- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Hadi insAllah kuzum gelmez arkasi insAllahNormalde direk gelirdi benim. Kanama degil de akıntı gibiydi. Hatta koyu kırmızı olurdu bu pembeydi o yuzden şaşırdım.
Ay ay insallahHadi insAllah kuzum gelmez arkasi insAllah
Olsa adet günüyse evet çıkar .Kizlaar birsey sorucam. Adet oldum dedim ama rengi pembeydi ve kac saattir gelen giden yok. Yerlesme olabilir mi? Eger oyleyse testte cikar mi
İyi akşamlar canım çay kayfine geç kalanlardanım bugün, sen nasılsınİyi akşamlar kizlar nasılsınz :)
Vala bende oturdum hem tv izliorum hem de kk ya bakıyorum cnm afiyet olsnİyi akşamlar canım çay kayfine geç kalanlardanım bugün, sen nasılsın
Sağol canım :) bizimki telefonla bu kadar uğraşmaya başladım diye film açıyor :) erkek tribi işteVala bende oturdum hem tv izliorum hem de kk ya bakıyorum cnm afiyet olsn
Ayy bnmki de gene mi pembe site ne konusuyon dioSağol canım :) bizimki telefonla bu kadar uğraşmaya başladım diye film açıyor :) erkek tribi işte
Ne konuşmuyoruz kiAyy bnmki de gene mi pembe site ne konusuyon dio
HahahhahaNe konuşmuyoruz kiözellikle kaynana konuları beni benden alıyor hepsiyle yakından ilgileniyorum
Ben ilk defa gördüm ama duaların gücüne inaniyorum cnm vardr hikmeti keisnKızlar bi dua gördüm, bilen var mı bakabilir mi? Ekliyorum şimdi resim olarak.
Hersey degisebiliyor sanirim bu süreçte o yüzden beklicem canım. Adet olmusum gibi düşünücem. Olmadi cuma test yaparimOlsa adet günüyse evet çıkar .
Ama benım regller hep pembe akıntyla gelir . İnşalah senınkı gebeliktendşr
Dinlen canım uyu bol bolAmin kuzumm aminn yatıyorum valla bugun bi sürüpge tuttum okdr ..
uykum var zaten
Uyusam gece uyuyamam diye zorluyorum kendimi
Inşallah canım yarın gelmezse test yapmakta fayda var .Ayy canım inşallah benimde yerleşme kanamasıdır. Çünkü Haleen gelen giden yok peçeteye sildikçe çok az geliyor. Normalde reglim başladım mo devamı hemen gelirdi. Bide sancım sol taraftan yada göbeğime yakın yerde oluyor.
Canım bata çok kalmamış dvtb ninde yumu 1 şubattı belli oldu . Varsa çıkar inşallah vardır ama yapıp yapmamak konusunda birşey demeye cekiniyorumKizlar yum 2 şubattaydi bugun bata 3 gun kaldi erken gebelik testini yapsam varsa cikar mi ki kizlar ya cekmecede duracağına yapıp kurtulsam mı
Yani bende öyle oluyor canım ağrılar ya anlık oluyor yada 24 saat içinde ara ara gieiyoe bende heh çatladı diyorum. Şimdi sana ne desem boş. Senin vücudun farklı tabiki canım. Belki soğan kürü temizliyordur bişey varsa ondan da olabilir ama srn her ihtimale karşı gün aşırı ilişkiyr devam et canım bırakma yani sakın
Ben artik bat bekliorum cnm regl olmak icin kilo vermeye yoneleyim en guzeli snrm hayrlısı Allah tan bunda da vardr bi hayrCanım bata çok kalmamış dvtb ninde yumu 1 şubattı belli oldu . Varsa çıkar inşallah vardır ama yapıp yapmamak konusunda birşey demeye cekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?