- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Daha doğrusu yarım saat kadar ortalama kalkmamak spermlerin ilerleyişini kolaylaştırabilir diye öneriliyor. Sıvılaşma bir süre sonra herkeste oluyor zaten sadece süre değişiyor, sonra geri akmasının sebebi yani sıvılaşma canım.
Yap canım stres yaşamaktan iyidir benceKizlar yum 2 şubattaydi bugun bata 3 gun kaldi erken gebelik testini yapsam varsa cikar mi ki kizlar ya cekmecede duracağına yapıp kurtulsam mı
Naparsan yap akiyor cnm amuda bile kalksanNe zamandır sorcam utandım icin sormadim ama yeter gari bu geri akmasına ne yapıyorsunuz ben biyere akmasın diye peçete felan tutmaktan zaten hepsi geri geliyor kolay bi yolu varsa banada söyleyin
Ben hafif çizgi mi görüyorum yoksa görmeye mi çalışıyorum anlamadimBen artik bat bekliorum cnm regl olmak icin kilo vermeye yoneleyim en guzeli snrm hayrlısı Allah tan bunda da vardr bi hayr
Ben hic goremedim ki kızBen hafif çizgi mi görüyorum yoksa görmeye mi çalışıyorum anlamadim
Ne zamandır sorcam utandım icin sormadim ama yeter gari bu geri akmasına ne yapıyorsunuz ben biyere akmasın diye peçete felan tutmaktan zaten hepsi geri geliyor kolay bi yolu varsa banada söyleyin
Canim daha once nasil baslardi adetin lekelenmeyle mi yoksa direk gelir miydi.. Yarina kadar sokulmezse insAllah yerlesmedir cnm bnm som aylar hep lekelenmeyle basladi ertesi gunu falan adet olmustum umarin senin devami gelmz cnm haberdar et
Altına yastık al canım kalça yukarda kalınca hemen akmazNe zamandır sorcam utandım icin sormadim ama yeter gari bu geri akmasına ne yapıyorsunuz ben biyere akmasın diye peçete felan tutmaktan zaten hepsi geri geliyor kolay bi yolu varsa banada söyleyin
Ne bilim vala Allah tan hayrlisi hersey Allah tanBenimde iki aydır normalde ağrılarım bi hafta önceden başlardı simdi tuvalete gidince bakıyorum lekelrnme başlamis insanlar böyle deyince şaşırırdım ağrılarımdan ötürü ama oluyormuş harbiden sonrası yine zulüm gibi ama buda belki iyiye işarettir hazırlık yapılıyordur içerlerde
Kizlar yum 2 şubattaydi bugun bata 3 gun kaldi erken gebelik testini yapsam varsa cikar mi ki kizlar ya cekmecede duracağına yapıp kurtulsam mı
Altına yastık al canım kalça yukarda kalınca hemen akmaz
Yaptım cnm negatifKalsın bence ben iki aydır saklıyorum valla gerçekten olduğuna hissetmiyor san yapma
Naparsan yap akiyor cnm amuda bile kalksan
Ben ilk defa gördüm ama duaların gücüne inaniyorum cnm vardr hikmeti keisn
Ben hafif çizgi mi görüyorum yoksa görmeye mi çalışıyorum anlamadim
Ben bebek bakım örtüsü kullanıyorumYok biliyorum aktığını ama altınıza kullandığınız kolay bi yöntem var mı biyere damlayınca geçmiyor çok sınır bozucu nasıl bişeyse
Evet 1 bucuk saatimi alir snrmMuhakkak öyle tabiki canım da Bakara suresi 2.5 cüz ve tek oturuşta okunması gerekiyomuşya o zorlar gibime geliyo:)
Canim ben altima bi bez parcasi seriyorum yataga geçmesin diye
Boşver sıkma tatlı canını batı bekle canimBen hic goremedim ki kız
Aynen cnm hyrlisiBoşver sıkma tatlı canını batı bekle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?