- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Ayy senin yum ne zmndi ovulasyonla mi takip etmistin erken mi geldiEvet canım 16 si olmam lazimdi. Akıntı sandım bir gittim ki birseyler var
canım 30 gün varsayarsak büyük ihtimalle 22 şubatta pik olur 23- 24 şubatta çatlar canım dolayısıyla sen 16-20 şubat arasını gün aşırı sonrasında 21-25 şubat arasını da her gün değerlendir bence (kendi takvimime göre hesapladım)
31 i ya da 1 iydi tam emin değilim. Yok ovu yapmadim kasik agrim akintim 31 inde olmustu 1 inde devam etmistiAyy senin yum ne zmndi ovulasyonla mi takip etmistin erken mi geldi
Anladığı dilden anlatmayı öğrenmek konusunda ben henüz bilgisizim ne güzel sen cozmussun isi,işin daha kolay artik
Tembellik senden kaynaklı değildir ki,kesin esindendir canım
31 iyse bi gun 1yse 2 gun erken gelmiş sanki cnm bnm uygulamaya gore bnm 2 siydi yum31 i ya da 1 iydi tam emin değilim. Yok ovu yapmadim kasik agrim akintim 31 inde olmustu 1 inde devam etmisti
Merhabalarben daha bugun üye oldun cok yeniyim fakat sizlerle ayni süreci paylasiyorum.Sormak istedigim birsey var .. tuplerinizin acilmasi islemi sirasinda aci hissettiniz mi ? nasildi ? bilgi verebilir misiniz. simdiden tesekkurler sevgiler
Benim uygulamaya gore 1 i görünüyordu netten hesapladigimda 2 si. Ama zaten 28 de adet olurdum. 20 ocakta olmustum. Kismet napalim denemeye devam31 iyse bi gun 1yse 2 gun erken gelmiş sanki cnm bnm uygulamaya gore bnm 2 siydi yum
Aa zümremmmFen bilgisi canım,ama uremeyle alakalı çoğu şeyi üniversite zamanında değil de şu süreçte ogrendim
İnşallah her günün bir öncekinden daha iyi olur
Oyle tabi kuzum kismet vardr bi vakti elbet olacak insAllahBenim uygulamaya gore 1 i görünüyordu netten hesapladigimda 2 si. Ama zaten 28 de adet olurdum. 20 ocakta olmustum. Kismet napalim denemeye devam
Ay cnm cizgi var hemen mi çıktıKızlar yarın adet günüm ama merak edip bugünden test yaptım sonuç sizce nedir? Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.
Evet hemen çıktıAy cnm cizgi var hemen mi çıktı
Bayağı koyulaşmış canım bugünleri değerlendirmekte fayda varKızlar bu da bugünkü testim, adet biteli 6 gün oldu erken mi yumurtluyorum ben acaba bir baksanız
Çizgi görünüyor inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinKızlar yarın adet günüm ama merak edip bugünden test yaptım sonuç sizce nedir? Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.
Var evet sağlıklı gebelik dilerimKızlar yarın adet günüm ama merak edip bugünden test yaptım sonuç sizce nedir? Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.
Bende adet bitti 4.günü başladım testlere ziyan olucak diye kızıp duruyordum kendime, hemen koyulaştılar bugünü değerlendireyim bari anlamadım ki bu kadar erken koyulaşır mıBayağı koyulaşmış canım bugünleri değerlendirmekte fayda var
Ilginç benim adetten sonra gayet silikti. Degerlendir ve test yapmaya devam et canmKızlar bu da bugünkü testim, adet biteli 6 gün oldu erken mi yumurtluyorum ben acaba bir baksanız
Vallahi bende şaşırdım kuzum ziyan edeceğim sanıyordum testlerin çoğunu bi heves erken yapmaya başladım baya koyu çıkıyor. Sonuç ne gibi duruyor yumurtluyor muyum şu an?Ilginç benim adetten sonra gayet silikti. Degerlendir ve test yapmaya devam et canm
Kızlar yarın adet günüm ama merak edip bugünden test yaptım sonuç sizce nedir? Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?