Evet sende bende kavga etmiştik en önemli günbiz kavga ettik ama yine de değerlendirdik ona göre kızlar yumurtlama ve çatlama günleri sevgi pıtırcığı oluyoruzsonra çirkefe bağlayabiliriz
Ben 4+3 te gitmiştim karından baktık bişey görememiştik..Merhaba arkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim beta hcg 36.4 ten 3 gün sonra 201.5 e yükseldi yarın doktora gitcem takvimde 4+5 gösteriyor kese gözlenir mi sizce bir sıkıntı var mıdır hiç bir belirti yok bende
Benimki de 10. Gun böyle 10 mu olurAdetimin 9. günü bugün, bu kadar silik olması normal mi
Kuzum koskocaman negatif gördüm demistim bu ayda cöp , önümüzdeki maclara bakıcaz zaten kasıklarımda sabahtan beri ağrı var regli olucam 1 2 günemerveaydiin hanımmm bekleniyorsunuzzzz
Hayırlı olsun. Bende de hiç belirti olmamıştı ilk gebeliğimde. Hiç hamile gibi değildim.Merhaba arkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim beta hcg 36.4 ten 3 gün sonra 201.5 e yükseldi yarın doktora gitcem takvimde 4+5 gösteriyor kese gözlenir mi sizce bir sıkıntı var mıdır hiç bir belirti yok bende
Şimdi bu henüz yumurtanın olgunlaşmadığını mı gösteriyorBenimki de 10. Gun böyle 10 mu olursanki silik çıkan hcg sanıyor kendini
bunu bende merak ediyorumŞimdi bu henüz yumurtanın olgunlaşmadığını mı gösteriyor
hayırlısıı mart bizim canım.Kuzum koskocaman negatif gördüm demistim bu ayda cöp , önümüzdeki maclara bakıcaz zaten kasıklarımda sabahtan beri ağrı var regli olucam 1 2 güne
Tabiki bizim daha olmayan bebemiz gibi yumumuzda olmamis demekki :))Şimdi bu henüz yumurtanın olgunlaşmadığını mı gösteriyor
Mart bizim olucak ! Zafer inananlarındır :)hayırlısıı mart bizim canım.
yaparsın da düzenliyse hiç gerek yok.. 1kaç ay teyit edersin.. sonrasında bakarsın durumuna göre.Mart bizim olucak ! Zafer inananlarındır :)
Bu ay bende ovü yapmayı düşünüyorum
En azından pike göre ilişki olur hiç denemedim 14 aydır. Tutturamıyorum belkideyaparsın da düzenliyse hiç gerek yok.. 1kaç ay teyit edersin.. sonrasında bakarsın durumuna göre.
bence adet sonrası 2 güne bir tutturmamak için hiç bir sebep yokEn azından pike göre ilişki olur hiç denemedim 14 aydır. Tutturamıyorum belkide
Maşallah hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim beta hcg 36.4 ten 3 gün sonra 201.5 e yükseldi yarın doktora gitcem takvimde 4+5 gösteriyor kese gözlenir mi sizce bir sıkıntı var mıdır hiç bir belirti yok bende
Selam canım, şu an bende de belirti yok açıkçası normalde, Allah tamamına erdirsinMerhaba arkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim beta hcg 36.4 ten 3 gün sonra 201.5 e yükseldi yarın doktora gitcem takvimde 4+5 gösteriyor kese gözlenir mi sizce bir sıkıntı var mıdır hiç bir belirti yok bende
Normal canım, benimki hatta 11. gün falan da tek çizgiydi, 12. gün koyulaşmıştı hafif.
Hcg yi cuma yapıcam canım,sende de regle 6-7 kala nasıl çıkmıştı lh,yapmış mıydın acaba..benim 7 kala güzel koyu çıktı ama dün silik çıkınca baya bı durgunlastim..eşinin ne suçu var kuzum surat da asmıyoruz öyle bata 3-4 kala hcg yaparsın lh yapma bence ben de bırakmıştım hcg de çıkınca bugün yaptım bayağı koyu çıktı
Sözünü dinleyeceğim bugün lh yok,tamamdır canım..zaten yarında sabredicem cuma inşallah hcg yapicam,olursa hayatımın en güzel mutluluğu,eğer olmazsa da yola devam..desteklerinizle canimnedemistimkibenn canım bence de lh gereksiz, 3 gün kala falan hcg yapmak en mantıklısı diye düşünüyorum elinde test olduktan sonra
9. gün derken bitiminden itibaren değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?