Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pembe yalan diyelim canm bişey olmaz bence Ben 1 sene bekledim doktor beklettiği için ama pişman oldum gibi bişey. He o 1 sene içinde hiç bişey yapmadı değil doktorum hormon testi, klomenle yumurta takibi, eşimden sperm testleri istedi baktı. En son rahim filmi kaldı onu da 1.5 sene sonra oldu keşke daha erken yatırsaydım diyorum.. O yüzden de 6 aydan sonra olmayana rahim filmi isteyin diyorum :)

Öyle yapacam bıdakine valla benimki pskolojik degildiir çünkü adetim yeni bitti böyle sumuksu ve tortu şeklinde bi akıntim oldu dün bi agri girdi adım atamadım bi kaç dakka sonra geçti

Aynen iki ay daha bekler sonra giderim bakalım kısmet

Öyle yapacam bıdakine valla benimki pskolojik degildiir çünkü adetim yeni bitti böyle sumuksu ve tortu şeklinde bi akıntim oldu dün bi agri girdi adım atamadım bi kaç dakka sonra geçti
Canım yumurtan çatlamış o zaman.
Benimde öyle oluyor oyumurtlma akıntısı pikojik değil. Önce akıntım olur ertesi gğn de aşırk bıçak batması olur sonra geçer 3 5 gün sonra arada tekrar tekrar olurdu onlar psikolojik demişti bana dr. Yoksa akı tıdan sonraki olan çatlama

Caniim 7 saat ders ve nöbet var diye sabah bir günaydın dedim kayboldum
İnşallah eve gidince lh yapıcam yine,yapmasam mı ya da ya,güzel koyu çıkmayınca eşime de surat asiyorum
eşinin ne suçu var kuzum surat da asmıyoruz öyle bata 3-4 kala hcg yaparsın lh yapma bence ben de bırakmıştım hcg de çıkınca bugün yaptım bayağı koyu çıktı

Mart’ta batı olanlardan mikemmel çalışmalar bekliyorum
Yok misafirim geldi yok yorgunum dinlemem :))
En az gün aşırı pik ve çatlama günü Allah ne verdiyse
biz kavga ettik ama yine de değerlendirdik ona göre kızlar yumurtlama ve çatlama günleri sevgi pıtırcığı oluyoruz sonra çirkefe bağlayabiliriz

Caniim 7 saat ders ve nöbet var diye sabah bir günaydın dedim kayboldum
İnşallah eve gidince lh yapıcam yine,yapmasam mı ya da ya,güzel koyu çıkmayınca eşime de surat asiyorum
Ay o 7 saat ders ve nöbet bende cuma günü bitiyorum resmen yorgunluk baş ağrısı Allah yardımcın olsun hiç lh yapma zaten canin burnunda bide ona bozulma nolur nolmaz

Ay o 7 saat ders ve nöbet bende cuma günü bitiyorum resmen yorgunluk baş ağrısı Allah yardımcın olsun hiç lh yapma zaten canin burnunda bide ona bozulma nolur nolmaz
nedemistimkibenn canım bence de lh gereksiz, 3 gün kala falan hcg yapmak en mantıklısı diye düşünüyorum elinde test olduktan sonra

Geçen gün benimkide bana laf söyledi başından attı kaldirdim yataktan salona .. dir dır beynini yedim bin pişman ettim .. dün kendi baktim çocuğu uyutta işimize bakalım hatun bugün değerlendirme günü diyor :))))

Aynı biz geç olsun güç olmasın canım

hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…