Taşı deleceğim inşallah kuzum dur bakalım
Niye olamayasın bebeğim daha bana bi şey olduğuda yok aslında bakma, bu ay güzel olsun inşallahHadi bakalımAy dua edin de bende biraz sizler gibi olayım çok istiyorum
Merhabalar sizinle çatlama tarihimiz aynı. Dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Olsa çıkar mıydı? Siz normal gebelik testi mi kullandınız? Umudumu kaybetlemeli miyim bu ay için:/bence de 2 gün sabret 2 gün sonra hcg yapmaya başlarsın inşallah
Canım yumurtan çatlamış o zaman.
Benimde öyle oluyor oyumurtlma akıntısı pikojik değil. Önce akıntım olur ertesi gğn de aşırk bıçak batması olur sonra geçer 3 5 gün sonra arada tekrar tekrar olurdu onlar psikolojik demişti bana dr. Yoksa akı tıdan sonraki olan çatlama
Aldmm canm kulladm daa aynı olmyor her ay başka olyor yumrtlamaa bu ay bitkisel bişeyler yapcmm Allahın izylee olcgı varsa olsnnnbenım gibi dayanamayan bir kişi daha son 2 gun daha sabret sona hcg yaparsın
Daha önce kullanmadıysan al tabı ymurtlaman doğru zamanlardamı bi kontrol et
Ayyy insallah canim tekrar yaptin mi testiEcz gittim idrar biriksin tekrar yapicam ama ECz ci pozitif dedi testim icin
Merhaba arkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim beta hcg 36.4 ten 3 gün sonra 201.5 e yükseldi yarın doktora gitcem takvimde 4+5 gösteriyor kese gözlenir mi sizce bir sıkıntı var mıdır hiç bir belirti yok bende
Olablir kuzmm dediğin şekil olyorr ya pembe ya kahve renk olyor 3 danla olyor zatenn test yapsan çıkar neden test yapmıyorsnHerkese ii akşamlar kk anne adayları. Size bişi sorabilir miyim? Yerleşme kanaması ne zaman ve nasıl olur yaşayan yada bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bugün adetim 1 gün gecikti öğleye doğru bi kaç damla kahve rengi lekelenmem oldu ama sonrası gelmedi. Ağrı sızı sancı da yok. Sizce regli mi olcam yerleşme kanaması mı? 19 aydır gebelik için uğraşıyorum bi türlü olmadı.
Şimdi yapsam çıkar mı? Daha yeni yerleşiyorsa çıkmaz diye düşündüm. 2 gün önce yaptığım test negatifdiOlablir kuzmm dediğin şekil olyorr ya pembe ya kahve renk olyor 3 danla olyor zatenn test yapsan çıkar neden test yapmıyorsn
Niye boyle dusunuyorsun..kocani severek evlenmedin mi? Bunda bize ogretilenin etkisi de muhakkak lakin artik evlisin.. kocani da seviyorsan yazik etme kendine don bi an once bu yanlistan.. atlatamiyorsan psikolojik destek almalisin.. ayrica orayi bol su ile yikarsan mantardan vsden kurtulamazsin.. normal yika gec biraz yatmanin faydasi olabilecegi soyleniyor 5 10 dkda ulasmasi gereken yere ulasiyorlarmis.Kızlar size birşey soracağım çok özel olacak kusura bakmayın lütfenbirliktelik olduktan sonra ben kendimi çok pis hissediyorum koşa koşa banyoya giriyorum vajinamı da bol su ile yıkıyorum. Bu yaptıgım yanlış mı? Bir süre yatmalı mıyım öylece.. Bana sanki o an zaten giden gitmiştir gibi geliyor yıkamakta sakınca görmüyorum ama. Sizlerde durum nasıl? O kadar tiksiniyorum ki eşim de bozuluyor elimde değil
Adetlerin normalde agrili mi olur? Adeti bir gun gecti demissin varsa cikar... yoksa da sokecektir canim.Şimdi yapsam çıkar mı? Daha yeni yerleşiyorsa çıkmaz diye düşündüm. 2 gün önce yaptığım test negatifdi
Kocamı çok seviyorum sevgi ile ilgili en ufak bir sorun yok. Neden bilmiyorum tahammül edemiyorum hiç o hisseNiye boyle dusunuyorsun..kocani severek evlenmedin mi? Bunda bize ogretilenin etkisi de muhakkak lakin artik evlisin.. kocani da seviyorsan yazik etme kendine don bi an once bu yanlistan.. atlatamiyorsan psikolojik destek almalisin.. ayrica orayi bol su ile yikarsan mantardan vsden kurtulamazsin.. normal yika gec biraz yatmanin faydasi olabilecegi soyleniyor 5 10 dkda ulasmasi gereken yere ulasiyorlarmis.
Canm öncelikle hoşgeldin aynı şeylerden kastn ne ben hsg yi özel hastanede çektrdmm anesteziylee kalktgmda agrı vardı evet çünkü tıkalıydıı tüpler agrı kesiciyle düzeldi 10 dakka kalmadm bilee hemn kalktm eve gittim zaten
Kırklareli zumrecimAa zümremmmhangi sehirdesin
Sonra trip atmalarımiz bence onlara mustehakEvet daha çok eşimde zaten bazen yaklaşsam bile uzak durabiliyo bende biyerden sonra çok sinir olup çekilirim normal olarak.
Koyuluk olarak nasıl sence lhlerin üstadıbenım gibi dayanamayan bir kişi daha son 2 gun daha sabret sona hcg yaparsın
Daha önce kullanmadıysan al tabı ymurtlaman doğru zamanlardamı bi kontrol et
Bence bu akşam değil yarın sabah uap . Şuan pik olmadı zaten acele etme ..Yarın sabah mı daha uygun olur kuzum? Yahu bende amma cahilim sorup duruyorum. Bu akşam kesin de
Uzmanlar o esnada sperm yolculuga çıkmıstır dıyır ama ben yınede bin10 dk kalkmıyorum ..Kızlar size birşey soracağım çok özel olacak kusura bakmayın lütfenbirliktelik olduktan sonra ben kendimi çok pis hissediyorum koşa koşa banyoya giriyorum vajinamı da bol su ile yıkıyorum. Bu yaptıgım yanlış mı? Bir süre yatmalı mıyım öylece.. Bana sanki o an zaten giden gitmiştir gibi geliyor yıkamakta sakınca görmüyorum ama. Sizlerde durum nasıl? O kadar tiksiniyorum ki eşim de bozuluyor elimde değil
Pis hissediyorsunuz değil mi bende bir gariplik yok yani ohBence bu akşam değil yarın sabah uap . Şuan pik olmadı zaten acele etme ..
Uzmanlar o esnada sperm yolculuga çıkmıstır dıyır ama ben yınede bin10 dk kalkmıyorum ..
evet çok pis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?