Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 2 aydır regl bi geri bi ileri gidiyor diye yumurtlama şaşmasın diye lh test yapayım dedim bu ay da son kez aldım geldi hemen kargo. İncir yiyorum günde 1 2 tane. Programda salı günü yumurtlama ama akıntılar ve ağıçrılar başkadı sanırım hafta sonu olacak gibi. Yarın mı başlasam yapmaya ctesi mi acaba lh testlere

Basla canim kacirmazsin o gunleri

Aaa salı tekrar sorayım. Rahim filmini söyledim dün, sonuca göre değerlendirelim dedi. Aşılama yaparsak isterim, tüp bebek için filmin önemi yok demişti.

Eşim iyi olsnn baska derdim yok onlarn derdi başka olsada bnm artk derdim eşimmmmm

Belirtiler başlamışsa hemen başla canım. İncirde etkili oluyor benim diyet kürlerin birinde kuru incir vardı yumurtlamayı erkene aldı(normalde 19. gün o ay 14. gün olmustu)

Merhaba canim hos geldin. Direk tup icin sebep neymis acaba degerler iyi gelmedi mi? Insallah guzel bir yer bulursun icine sinen.
Bende durumlar cok ic acici degil.. moral olarak cokuntudeyim. B12 sebepmis sanirim bu duygudurum degisikliklerine.. 167 cikti... d ve demir yukselmesine ragmen sikayetlerim gitmedi... simdi yum.sancilari basladi yine gaz, kasik agrilari.. ve degerlendirememe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…