Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım sgk/emekli sandığı ile anlaşmalı demek, o zaman 80 TL senin, kalan 50 TL sgk tarafından karşılanıyor anladığım.

Evet canım sgk/emekli sandığı ile anlaşmalı demek, o zaman 80 TL senin, kalan 50 TL sgk tarafından karşılanıyor anladığım.
Harika bilgilendim sayende yine canim
Sende durumlar nasıl,yorulma durumlarin oluyor mu şuan bir susam kadarmış,masallah takvimde yazana gore

Harika bilgilendim sayende yine canim
Sende durumlar nasıl,yorulma durumlarin oluyor mu şuan bir susam kadarmış,masallah takvimde yazana gore
Ay evet küçücükmüşNormalde iyiydim ama bugün başım dönüyo çok eve gitmek için sabırsızlanıyorum görsen

Ay evet küçücükmüşNormalde iyiydim ama bugün başım dönüyo çok eve gitmek için sabırsızlanıyorum görsen
Bence kolaylastirilmali düzen ya..sabahtan akşama kadar hamilelerin çalışması çok zordur..Ben normal halimle yoruluyorum,içinde can taşıyan küçük büyük farketmez,bu saate kadar nasıl dursun..Allah yardımcın olsun canım ya..İsin kolaylassin inşallah..

Amin canım benim, Allah razı olsun, hiç olmazsa masa başı benim, sizin ayakta daha zor olur, size de Allah kolaylık versin, branşın neydi

Amin canım benim, Allah razı olsun, hiç olmazsa masa başı benim, sizin ayakta daha zor olur, size de Allah kolaylık versin, branşın neydi
Fen bilgisi canım,ama uremeyle alakalı çoğu şeyi üniversite zamanında değil de şu süreçte ogrendim
İnşallah her günün bir öncekinden daha iyi olur

bence çok iyi umarım bebişe işarettir

ovülasyon testi oluyor canım yumurtlama çatlama günlerini takip ediyoruz. şansımızın yüksek oldugu günleri tespit etmek amacıyla

Ya ben yumurtlama gunlerini telefona indirdigim takvimden takip ediodum hep de tutuyordu.. Adet günüm bile şaşmadı.. Ama tabi herkeain vucudu bedeni farklı dolayisiyla vucudunun calisma siatemi de farklı.. Kesin emin olmak için yapiyosunuz anladgm kadariyla o zaman?

Insallah canim Allah yardimcin olsun. Gebelik konusunda hic sıkıntın olmasin kilo etkilemiyor bence. Test tekrar yaptin mi bu arada

Merhabalarben daha bugun üye oldun cok yeniyim fakat sizlerle ayni süreci paylasiyorum.Sormak istedigim birsey var .. tuplerinizin acilmasi islemi sirasinda aci hissettiniz mi ? nasildi ? bilgi verebilir misiniz. simdiden tesekkurler sevgiler

Merhabalarben daha bugun üye oldun cok yeniyim fakat sizlerle ayni süreci paylasiyorum.Sormak istedigim birsey var .. tuplerinizin acilmasi islemi sirasinda aci hissettiniz mi ? nasildi ? bilgi verebilir misiniz. simdiden tesekkurler sevgiler
Canm öncelikle hoşgeldin aynı şeylerden kastn ne ben hsg yi özel hastanede çektrdmm anesteziylee kalktgmda agrı vardı evet çünkü tıkalıydıı tüpler agrı kesiciyle düzeldi 10 dakka kalmadm bilee hemn kalktm eve gittim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…