Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
No stres, no panik o zaman :) Teşekkür ederim canm bilgi için. Ilk defa bu kadar silik gördüm sanırım o yüzden şaşırdım. Klomen kullanmadım belki de onun etkisi, insAah güzel yumurtalar oluşup çatlar
Ya bende de önceden yavaş yavaş koyulaşırdı fakat iki aydır birden pik oldu, o yüzden aynen no stres no panik

Ay o 7 saat ders ve nöbet bende cuma günü bitiyorum resmen yorgunluk baş ağrısı Allah yardımcın olsun hiç lh yapma zaten canin burnunda bide ona bozulma nolur nolmaz
Tamam canım,kendimi yorumlarınızla durdurdum bir de bu ayın değerler eğitimi çalışmak konusu bendeydi,pano işiyle uğraştım bir oturamadim.
Evde de gündem yumurtlama zamanı güzel çalışmak verimli çalışmak
Cuma yorucu olması da fena ya,arkası haftasonu ama insan doyamaz o zaman tatile

Gün aşırı da durum iyiydi bizde,bir gün serbest zaman,o gün gerilebiliriz,diğer gün sırnaşık ben tarafından ama en güzelini sen yapmışsın,o beyni yiyeceğiz ki rahata erelim

Gün aşırı da durum iyiydi bizde,bir gün serbest zaman,o gün gerilebiliriz,diğer gün sırnaşık ben tarafından ama en güzelini sen yapmışsın,o beyni yiyeceğiz ki rahata erelim

Hiç gün aşırı deneyemedik ya ne tembeliz sanırım

Kız iyiydim kendisiyle zaten zoruma giden de o oldu. Iyiyken şımardı attı basindan bende hemen anladığı dilden anlattım şımarınca dırdıri yer akıllanır:)

30. yada 31. günlerde geliyo regl canım
canım 30 gün varsayarsak büyük ihtimalle 22 şubatta pik olur 23- 24 şubatta çatlar canım dolayısıyla sen 16-20 şubat arasını gün aşırı sonrasında 21-25 şubat arasını da her gün değerlendir bence (kendi takvimime göre hesapladım )

dvtb ve dombili_xl kızlar ya kendimi H E gibi hissettimtest yapmadan duramadim resmen,durun sinirlenmeyin bana,hormonlarıma kızın lütfen
Regle 5 kala lh
Yarın yapmicam,iki ders sonrası evdeyim sıvı alımına dikkat etmicem özellikle yarına:)

Eklentiler

• IMG_20190213_163718.webp
    10 KB · Görüntüleme: 43
Kız iyiydim kendisiyle zaten zoruma giden de o oldu. Iyiyken şımardı attı basindan bende hemen anladığı dilden anlattım şımarınca dırdıri yer akıllanır:)
Anladığı dilden anlatmayı öğrenmek konusunda ben henüz bilgisizim ne güzel sen cozmussun isi,işin daha kolay artik
Hiç gün aşırı deneyemedik ya ne tembeliz sanırım
Tembellik senden kaynaklı değildir ki,kesin esindendir canım

Bence çok çok koyu canım
İnşallah canım ya,ne dusunecegimi bilmiyorum artık.Bugun ilçedeki özel hastaneyle iletişim kurdum.Ben hsg olarak sordum ama bana gelen cevapta kadın doğum muayene ücreti de yazıyordu.
O günleri de görürüz inşallah dedim.
130 normal,sigortalı 80 imiş.
Bu sigorta emekli sandığı yani devletin anlaşma yapmış olması gibi mı canım?
O konularda da çok bilgisizim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…