Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sivilasinca noluyor canım sivilasmasi mi lazim

Merhaba canm .
Ben oğluma hamileligimde tam adet günü yaşadım yerleşme kanamasini. Tamam adet oldum dedim başlangıcta pembeydi. Az diye günlük ped taktım iki damla kahve gelmisti. Ertesi gün hiç gelmedi.
2 gün sonra test yaptım cıktı.
Ama öncesi ay regl günüm 3 gün önce gelmişti ve pembeydi yerleşme sandım sabahına da aynı geldi ve sonrasında normal adet olmuştum.

Ay ne cahilim ya ben zannediyorum ki anında gidiyor. Teşekkür ederim canım verdiğiniz bilgilerden dolayı

Yani bende öyle oluyor canım ağrılar ya anlık oluyor yada 24 saat içinde ara ara gieiyoe bende heh çatladı diyorum. Şimdi sana ne desem boş. Senin vücudun farklı tabiki canım. Belki soğan kürü temizliyordur bişey varsa ondan da olabilir ama srn her ihtimale karşı gün aşırı ilişkiyr devam et canım bırakma yani sakın

Ayy canım inşallah benimde yerleşme kanamasıdır. Çünkü Haleen gelen giden yok peçeteye sildikçe çok az geliyor. Normalde reglim başladım mo devamı hemen gelirdi. Bide sancım sol taraftan yada göbeğime yakın yerde oluyor.

Heyecanla bende orda testim olacağı günleri bekliyoruum
2019 Ekim maşallah bol bebekli olucak,bir yere gitmeyin burdan tamam mı,sıra sıra sizi yollicaz
Biz hep burdayız biyere gitmek yok
Allahım hepimize doktordan hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin

Geçen ay benimde pembe lekelenmeyle başladı . Peçeteye sildikçe geldi . Ertesi gün öğlen söküldü ..
inşallaj senınki yerleşme kanamasıdır ben hiç yaşamadım ..

Kasıklarımda aşırı dolgunluk var sankı kum çuvalı var kasığımda
Kuzum bebişin diyorki heyy anne ben burdayım artık dikkat et hareketlerine bozuşmayalım :))))
Yerleşmeye çalışıyorum yer aç bana diyor yani

Güzel gÜzel yerleşsin tutunsun hiççç bırakmasın anneciğini

Geçen ay benimde pembe lekelenmeyle başladı . Peçeteye sildikçe geldi . Ertesi gün öğlen söküldü ..
inşallaj senınki yerleşme kanamasıdır ben hiç yaşamadım ..
Hayırlısı olsun ama çok istiyorum artık olsun diye. 19 ayda çok yıprandım. İlk kez böle bişi başıma geldi. Bide benimkisi pembe değilde kahve daha çok.

Amin kuzumm aminn yatıyorum valla bugun bi sürüpge tuttum okdr ..
uykum var zaten
Uyusam gece uyuyamam diye zorluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…