aminnn Allah razı olsun kuzumRabbim katlanarak devam ettirsin sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah cnm
duam sizinle canım... senin diğer gebeliğinde cinsiyet belli miydiii ?aminnn inşallah kuzum belki de cinsiyetleri de farklı olabilir ne bileyim iyi tarafından bakıyorum Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dua edin
aminnn inşallah kuzum dua edin inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah aminnndvtb hayırlı olsun canımm, değerin katlana katlana artsın inşallah. Sağlıkla al kucağına, darısı bizlerin başına
Allah razı olsun kuzum benim biliyorum biliyoruzduam sizinle canım... senin diğer gebeliğinde cinsiyet belli miydiii ?
Kuzum heryere sürebilirisn . Sonrasında normal yüz kremımı sürüyorumcanımm yüzünün her yerine mi sürüyorsun.:) deneyim işe yarıcaksa .. sonrasında ne sürüyorsun?
Etmez miyim kuzum. Rabbim tüm isteyenlere versininşallah canım Allah razı olsun dua edin inşallah artarak devam eder
Geçmiş olsun canım. Derdi veren Rabbim en kısa zamanda dermanını da verircanım kayınvalidem ameliyat olucak dün anjiyo oldu açılmamış, bugün yapıcaklar. sağolasın.
Kokmuyor mu kız oKuzum heryere sürebilirisn . Sonrasında normal yüz kremımı sürüyorum
Rabbimm şafi ismiyle şifa versin insallah cok geçmiş olsuncanım kayınvalidem ameliyat olucak dün anjiyo oldu açılmamış, bugün yapıcaklar. sağolasın.
Normal ymıırta kokuyo işteKokmuyor mu kız o
Geçmiş olsun canım. Derdi veren Rabbim en kısa zamanda dermanını da verir
kızlar Allah razı olsun inşallah..sağlıkla çıksın. çok teşekkür ederim.Rabbimm şafi ismiyle şifa versin insallah cok geçmiş olsun
Ben dayanamıyorum o kokuya ya tövbe yarabbim biri yanımda kırsa iskence ediyormuş gibi hissediyorumNormal ymıırta kokuyo işte
Olabılır kuzum hassasın demekki ben sevıyorum yıımrtayı :)Ben dayanamıyorum o kokuya ya tövbe yarabbim biri yanımda kırsa iskence ediyormuş gibi hissediyorum
Olmaz canm kalkarsn inşallahCok tesekkurler:) hepimizin en buyuk dilegi saglikli evlatlarimizi kucagimiza almak , bir bebegimin olmasini cok istiyorum 3 aydir ugrasiyoruz. hormon testleri , folik asitler , yumurtlamayi desteeyici ilaclar vs hepsini denedim . Bu ay rahim filmi cektirip tuplerimi kontrol ettirmek istiyorum , fakat calistigim icin agrim olur mu hemen ayaklanir miyim sizlerle danismak istedim
Aslında öyle hassas değildim canım diyet ve ohss yüzünden 3 aya yakın her sabah yumurta yemek zorunda kaldım.Olabılır kuzum hassasın demekki ben sevıyorum yıımrtayı :)
Ne demek gitmiceksin canım öyle şeymi olur .Kızlar yarın Eşim ameliyat olcak benm sinirlerim tepemde ağlamaktann bitap oldmmm Benm kocam amelyat olcak eşimn babası amcası abisi geliyormş benm için diyorlar gelmesin senin eşin .. Sinrlermmm bozlmuş anlatammammmmmmmm
Ben kuru bademi ve köfteyi sevmıyorum :)Aslında öyle hassas değildim canım diyet ve ohss yüzünden 3 aya yakın her sabah yumurta yemek zorunda kaldım.
Sanırım poncik bedenim bu kadar proteini sevmedi yumurta görünce kaçasım geliyor hele o kokusu burnumdan gitmiyor
Kendileri ne yapmaya geliyorlarmış acaba. Eşin ne diyor kuzum önemli olan onun düşüncesiKızlar yarın Eşim ameliyat olcak benm sinirlerim tepemde ağlamaktann bitap oldmmm Benm kocam amelyat olcak eşimn babası amcası abisi geliyormş benm için diyorlar gelmesin senin eşin .. Sinrlermmm bozlmuş anlatammammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?