Ya bende de önceden yavaş yavaş koyulaşırdı fakat iki aydır birden pik oldu, o yüzden aynen no stres no panikNo stres, no panik o zaman :) Teşekkür ederim canm bilgi için. Ilk defa bu kadar silik gördüm sanırım o yüzden şaşırdım. Klomen kullanmadım belki de onun etkisi, insAah güzel yumurtalar oluşup çatlar
normal canım daha erken bir iki güne koyulaşır rahat ol
Tamam canım,kendimi yorumlarınızla durdurdumAy o 7 saat ders ve nöbet bende cuma günü bitiyorum resmen yorgunluk baş ağrısı Allah yardımcın olsun hiç lh yapma zaten canin burnunda bide ona bozulma nolur nolmaz
Benimki de 10. Gun böyle 10 mu olursanki silik çıkan hcg sanıyor kendini
kaç günde bir adet oluyorsun canımTamam canım teşekkür ederim inşAllah 19. güne kadar pik görürüm de testim yeter :)
Gün aşırı da durum iyiydi bizde,bir gün serbest zaman,o gün gerilebiliriz,diğer gün sırnaşık ben tarafındanGeçen gün benimkide bana laf söyledi başından attı kaldirdim yataktan salona .. dir dır beynini yedim bin pişman ettim .. dün kendi baktim çocuğu uyutta işimize bakalım hatun bugün değerlendirme günü diyor :))))
Ya bende de önceden yavaş yavaş koyulaşırdı fakat iki aydır birden pik oldu, o yüzden aynen no stres no panik
kaç günde bir adet oluyorsun canım
Gün aşırı da durum iyiydi bizde,bir gün serbest zaman,o gün gerilebiliriz,diğer gün sırnaşık ben tarafındanama en güzelini sen yapmışsın,o beyni yiyeceğiz ki rahata erelim
İnşallah canım benim Rabbim dileğini versinHadi o zaman peşinden önce pik son bebek diyelim
İnşallah canım benim Rabbim dileğini versin
Kız iyiydim kendisiyle zaten zoruma giden de o oldu. Iyiyken şımardı attı basindan bende hemen anladığı dilden anlattımGün aşırı da durum iyiydi bizde,bir gün serbest zaman,o gün gerilebiliriz,diğer gün sırnaşık ben tarafındanama en güzelini sen yapmışsın,o beyni yiyeceğiz ki rahata erelim
Hadi inşallah:)Normalmiş canm :) Batlarımız da yakın seninle hadi birlikte Hcg çift çizgili resimlerde atalım inşAllah
Hayırlısı olsun canımKuzum koskocaman negatif gördüm demistim bu ayda cöp , önümüzdeki maclara bakıcaz zaten kasıklarımda sabahtan beri ağrı var regli olucam 1 2 güne
canım 30 gün varsayarsak büyük ihtimalle 22 şubatta pik olur 23- 24 şubatta çatlar canım dolayısıyla sen 16-20 şubat arasını gün aşırı sonrasında 21-25 şubat arasını da her gün değerlendir bence (kendi takvimime göre hesapladım30. yada 31. günlerde geliyo regl canım
Bence çok çok koyu canımdvtb ve dombili_xl kızlar ya kendimi H E gibi hissettim test yapmadan duramadim resmen,durun sinirlenmeyin bana,hormonlarıma kızın lütfen
Regle 5 kala lh
Yarın yapmicam,iki ders sonrası evdeyim sıvı alımına dikkat etmicem özellikle yarına:)
Anladığı dilden anlatmayı öğrenmek konusunda ben henüz bilgisizim ne güzel sen cozmussun isi,işin daha kolay artikKız iyiydim kendisiyle zaten zoruma giden de o oldu. Iyiyken şımardı attı basindan bende hemen anladığı dilden anlattımşımarınca dırdıri yer akıllanır:)
Tembellik senden kaynaklı değildir ki,kesin esindendir canımHiç gün aşırı deneyemedik ya ne tembeliz sanırım
İnşallah canım ya,ne dusunecegimi bilmiyorum artık.Bugun ilçedeki özel hastaneyle iletişim kurdum.Ben hsg olarak sordum ama bana gelen cevapta kadın doğum muayene ücreti de yazıyordu.Bence çok çok koyu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?