Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size birşey soracağım çok özel olacak kusura bakmayın lütfen birliktelik olduktan sonra ben kendimi çok pis hissediyorum koşa koşa banyoya giriyorum vajinamı da bol su ile yıkıyorum. Bu yaptıgım yanlış mı? Bir süre yatmalı mıyım öylece.. Bana sanki o an zaten giden gitmiştir gibi geliyor yıkamakta sakınca görmüyorum ama. Sizlerde durum nasıl? O kadar tiksiniyorum ki eşim de bozuluyor elimde değil

Çatlamış mi çok erken degilmi ama ya sümüksü dedim sarı sefaf değil ama ven adetin ikinci günü doğan suyuna başladım 4 gün kullandım ben o sebep oldu diye düşündüm 7 sinde adet oldum çatlama olduğunu sanmıyorum ama degerlendirmistim allah'tan öyleyse bakalım kısmet valla saol bilgi için

benım gibi dayanamayan bir kişi daha son 2 gun daha sabret sona hcg yaparsın

Daha önce kullanmadıysan al tabı ymurtlaman doğru zamanlardamı bi kontrol et
Aldmm canm kulladm daa aynı olmyor her ay başka olyor yumrtlamaa bu ay bitkisel bişeyler yapcmm Allahın izylee olcgı varsa olsnnn

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkli bir şekilde kucağına almak nasip olur

Herkese ii akşamlar kk anne adayları. Size bişi sorabilir miyim? Yerleşme kanaması ne zaman ve nasıl olur yaşayan yada bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bugün adetim 1 gün gecikti öğleye doğru bi kaç damla kahve rengi lekelenmem oldu ama sonrası gelmedi. Ağrı sızı sancı da yok. Sizce regli mi olcam yerleşme kanaması mı? 19 aydır gebelik için uğraşıyorum bi türlü olmadı.

Olablir kuzmm dediğin şekil olyorr ya pembe ya kahve renk olyor 3 danla olyor zatenn test yapsan çıkar neden test yapmıyorsn

Niye boyle dusunuyorsun..kocani severek evlenmedin mi? Bunda bize ogretilenin etkisi de muhakkak lakin artik evlisin.. kocani da seviyorsan yazik etme kendine don bi an once bu yanlistan.. atlatamiyorsan psikolojik destek almalisin.. ayrica orayi bol su ile yikarsan mantardan vsden kurtulamazsin.. normal yika gec biraz yatmanin faydasi olabilecegi soyleniyor 5 10 dkda ulasmasi gereken yere ulasiyorlarmis.

Kocamı çok seviyorum sevgi ile ilgili en ufak bir sorun yok. Neden bilmiyorum tahammül edemiyorum hiç o hisse

Canım ne kadar sure sonra hsg filmi cektirdin bide ne kadara cektirdin

Yarın sabah mı daha uygun olur kuzum? Yahu bende amma cahilim sorup duruyorum. Bu akşam kesin de
Bence bu akşam değil yarın sabah uap . Şuan pik olmadı zaten acele etme ..

Uzmanlar o esnada sperm yolculuga çıkmıstır dıyır ama ben yınede bin10 dk kalkmıyorum ..
evet çok pis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…