Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ne zamandır sorcam utandım icin sormadim ama yeter gari bu geri akmasına ne yapıyorsunuz ben biyere akmasın diye peçete felan tutmaktan zaten hepsi geri geliyor kolay bi yolu varsa banada söyleyin

Ne zamandır sorcam utandım icin sormadim ama yeter gari bu geri akmasına ne yapıyorsunuz ben biyere akmasın diye peçete felan tutmaktan zaten hepsi geri geliyor kolay bi yolu varsa banada söyleyin
Naparsan yap akiyor cnm amuda bile kalksan

Canim daha once nasil baslardi adetin lekelenmeyle mi yoksa direk gelir miydi.. Yarina kadar sokulmezse insAllah yerlesmedir cnm bnm som aylar hep lekelenmeyle basladi ertesi gunu falan adet olmustum umarin senin devami gelmz cnm haberdar et

Benimde iki aydır normalde ağrılarım bi hafta önceden başlardı simdi tuvalete gidince bakıyorum lekelrnme başlamis insanlar böyle deyince şaşırırdım ağrılarımdan ötürü ama oluyormuş harbiden sonrası yine zulüm gibi ama buda belki iyiye işarettir hazırlık yapılıyordur içerlerde

Ne bilim vala Allah tan hayrlisi hersey Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…