2 şubatta geldi kuzumSyın kaçında geldi regl ?
Eski doktorum sperm yumurta çatlamadan önce rahimde olursa şans daha yüksek demişti zaten 3 gün yaşıyormuş beline kuvvetBi gelsin neler edicem ona iki çizgi görmüşüm elimden kaçamaz bacım
Bugün önemli ama silikleşmeye başlayınca da mühim di mi?
Kuzum sen suan 12. Gundesın testlerın normal yarın pik olur buyuk ıhtımalle erken çıkmadı yanı sen hesaplamanı yanlış yaptın2 şubatta geldi kuzum
Ay hadi inşallah aradım dedim yetiş, adamda her şeyi yarım yamalak öğrendi benim yüzümden pik mi mik mi ondan mı oldun diyorEski doktorum sperm yumurta çatlamadan önce rahimde olursa şans daha yüksek demişti zaten 3 gün yaşıyormuş beline kuvvet
Allah seni napmasin :))Ay hadi inşallah aradım dedim yetiş, adamda her şeyi yarım yamalak öğrendi benim yüzümden pik mi mik mi ondan mı oldun diyor
Bacım bilmiyorum ki işte adetim bitti 4 gün saydım başladım bu 3.testim yine de kendimi kutluyorumKuzum sen suan 12. Gundesın testlerın normal yarın pik olur buyuk ıhtımalle erken çıkmadı yanı sen hesaplamanı yanlış yaptın
Reglin 1. Gununden itiren sayıyosun canım :)) 13 17 arası pik olur .. yanı güzel senınkısı zamanında pik olucakBacım bilmiyorum ki işte adetim bitti 4 gün saydım başladım bu 3.testim yine de kendimi kutluyorum
Kizlar ben adet oldum
Pabucumuz dama atılcak bu gidişle
En azından bir şeyim normal çıktı, ben bugünü kesin değerlendireyim o zaman adamı da heyecanlandırdımReglin 1. Gununden itiren sayıyosun canım :)) 13 17 arası pik olur .. yanı güzel senınkısı zamanında pik olucak
Aferiiiiinnn kuzuma :))Geçmiş olsun canm. Mart ay'ı bizimdir
Değerlendir yarın pik olr onuda değerlendirin çatladığı gün sabah yapmanızı tavsiye ederim ..En azından bir şeyim normal çıktı, ben bugünü kesin değerlendireyim o zaman adamı da heyecanlandırdım
Ayyy Allah iyiliğini versin kızAy hadi inşallah aradım dedim yetiş, adamda her şeyi yarım yamalak öğrendi benim yüzümden pik mi mik mi ondan mı oldun diyor
Ask olsun sen kim ben kim sen benim hocamsınPabucumuz dama atılcak bu gidişle
İnşallah hepimiz bu ay güzel haberler veririz, koca kişisi gelsin de saldırayım bari kapıda napim
Yarın sabah mı daha uygun olur kuzum? Yahu bende amma cahilim sorup duruyorum. Bu akşam kesin deDeğerlendir yarın pik olr onuda değerlendirin çatladığı gün sabah yapmanızı tavsiye ederim ..
Taşı deleceğim inşallah kuzum dur bakalıminşAllah canm, senden mutlaka bekliyorum çift çizgi bu azimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?