Evet adetlerim çok sancılı olur hele de ilk gün ağrı kesici almadan duramam ama şimdi ara sıra sancı gelip gidiyor.Adetlerin normalde agrili mi olur? Adeti bir gun gecti demissin varsa cikar... yoksa da sokecektir canim.
Ay varmis iste neysee yaaa
Sivilasinca noluyor canım sivilasmasi mi lazimSelam canım, bir süre yatmakta fayda var evet, spermin sıvılaşma süresi kişiden kişiye değiştiği için kiminde 15 dk, kiminde 30 dk. gibi o süre kadar kalkmamaya çalış istersen en azından yumurtlama günlerinde.
Merhaba canm .Herkese ii akşamlar kk anne adayları. Size bişi sorabilir miyim? Yerleşme kanaması ne zaman ve nasıl olur yaşayan yada bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bugün adetim 1 gün gecikti öğleye doğru bi kaç damla kahve rengi lekelenmem oldu ama sonrası gelmedi. Ağrı sızı sancı da yok. Sizce regli mi olcam yerleşme kanaması mı? 19 aydır gebelik için uğraşıyorum bi türlü olmadı.
Ay ne cahilim ya ben zannediyorum ki anında gidiyor. Teşekkür ederim canım verdiğiniz bilgilerden dolayıSelam canım, bir süre yatmakta fayda var evet, spermin sıvılaşma süresi kişiden kişiye değiştiği için kiminde 15 dk, kiminde 30 dk. gibi o süre kadar kalkmamaya çalış istersen en azından yumurtlama günlerinde.
Bekleniyorsunİlk sayfada son eklenilenleri gördüm,gözlerim kamaştı masallah
Yani bende öyle oluyor canım ağrılar ya anlık oluyor yada 24 saat içinde ara ara gieiyoe bende heh çatladı diyorum. Şimdi sana ne desem boş. Senin vücudun farklı tabiki canım. Belki soğan kürü temizliyordur bişey varsa ondan da olabilir ama srn her ihtimale karşı gün aşırı ilişkiyr devam et canım bırakma yani sakınÇatlamış mi çok erken degilmi ama ya sümüksü dedim sarı sefaf değil ama ven adetin ikinci günü doğan suyuna başladım 4 gün kullandım ben o sebep oldu diye düşündüm 7 sinde adet oldum çatlama olduğunu sanmıyorum ama degerlendirmistim allah'tan öyleyse bakalım kısmet valla saol bilgi için
Niye olamayasın bebeğim daha bana bi şey olduğuda yok aslında bakma, bu ay güzel olsun inşallah
Heyecanla bende orda testim olacağı günleri bekliyoruumBekleniyorsun
Altım dolu bat geçmesini beklıyoruz ondan sonra gözüm sende
Ayy canım inşallah benimde yerleşme kanamasıdır. Çünkü Haleen gelen giden yok peçeteye sildikçe çok az geliyor. Normalde reglim başladım mo devamı hemen gelirdi. Bide sancım sol taraftan yada göbeğime yakın yerde oluyor.Merhaba canm .
Ben oğluma hamileligimde tam adet günü yaşadım yerleşme kanamasini. Tamam adet oldum dedim başlangıcta pembeydi. Az diye günlük ped taktım iki damla kahve gelmisti. Ertesi gün hiç gelmedi.
2 gün sonra test yaptım cıktı.
Ama öncesi ay regl günüm 3 gün önce gelmişti ve pembeydi yerleşme sandım sabahına da aynı geldi ve sonrasında normal adet olmuştum.
Biz hep burdayız biyere gitmek yokHeyecanla bende orda testim olacağı günleri bekliyoruum
2019 Ekim maşallah bol bebekli olucak,bir yere gitmeyin burdan tamam mı,sıra sıra sizi yollicaz
Geçen ay benimde pembe lekelenmeyle başladı . Peçeteye sildikçe geldi . Ertesi gün öğlen söküldü ..Ayy canım inşallah benimde yerleşme kanamasıdır. Çünkü Haleen gelen giden yok peçeteye sildikçe çok az geliyor. Normalde reglim başladım mo devamı hemen gelirdi. Bide sancım sol taraftan yada göbeğime yakın yerde oluyor.
Kuzum bebişin diyorki heyy anne ben burdayım artık dikkat et hareketlerine bozuşmayalım :))))Kasıklarımda aşırı dolgunluk var sankı kum çuvalı var kasığımda
Kırklareli zumrecim
Sonra trip atmalarımiz bence onlara mustehak
Hayırlısı olsun ama çok istiyorum artık olsun diye. 19 ayda çok yıprandım. İlk kez böle bişi başıma geldi. Bide benimkisi pembe değilde kahve daha çok.Geçen ay benimde pembe lekelenmeyle başladı . Peçeteye sildikçe geldi . Ertesi gün öğlen söküldü ..
inşallaj senınki yerleşme kanamasıdır ben hiç yaşamadım ..
Amin kuzumm aminn yatıyorum valla bugun bi sürüpge tuttum okdr ..Kuzum bebişin diyorki heyy anne ben burdayım artık dikkat et hareketlerine bozuşmayalım :))))
Yerleşmeye çalışıyorum yer aç bana diyor yani
Güzel gÜzel yerleşsin tutunsun hiççç bırakmasın anneciğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?