Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aldmm canm kulladm daa aynı olmyor her ay başka olyor yumrtlamaa bu ay bitkisel bişeyler yapcmm Allahın izylee olcgı varsa olsnnn
Kuzum bana sorarsan bu ay kafana takmanı istemiyorum .. reglden sonra iki güne bir ilişki istiyorum ..
Allahın izniyle hamile kalırsın ..

Koyuluk olarak nasıl sence lhlerin üstadı
Mikemmellll
Bi dedlilik yapıp hhcg mi yapsan yarın sabah
Merak sadece

Pis hissediyorsunuz değil mi bende bir gariplik yok yani oh
Pis tabi ki ama eşimde tiksinir bence ..
eşin neden alınıyor onu anlamadım .
Fazla açık olucak hepşnizden özür dilerim bazen içeri boşalma olmuyor dışarı oluyır o zaman temizlerken ayy çabuk temızle görmek istemiyorum derim mesela o bile kusma hareketi yaparak temizler
Normal yanı ..

Ben yumurtayı ellerken bile iğrenirim

Yarın sabah mı daha uygun olur kuzum? Yahu bende amma cahilim sorup duruyorum. Bu akşam kesin de
Selam canım, senin dün de koyuydu değil mi, dünü değerlendirebildiysen onlar da kalır, ama değerlendiremediysen bugün olsun bence, çünkü öncesi daha önemli, sperm 2-3 güne kadar yaşayabilirken yumurta en fazla 24 saat canlı kalabiliyor diye biliyorum. Yarın da test yapıp silikleşti mi bakarsın.

Bence bu akşam değil yarın sabah uap . Şuan pik olmadı zaten acele etme ..

Uzmanlar o esnada sperm yolculuga çıkmıstır dıyır ama ben yınede bin10 dk kalkmıyorum ..
evet çok pis
Nasil yaa o sey pis olabilir ama banyoya kosup bol suyla yikiyor musun sende
Yapmayin o zamann ahahaha

Selam canım, bir süre yatmakta fayda var evet, spermin sıvılaşma süresi kişiden kişiye değiştiği için kiminde 15 dk, kiminde 30 dk. gibi o süre kadar kalkmamaya çalış istersen en azından yumurtlama günlerinde.

Allah kabul etsin canim
Ya bana kalsa yaparım da sonra çok aglarimmalum 14 Şubat,sulu göz geçirmek istemiyorum diye az bişey erteleyip cuma yapmış olucam canim
Amin canım ..
sen nasıl istersen :) sen bana bakma ben sabırsızım

Nasil yaa o sey pis olabilir ama banyoya kosup bol suyla yikiyor musun sende
Yapmayin o zamann ahahaha

Suyla yıkıyorum evet :)
Doktora sordum aslında su harıcı başka leyle yıkama dedi mesala sabun , jel gibi şeylerle suyla yıkamanın zararı yok dedi

Ni demek yapmayın
Yapacam yaptım da
Pişman mıyım hayırrr

Yavv tabi ki suyla yikanir aman suyu iceriye de gonderip ph i bozmayin:)

Kız bu arada kum işini eğer mümkünse senin dışında biri yapabilirse iyi olur bu süreçte, mümkün değilse de eldiven tak emi
Eldiven ve maske takıyorum
İşlem bitince yıkıyorum ellerimi yüzümü

Bu arada biz wc ye yapmaya başladık . Hani wc ye aparat takıyosun . Şuan 1 haftamızdayız . Kız alıştı oğlan biraz zorlanıyo ama wc geldiğini anldıgımda gösteiyorum oraya yapıyı ..
kumdan da kurtulcam Allahın iznşyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…