Yalan söylemek istemedim 5 sinci ay olacak dedim diyo 1 yıl.olmadan biseye bakmıyoruz 1 yıl.dolunca hala olmuyorsa ilk esin kendine baktırcak dedi sonra sana bakacaz dedi bende o yüzden devlete geldim tahlillerimi yaptirayim özelde bi doktor var ona gidecektim ne tahlili gerekiyor andın bilgin vardır abla genel tahlil sağlık ocağında yaptırdım herşey normaldi bi demir eksikliği var biraz okadar başka ne testi gerekiyor
İşte gidince 1.5 sene evliyim demek Lzım canım nasıl olsa evlilk cüzdanına bakmıyolar herkes öyle yapıyo. Ben özele gidiyorum valla şu bıçak gibi ağrılara benim dr larda çözüm bulamıyo canım maalesef en son dedi çok düşünğyosan bu ağrıları kafanda kuruyosan ondan olabilir. Bu bile psikolojik yani :))))
Gerçekten geçen ay hiççç düşünmedim zaten ilişki olmadı hastaydık diye. Eee ne ağrı oldu ne sızı hepsi boşmuş cidden psikolojikmiş dedim :) benimki psiokolojikmiş yani en azından çözdüm :)
Normal canım, benimki hatta 11. gün falan da tek çizgiydi, 12. gün koyulaşmıştı hafif.Adetimin 9. günü bugün, bu kadar silik olması normal mi
9. gün derken bitiminden itibaren değil mi?Adetimin 9. günü bugün, bu kadar silik olması normal mi
Pembe yalan diyelim canm bişey olmaz benceBen 1 sene bekledim doktor beklettiği için ama pişman oldum gibi bişey. He o 1 sene içinde hiç bişey yapmadı değil doktorum hormon testi, klomenle yumurta takibi, eşimden sperm testleri istedi baktı. En son rahim filmi kaldı onu da 1.5 sene sonra oldu keşke daha erken yatırsaydım diyorum.. O yüzden de 6 aydan sonra olmayana rahim filmi isteyin diyorum :)
Canım yumurtan çatlamış o zaman.Öyle yapacam bıdakine valla benimki pskolojik degildiir çünkü adetim yeni bitti böyle sumuksu ve tortu şeklinde bi akıntim oldu dün bi agri girdi adım atamadım bi kaç dakka sonra geçti
eşinin ne suçu var kuzum surat da asmıyoruz öyle bata 3-4 kala hcg yaparsın lh yapma bence ben de bırakmıştım hcg de çıkınca bugün yaptım bayağı koyu çıktıCaniim 7 saat ders ve nöbet var diye sabah bir günaydın dedim kayboldum
İnşallah eve gidince lh yapıcam yine,yapmasam mı ya da ya,güzel koyu çıkmayınca eşime de surat asiyorum
Maşallah kuzucum sıkı sıkı tutun anneneTeyzelerim helllooooooooooEki Görüntüle 2235272
biz kavga ettik ama yine de değerlendirdik ona göre kızlar yumurtlama ve çatlama günleri sevgi pıtırcığı oluyoruzMart’ta batı olanlardan mikemmel çalışmalar bekliyorum
Yok misafirim geldi yok yorgunum dinlemem :))
En az gün aşırı pik ve çatlama günü Allah ne verdiyse
Ahahaha çok haklısınbiz kavga ettik ama yine de değerlendirdik ona göre kızlar yumurtlama ve çatlama günleri sevgi pıtırcığı oluyoruzsonra çirkefe bağlayabiliriz
Ay o 7 saat ders ve nöbet bende cuma günü bitiyorum resmen yorgunluk baş ağrısı Allah yardımcın olsun hiç lh yapma zaten canin burnunda bide ona bozulma nolur nolmazCaniim 7 saat ders ve nöbet var diye sabah bir günaydın dedim kayboldum
İnşallah eve gidince lh yapıcam yine,yapmasam mı ya da ya,güzel koyu çıkmayınca eşime de surat asiyorum
Ay o 7 saat ders ve nöbet bende cuma günü bitiyorum resmen yorgunluk baş ağrısı Allah yardımcın olsun hiç lh yapma zaten canin burnunda bide ona bozulma nolur nolmaz
Geçen gün benimkide bana laf söyledi başından attı kaldirdim yataktan salona .. dir dır beynini yedim bin pişman ettim .. dün kendi baktim çocuğu uyutta işimize bakalım hatun bugün değerlendirme günü diyor :))))Suçu subat ayında degerlendirirken her gün olmaz dedi engelledi benikalite düşüyormuş bak seen ceksin canım ya,işi ne..asıl martta da bizim spermler yumurtalar karsilasmazsa,sonrasinda doktor yolunda olucaz bir de surekli..
normal canım daha erken bir iki güne koyulaşır rahat olAdetimin 9. günü bugün, bu kadar silik olması normal mi
Geçen gün benimkide bana laf söyledi başından attı kaldirdim yataktan salona .. dir dır beynini yedim bin pişman ettim .. dün kendi baktim çocuğu uyutta işimize bakalım hatun bugün değerlendirme günü diyor :))))
haha Allah iyiliğini versin çok güldümGeçen gün benimkide bana laf söyledi başından attı kaldirdim yataktan salona .. dir dır beynini yedim bin pişman ettim .. dün kendi baktim çocuğu uyutta işimize bakalım hatun bugün değerlendirme günü diyor :))))
hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin insallahMerhaba arkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim beta hcg 36.4 ten 3 gün sonra 201.5 e yükseldi yarın doktora gitcem takvimde 4+5 gösteriyor kese gözlenir mi sizce bir sıkıntı var mıdır hiç bir belirti yok bende
Maşallah kuzucum sıkı sıkı tutun annene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?