Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biz kavga ettik ama yine de değerlendirdik ona göre kızlar yumurtlama ve çatlama günleri sevgi pıtırcığı oluyoruz sonra çirkefe bağlayabiliriz
Evet sende bende kavga etmiştik en önemli gün
Kavga başka değerlendirme başka yumurtlama geçene kadar sineye atıyoruz

Ben 4+3 te gitmiştim karından baktık bişey görememiştik..

5+4 de hem bebeği hem kesesi görmüştük

Hayırlı olsun. Bende de hiç belirti olmamıştı ilk gebeliğimde. Hiç hamile gibi değildim.

Maşallah hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Selam canım, şu an bende de belirti yok açıkçası normalde, Allah tamamına erdirsin

Normal canım, benimki hatta 11. gün falan da tek çizgiydi, 12. gün koyulaşmıştı hafif.

No stres, no panik o zaman :) Teşekkür ederim canm bilgi için. Ilk defa bu kadar silik gördüm sanırım o yüzden şaşırdım. Klomen kullanmadım belki de onun etkisi, insAah güzel yumurtalar oluşup çatlar

eşinin ne suçu var kuzum surat da asmıyoruz öyle bata 3-4 kala hcg yaparsın lh yapma bence ben de bırakmıştım hcg de çıkınca bugün yaptım bayağı koyu çıktı
Hcg yi cuma yapıcam canım,sende de regle 6-7 kala nasıl çıkmıştı lh,yapmış mıydın acaba..benim 7 kala güzel koyu çıktı ama dün silik çıkınca baya bı durgunlastim..

nedemistimkibenn canım bence de lh gereksiz, 3 gün kala falan hcg yapmak en mantıklısı diye düşünüyorum elinde test olduktan sonra
Sözünü dinleyeceğim bugün lh yok,tamamdır canım..zaten yarında sabredicem cuma inşallah hcg yapicam,olursa hayatımın en güzel mutluluğu,eğer olmazsa da yola devam..desteklerinizle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…