Bende adet bitti 4.günü başladım testlere ziyan olucak diye kızıp duruyordum kendime, hemen koyulaştılar bugünü değerlendireyim bari anlamadım ki bu kadar erken koyulaşır mı
Yine senin iyi çıkmış benim eski iş arkadaşım adetten hemen sonra kaldı adete 5 gün kala beta 200 küsur çıkmıştı bazen bünye şaşırıyor sanırımBende adet bitti 4.günü başladım testlere ziyan olucak diye kızıp duruyordum kendime, hemen koyulaştılar bugünü değerlendireyim bari anlamadım ki bu kadar erken koyulaşır mı
@dvtb ve @dombili_xl kızlar ya kendimiH E gibi hissettim test yapmadan duramadim resmen,durun sinirlenmeyin bana,hormonlarıma kızın lütfen
Regle 5 kala lh
Yarın yapmicam,iki ders sonrası evdeyim sıvı alımına dikkat etmicem özellikle yarına:)
Daha önce kullanmadıysan al tabı ymurtlaman doğru zamanlardamı bi kontrol etSence ovu alayımmı bu ayy
Kısmet değilmiş inşallah önümüzdeki ay olurKizlar ben adet oldum
İnşallah hepimiz bu ay güzel haberler veririz, koca kişisi gelsin de saldırayım bari kapıda napimOlabilir canm bazı kadınlar adetken bile yumurtlama yaşayabiliyomuş demekki sen erken yumurtluyorsun.
Yenı bat ne yazım canımKizlar ben adet oldum
İnsan vücudu çok ilginç gerçekten kuzum. Bu sonuca göre nedir şimdi bu yumurtluyor muyum şu anYine senin iyi çıkmış benim eski iş arkadaşım adetten hemen sonra kaldı adete 5 gün kala beta 200 küsur çıkmıştı bazen bünye şaşırıyor sanırım
Ooomaşallaahhh maşallaahhhh adetın kaç gun surdu senın canım ?Kızlar bu da bugünkü testim, adet biteli 6 gün oldu erken mi yumurtluyorum ben acaba bir baksanız
Muhtemelen canım çünkü iki çizgide ayni koyulukta bir kaç gün içinde silikleşirse pik olmuş demektir. Adamı korkutmadan atıl kız tövbe tövbe gözümde canlandı maziİnsan vücudu çok ilginç gerçekten kuzum. Bu sonuca göre nedir şimdi bu yumurtluyor muyum şu an
5-6 gün sürdü bebeğim, vallahi bende şaşırdım baksana sonuca. Yumurtluyor muyum şimdi ne demek bu aydınlatın beniOoomaşallaahhh maşallaahhhh adetın kaç gun surdu senın canım ?
Canm daha pik degil devam et bakalım yarın ki testler ne gosterceek ama bu araları degerlendirVallahi bende şaşırdım kuzum ziyan edeceğim sanıyordum testlerin çoğunu bi heves erken yapmaya başladım baya koyu çıkıyor. Sonuç ne gibi duruyor yumurtluyor muyum şu an?
Aha bir axgın daha geldiİnşallah hepimiz bu ay güzel haberler veririz, koca kişisi gelsin de saldırayım bari kapıda napim
Aha bir axgın daha geldiİnşallah hepimiz bu ay güzel haberler veririz, koca kişisi gelsin de saldırayım bari kapıda napim
Bi gelsin neler edicem ona iki çizgi görmüşüm elimden kaçamaz bacımMuhtemelen canım çünkü iki çizgide ayni koyulukta bir kaç gün içinde silikleşirse pik olmuş demektir. Adamı korkutmadan atıl kız tövbe tövbe gözümde canlandı mazi
Syın kaçında geldi regl ?5-6 gün sürdü bebeğim, vallahi bende şaşırdım baksana sonuca. Yumurtluyor muyum şimdi ne demek bu aydınlatın beni
Asıl silikleşme baslayınca önemliBi gelsin neler edicem ona iki çizgi görmüşüm elimden kaçamaz bacım
Bugün önemli ama silikleşmeye başlayınca da mühim di mi?
Çizgilerim çift çıktı, valla atmaca gibi bekliyorum hele bi gelsinAha bir axgın daha geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?