Hadi inşallah vardır bebeğin senınledırHayırlısı olsun ama çok istiyorum artık olsun diye. 19 ayda çok yıprandım. İlk kez böle bişi başıma geldi. Bide benimkisi pembe değilde kahve daha çok.
Çok tşk ederim inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hadi inşallah vardır bebeğin senınledır
Ay süper maşallah yaa kız çocuğu temiz bak görüon muEldiven ve maske takıyorum
İşlem bitince yıkıyorum ellerimi yüzümü
Bu arada biz wc ye yapmaya başladık . Hani wc ye aparat takıyosun . Şuan 1 haftamızdayız . Kız alıştı oğlan biraz zorlanıyo ama wc geldiğini anldıgımda gösteiyorum oraya yapıyı ..
kumdan da kurtulcam Allahın iznşyle
İyi akşamlar kizlar nasılsınz :)
Daha doğrusu yarım saat kadar ortalama kalkmamak spermlerin ilerleyişini kolaylaştırabilir diye öneriliyor. Sıvılaşma bir süre sonra herkeste oluyor zaten sadece süre değişiyor, sonra geri akmasının sebebi yani sıvılaşma canım.Sivilasinca noluyor canım sivilasmasi mi lazim
Test yapBende de pembe kirmiziya yakin geldi adet oldum sandim ama daha 3 gün var ve 4 saattir bir daha gelmedi. Nedir anlamadim?
Bende kötüden halliceyimIyiden hallice:) seni sormalı:)
TmKuzum bana sorarsan bu ay kafana takmanı istemiyorum .. reglden sonra iki güne bir ilişki istiyorum ..
Allahın izniyle hamile kalırsın ..
Mikemmellll
Bi dedlilik yapıp hhcg mi yapsan yarın sabah
Merak sadece
Pis tabi ki ama eşimde tiksinir bence ..
eşin neden alınıyor onu anlamadım .
Fazla açık olucak hepşnizden özür dilerim bazen içeri boşalma olmuyor dışarı oluyır o zaman temizlerken ayy çabuk temızle görmek istemiyorum derim mesela o bile kusma hareketi yaparak temizler
Normal yanı ..
Ben yumurtayı ellerken bile iğrenirim
Ben dış gebelkten ve düşükten sonra çekildmmCanım ne kadar sure sonra hsg filmi cektirdin bide ne kadara cektirdin
Bende kötüden halliceyimvala beklemeye devam cnm
Estağfurullah canım, aslında anında gidiyo zaten de bizimkisi garanti olsun diyeAy ne cahilim ya ben zannediyorum ki anında gidiyor. Teşekkür ederim canım verdiğiniz bilgilerden dolayı
İnşALLAH kuzum vala notr durumdayim ne cok kotu düşünüyorum ne çok iyiNiye kotusun? Kendini kötülüğe verme.. Hep dirayetli hep güçlü dur.. Hadi gari yakında güzel olur herşey.. Içini ferah tut
İyi düşünelim iyi olsun canım, inşallah hayırlı haberle gelirsinİnşALLAH kuzum vala notr durumdayim ne cok kotu düşünüyorum ne çok iyi
İnşALLAH cnmİyi düşünelim iyi olsun canım, inşallah hayırlı haberle gelirsin
İnşALLAH kuzum vala notr durumdayim ne cok kotu düşünüyorum ne çok iyi
:) hayrlısı kuzum her iki durumda da iyi olmaya calisacagimBu durumu pozitife gecirmelisin.. Ehh en azndan nötrsün.. Bu da bişey
Canim daha once nasil baslardi adetin lekelenmeyle mi yoksa direk gelir miydi.. Yarina kadar sokulmezse insAllah yerlesmedir cnm bnm som aylar hep lekelenmeyle basladi ertesi gunu falan adet olmustum umarin senin devami gelmz cnm haberdar etKizlaar birsey sorucam. Adet oldum dedim ama rengi pembeydi ve kac saattir gelen giden yok. Yerlesme olabilir mi? Eger oyleyse testte cikar mi
Normalde direk gelirdi benim. Kanama degil de akıntı gibiydi. Hatta koyu kırmızı olurdu bu pembeydi o yuzden şaşırdım.Canim daha once nasil baslardi adetin lekelenmeyle mi yoksa direk gelir miydi.. Yarina kadar sokulmezse insAllah yerlesmedir cnm bnm som aylar hep lekelenmeyle basladi ertesi gunu falan adet olmustum umarin senin devami gelmz cnm haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?