düşünğyosan bu ağrıları kafanda kuruyosan ondan olabilir. Bu bile psikolojik yani :))))
Gerçekten geçen ay hiççç düşünmedim zaten ilişki olmadı hastaydık diye. Eee ne ağrı oldu ne sızı hepsi boşmuş cidden psikolojikmiş dedim :) benimki psiokolojikmiş yani en azından çözdüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…