- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Altına yastık al canım kalça yukarda kalınca hemen akmaz
Canım sırtına yastık koyunca üzeri belli bir havluyu ört bulaşmıyor öyle kendini zaten peçeteyle temizlersin sonra.Ben çok komim ozaman buzdolabı poşetini kesiyorum üstüne peçete altıma koyuyorum bez gibi kendi halime gülüyorum sonra ayyyy
Ben bebek bakım örtüsü kullanıyorum
Buda zaten aynısı pratik ve güzelHaha onu Bend e düşündüm hatta bi ara dedim hastanelerde kullanılan yatağa geçmesin diye o şeylerden alayım paket kesip kesip kullanayim
Canım sırtına yastık koyunca üzeri belli bir havluyu ört bulaşmıyor öyle kendini zaten peçeteyle temizlersin sonra.
Ben öyle yapsam stres olurum kaydımı geçti mi diye:)Ben çok komim ozaman buzdolabı poşetini kesiyorum üstüne peçete altıma koyuyorum bez gibi kendi halime gülüyorum sonra ayyyy
Canım benim iki havlum var sadece o iş icin ayirdim:) makine yıkıyor:))O havluyu kim yikicak sonra
Ben öyle yapsam stres olurum kaydımı geçti mi diye:)
Evet 1 bucuk saatimi alir snrm
Ben de gördüm inşallah seninledir bebişKızlar yarın adet günüm ama merak edip bugünden test yaptım sonuç sizce nedir? Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.
:)He yok eşim çıktıktan sonra koyuyorum öyle kalıyorum o ilk girer dusa o çıkana kadar ben yatıyorum sonra kalkıyorum hop çöpe
Canım benim iki havlum var sadece o iş icin ayirdim:) makine yıkıyor:))
Ben direk seriyorum örtüyü sonra o çıkınca peçete tıkayıp bekliyorum hareket etmiyorum takı kalkana kadarYok anladım ama bende tiksinenlerdenim gerçi bebek istediğimden beri eskisi gibi kalmadı ama en iyisi yine kağıt havlu devam
Ben direk seriyorum örtüyü sonra o çıkınca peçete tıkayıp bekliyorum hareket etmiyorum takı kalkana kadar
Aa tıkamakta iyi fikir olabilir
Merhaba canım ben hem erken hem normal yaptım ikisinde de gördüm çok şükür acele etme belki geç döllenme olmuşturMerhabalar sizinle çatlama tarihimiz aynı. Dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Olsa çıkar mıydı? Siz normal gebelik testi mi kullandınız? Umudumu kaybetlemeli miyim bu ay için:/
Denemeye değer tabi aklımda olsun kaydedeyim ben bunuBenim daha fazla zamanımı alır bence biraz yavaş okuyorumda.1
Ne hazırlıyorsun canımYarın eşim görevli bakalım inşallah hazır olur gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?