Evet canım sgk/emekli sandığı ile anlaşmalı demek, o zaman 80 TL senin, kalan 50 TL sgk tarafından karşılanıyor anladığım.İnşallah canım ya,ne dusunecegimi bilmiyorum artık.Bugun ilçedeki özel hastaneyle iletişim kurdum.Ben hsg olarak sordum ama bana gelen cevapta kadın doğum muayene ücreti de yazıyordu.
O günleri de görürüz inşallah dedim.
130 normal,sigortalı 80 imiş.
Bu sigorta emekli sandığı yani devletin anlaşma yapmış olması gibi mı canım?
O konularda da çok bilgisizim:)
Sence ovu alayımmı bu ayyHayırlısı olsun canım
Kuzumm ne dedin yaa siteye girip girip çıkıyorum işim var biraz dışrda
Harika bilgilendim sayende yine canimEvet canım sgk/emekli sandığı ile anlaşmalı demek, o zaman 80 TL senin, kalan 50 TL sgk tarafından karşılanıyor anladığım.
Ay evet küçücükmüşHarika bilgilendim sayende yine canim
Sende durumlar nasıl,yorulma durumlarin oluyor muşuan bir susam kadarmış,masallah takvimde yazana gore
Bence kolaylastirilmali düzen ya..sabahtan akşama kadar hamilelerin çalışması çok zordur..Ben normal halimle yoruluyorum,içinde can taşıyan küçük büyük farketmez,bu saate kadar nasıl dursun..Allah yardımcın olsun canım ya..İsin kolaylassin inşallah..Ay evet küçücükmüşNormalde iyiydim ama bugün başım dönüyo çok eve gitmek için sabırsızlanıyorum görsen
Amin canım benim, Allah razı olsun, hiç olmazsa masa başı benim, sizin ayakta daha zor olur, size de Allah kolaylık versin, branşın neydiBence kolaylastirilmali düzen ya..sabahtan akşama kadar hamilelerin çalışması çok zordur..Ben normal halimle yoruluyorum,içinde can taşıyan küçük büyük farketmez,bu saate kadar nasıl dursun..Allah yardımcın olsun canım ya..İsin kolaylassin inşallah..
Fen bilgisi canım,ama uremeyle alakalı çoğu şeyi üniversite zamanında değil de şu süreçte ogrendimAmin canım benim, Allah razı olsun, hiç olmazsa masa başı benim, sizin ayakta daha zor olur, size de Allah kolaylık versin, branşın neydi
bence çok iyi umarım bebişe işarettirdvtb ve dombili_xl kızlar ya kendimi H E gibi hissettim test yapmadan duramadim resmen,durun sinirlenmeyin bana,hormonlarıma kızın lütfen
Regle 5 kala lh
Yarın yapmicam,iki ders sonrası evdeyim sıvı alımına dikkat etmicem özellikle yarına:)
Ay inşallah canım yaa..Hcg yapana kadar lh lara artik veda ettim.Bu mutlulukta bana yeter simdilikbence çok iyi umarım bebişe işarettir
bence de 2 gün sabret 2 gün sonra hcg yapmaya başlarsın inşallahAy inşallah canım yaa..Hcg yapana kadar lh lara artik veda ettim.Bu mutlulukta bana yeter simdilik
ovülasyon testi oluyor canım yumurtlama çatlama günlerini takip ediyoruz. şansımızın yüksek oldugu günleri tespit etmek amacıylaYa kızlar cehaletimi bağışlayın ama bişey sorcambu yaptığınız Lh testleri ne oluyo sormiyim dedim ama duramadım
ovülasyon testi oluyor canım yumurtlama çatlama günlerini takip ediyoruz. şansımızın yüksek oldugu günleri tespit etmek amacıyla
Insallah canim Allah yardimcin olsun. Gebelik konusunda hic sıkıntın olmasin kilo etkilemiyor bence. Test tekrar yaptin mi bu aradaIrade meselesi ya hareket bi de bende bekarken 18 kilo vermistim ne guzel simdi irademe sahip cikamiorum snrm ama kararlıyım bu sefer ins basarcam bi 10 kilo vermistim ne güzel 89 u görmüştüm kışın evde sikntidan ydim almışım
Merhabalarben daha bugun üye oldun cok yeniyim fakat sizlerle ayni süreci paylasiyorum.Sormak istedigim birsey var .. tuplerinizin acilmasi islemi sirasinda aci hissettiniz mi ? nasildi ? bilgi verebilir misiniz. simdiden tesekkurler sevgiler3 yıl olmak üzere evleneli 1 yıl korndk sonra 9 ay sonra dış gebelik geçrdim snraa bi kimyasal . Eşiminde benmde sıkıntımz yok çok şükr hersey temiz diyor başka bişy demiyorlar amaa dış gebelikten ve kimyasal yaşadıktan sonra rahim filmi cekildmm tıkalı çıktı ikiside birini zorlaa açtılar diğeri tam açlmadı dr böylede gebe kalabilrsnn dedi deniyorz malesf olmyor yumrtlama güzel hormon güzel rahim güzel spermm güzel şükr amaa olmyor
Canm öncelikle hoşgeldin aynı şeylerden kastn ne ben hsg yi özel hastanede çektrdmm anesteziylee kalktgmda agrı vardı evet çünkü tıkalıydıı tüpler agrı kesiciyle düzeldi 10 dakka kalmadm bilee hemn kalktm eve gittim zatenMerhabalarben daha bugun üye oldun cok yeniyim fakat sizlerle ayni süreci paylasiyorum.Sormak istedigim birsey var .. tuplerinizin acilmasi islemi sirasinda aci hissettiniz mi ? nasildi ? bilgi verebilir misiniz. simdiden tesekkurler sevgiler
İnşALLAH cnm yok yapmadım daha cumartesi günü gelmezse pazar ya da pazartesi yaparım test diorumInsallah canim Allah yardimcin olsun. Gebelik konusunda hic sıkıntın olmasin kilo etkilemiyor bence. Test tekrar yaptin mi bu arada
Aa bizim senle aynıydı demi du bklm arkasi geleck mi baklmKizlar adet oldum daha 3 gün vardi umutla bekliyordum... gerci bir değişik pembe gibi ama oldu yani sonucta. Obur aya artik
Evet canım 16 si olmam lazimdi. Akıntı sandım bir gittim ki birseyler varAa bizim senle aynıydı demi du bklm arkasi geleck mi baklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?