Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay süper maşallah yaa kız çocuğu temiz bak görüon mu

Sivilasinca noluyor canım sivilasmasi mi lazim
Daha doğrusu yarım saat kadar ortalama kalkmamak spermlerin ilerleyişini kolaylaştırabilir diye öneriliyor. Sıvılaşma bir süre sonra herkeste oluyor zaten sadece süre değişiyor, sonra geri akmasının sebebi yani sıvılaşma canım.

Tm

Kizlaar birsey sorucam. Adet oldum dedim ama rengi pembeydi ve kac saattir gelen giden yok. Yerlesme olabilir mi? Eger oyleyse testte cikar mi
Canim daha once nasil baslardi adetin lekelenmeyle mi yoksa direk gelir miydi.. Yarina kadar sokulmezse insAllah yerlesmedir cnm bnm som aylar hep lekelenmeyle basladi ertesi gunu falan adet olmustum umarin senin devami gelmz cnm haberdar et

Canim daha once nasil baslardi adetin lekelenmeyle mi yoksa direk gelir miydi.. Yarina kadar sokulmezse insAllah yerlesmedir cnm bnm som aylar hep lekelenmeyle basladi ertesi gunu falan adet olmustum umarin senin devami gelmz cnm haberdar et
Normalde direk gelirdi benim. Kanama degil de akıntı gibiydi. Hatta koyu kırmızı olurdu bu pembeydi o yuzden şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…