Kuzum bana sorarsan bu ay kafana takmanı istemiyorum .. reglden sonra iki güne bir ilişki istiyorum ..Aldmm canm kulladm daa aynı olmyor her ay başka olyor yumrtlamaa bu ay bitkisel bişeyler yapcmm Allahın izylee olcgı varsa olsnnn
MikemmellllKoyuluk olarak nasıl sence lhlerin üstadı
Pis tabi ki ama eşimde tiksinir bence ..Pis hissediyorsunuz değil mi bende bir gariplik yok yani oh
Allah kabul etsin canimBi namaz kılıp geri geliyorum kuzular
Selam canım, senin dün de koyuydu değil mi, dünü değerlendirebildiysen onlar da kalır, ama değerlendiremediysen bugün olsun bence, çünkü öncesi daha önemli, sperm 2-3 güne kadar yaşayabilirken yumurta en fazla 24 saat canlı kalabiliyor diye biliyorum. Yarın da test yapıp silikleşti mi bakarsın.Yarın sabah mı daha uygun olur kuzum? Yahu bende amma cahilim sorup duruyorum. Bu akşam kesin de
Nasil yaa o sey pis olabilir ama banyoya kosup bol suyla yikiyor musun sendeBence bu akşam değil yarın sabah uap . Şuan pik olmadı zaten acele etme ..
Uzmanlar o esnada sperm yolculuga çıkmıstır dıyır ama ben yınede bin10 dk kalkmıyorum ..
evet çok pis
Artık daha dikkat edeceğimNasil yaa o sey pis olabilir ama banyoya kosup bol suyla yikiyor musun sende
Yapmayin o zamann ahahaha
Selam canım, bir süre yatmakta fayda var evet, spermin sıvılaşma süresi kişiden kişiye değiştiği için kiminde 15 dk, kiminde 30 dk. gibi o süre kadar kalkmamaya çalış istersen en azından yumurtlama günlerinde.Kızlar size birşey soracağım çok özel olacak kusura bakmayın lütfenbirliktelik olduktan sonra ben kendimi çok pis hissediyorum koşa koşa banyoya giriyorum vajinamı da bol su ile yıkıyorum. Bu yaptıgım yanlış mı? Bir süre yatmalı mıyım öylece.. Bana sanki o an zaten giden gitmiştir gibi geliyor yıkamakta sakınca görmüyorum ama. Sizlerde durum nasıl? O kadar tiksiniyorum ki eşim de bozuluyor elimde değil
Bende de pembe kirmiziya yakin geldi adet oldum sandim ama daha 3 gün var ve 4 saattir bir daha gelmedi. Nedir anlamadim?Olablir kuzmm dediğin şekil olyorr ya pembe ya kahve renk olyor 3 danla olyor zatenn test yapsan çıkar neden test yapmıyorsn
Aklıma geldi bak iyi ki laborant falan olmamışsınız kızlar hassassınız bayağıNasil yaa o sey pis olabilir ama banyoya kosup bol suyla yikiyor musun sende
Amin canım ..Allah kabul etsin canim
Ya bana kalsa yaparım da sonra çok aglarimmalum 14 Şubat,sulu göz geçirmek istemiyorum diye az bişey erteleyip cuma yapmış olucam canim
Nasil yaa o sey pis olabilir ama banyoya kosup bol suyla yikiyor musun sende
Hee ise geldi mi varlar. Ona geldi mi ayy pisssAklıma geldi bak iyi ki laborant falan olmamışsınız kızlar hassassınız bayağı
Ay çiş miş görünce bayılırımAklıma geldi bak iyi ki laborant falan olmamışsınız kızlar hassassınız bayağı
Hee ise geldi mi varlar. Ona geldi mi ayy pisss
Kız bu arada kum işini eğer mümkünse senin dışında biri yapabilirse iyi olur bu süreçte, mümkün değilse de eldiven tak emiAy çiş miş görünce bayılırım
Kedileirmin kakalarını temizlerken gözümü kpaıyorum
Yavv tabi ki suyla yikanir aman suyu iceriye de gonderip ph i bozmayin:)Amin canım ..
sen nasıl istersen :) sen bana bakma ben sabırsızım
Suyla yıkıyorum evet :)
Doktora sordum aslında su harıcı başka leyle yıkama dedi mesala sabun , jel gibi şeylerle suyla yıkamanın zararı yok dedi
Ni demek yapmayın
Yapacam yaptım da
Pişman mıyım hayırrr
Ahaha çok tatlısınız yaaHee ise geldi mi varlar. Ona geldi mi ayy pisss
Eldiven ve maske takıyorumKız bu arada kum işini eğer mümkünse senin dışında biri yapabilirse iyi olur bu süreçte, mümkün değilse de eldiven tak emi
Kız nasıl içeri sokcanYavv tabi ki suyla yikanir aman suyu iceriye de gonderip ph i bozmayin:)
Oyy sagol kuzum sen de oyle :))Ahaha çok tatlısınız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?