Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Geçen ay gibi 15. gün yumurtlama olursa ay'ın 19'u oluyo, program 21 i gösteriyo, sende 22 si diyosun en iyisi elimden geldiğince gün aşırı mantıklı Ama bizim adam değişik iş yoğun olunca pek bi uzaj duruyo sinir oluyorum bende bi yerden sonra aman be pek nazlisin diyip bırakırım

Anladığı dilden anlatmayı öğrenmek konusunda ben henüz bilgisizim ne güzel sen cozmussun isi,işin daha kolay artik

Tembellik senden kaynaklı değildir ki,kesin esindendir canım

Evet daha çok eşimde zaten bazen yaklaşsam bile uzak durabiliyo bende biyerden sonra çok sinir olup çekilirim normal olarak.

Merhabalarben daha bugun üye oldun cok yeniyim fakat sizlerle ayni süreci paylasiyorum.Sormak istedigim birsey var .. tuplerinizin acilmasi islemi sirasinda aci hissettiniz mi ? nasildi ? bilgi verebilir misiniz. simdiden tesekkurler sevgiler

Hoşgeldin canm. Hsg dediğimiz film anestezili ve anestezisiz olarak yapılıyor. Insan ister istemez kasıyo kendini, imkanın varsa doktorun kabul ederse anestezili istemeni tavsiye ederim. Ben 3 defa anestezisiz çektirdim ama anestezili olduğunu bilmiyodum, 3. kez çektirceğim zaman anestezili istedim aslında ama doktor pek uygun bulmadığını söyledi neyse dedim bidaha dayanayım ve öyle de oldu. Çok canım candı desem yalan olmaz, ama sonrasında olmadı çok ilaç vs. de kullanmadım.

Kızlar bu da bugünkü testim, adet biteli 6 gün oldu erken mi yumurtluyorum ben acaba bir baksanız

Eklentiler

• DDEF34BE-F020-4F8B-B3DA-F1348178D234.webp
    36 KB · Görüntüleme: 59
  • F94E8197-5C17-4638-A2B5-EBC668732CB6.webp
    115,1 KB · Görüntüleme: 56
Bayağı koyulaşmış canım bugünleri değerlendirmekte fayda var
Bende adet bitti 4.günü başladım testlere ziyan olucak diye kızıp duruyordum kendime, hemen koyulaştılar bugünü değerlendireyim bari anlamadım ki bu kadar erken koyulaşır mı

Ilginç benim adetten sonra gayet silikti. Degerlendir ve test yapmaya devam et canm
Vallahi bende şaşırdım kuzum ziyan edeceğim sanıyordum testlerin çoğunu bi heves erken yapmaya başladım baya koyu çıkıyor. Sonuç ne gibi duruyor yumurtluyor muyum şu an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…