- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
SökülmeeeeSanki gelicek arkası diorum bi de diorum acaba misökülecekse sökülse
Ahahaha tam ışığı görcem bi gülme gelioAaa niye kız insanın iç güzelliği çıkıyor ortayabide kocanın o gözündeki ışığı görünce tamamdır bence hayatın en güzel anı benimki niye gece nöbetinde ya
Dene tabi canım, yarın sabah ilk idrarla hcg yap istersen ama, inşallah hayırlı haberlerle gelirsinBiliyorum evde vardı deniyim dedim :))
Allah seni napmasınAhahaha tam ışığı görcem bi gülme gelio
İnşallah canım o gelsin de sağlıkla en büyük dileğimiz o olacak herhaldeAllah seni napmasınneyseki bebiş geliyor bir süre rahatsın
Hcg yapmadın mı canım?Lh testi gebelik varmi yokmu anlayan varmi adet 4 gün gecti
Ewt yapmadımHcg yapmadın mı canım?
Yani bence baya koyu olması gerek hele adet geçmiş gebelik varsa aslında baya baya belirgin olması gerekti ama belli de olmaz birşey diyemiyorum canım. Hcg yapabilsen iyi olurdu inşallah vardır bebişin.Ewt yapmadım
Basla canim kacirmazsin o gunleriBende 2 aydır regl bi geri bi ileri gidiyor diye yumurtlama şaşmasın diye lh test yapayım dedim bu ay da son kez aldım geldi hemen kargo. İncir yiyorum günde 1 2 tane. Programda salı günü yumurtlama ama akıntılar ve ağıçrılar başkadı sanırım hafta sonu olacak gibi. Yarın mı başlasam yapmaya ctesi mi acaba lh testlere
Insallah bu son olur ve guzel sonuc alirsinYarın 9.gün
26gündü döngüm ama geçen ay 25.gün geldi bu ay 27 28.günü buldu o yüzden yumrutlaöa kaçmasın diye teat aldım almicaktım aslında
Tekrar çektim cnmYani bence baya koyu olması gerek hele adet geçmiş gebelik varsa aslında baya baya belirgin olması gerekti ama belli de olmaz birşey diyemiyorum canım. Hcg yapabilsen iyi olurdu inşallah vardır bebişin.
Selam canım, çok teşekkürler, bizim aynı, işe gidip geliyorum. Aşılama istememesi iyi haber bence, maddi manevi külfet yaratacaktı belki, hormon yüklemek de cabası vücuda. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah, eğer doktor unutursa mutlaka hsg/rahim filmi çekilsin bir de henüz çekilmediyse eğer, bende tüm sorunlar hsg sonucunda çıkmıştı çünkü, hem tüp bebek hem doğal için önce rahim şeklinde ve tüplerde sıkıntı var mı bakılmasında fayda var bence. Allah yardımcınız olsun canım.
Eşim iyi olsnn baska derdim yok onlarn derdi başka olsada bnm artk derdim eşimmmmmSen zaten sabrını vermişsin insan daf gibi dursun ister kocası arkasında babadan görmediğini görmek ister ama kocanda bastirilmis bu onun suçu degilki oda isterdi sevilmeyi ablacığım kadarıyla babası sevmemiş sadece baba işte evet kızıyorsun ama bunu uzatma bilsin kırıldığını ama sürekli yüzüne vurma sessizlik herzaman daha iyidir zamanla bunu anlar o bastirilmis hissini kaybeder inşallah ki daha güçlü olur
Belirtiler başlamışsa hemen başla canım. İncirde etkili oluyor benim diyet kürlerin birinde kuru incir vardı yumurtlamayı erkene aldı(normalde 19. gün o ay 14. gün olmustu)Bende 2 aydır regl bi geri bi ileri gidiyor diye yumurtlama şaşmasın diye lh test yapayım dedim bu ay da son kez aldım geldi hemen kargo. İncir yiyorum günde 1 2 tane. Programda salı günü yumurtlama ama akıntılar ve ağıçrılar başkadı sanırım hafta sonu olacak gibi. Yarın mı başlasam yapmaya ctesi mi acaba lh testlere
Allah ıslah etsin hepsni yapacgm tek birseym yokKuzum Allah senin yanidadir insallah yaptiklarinin cezasinj bulurlar
Merhaba canim hos geldin. Direk tup icin sebep neymis acaba degerler iyi gelmedi mi? Insallah guzel bir yer bulursun icine sinen.Herkese merhaba. Pazar gününden beri çok takip edemedim, özel sebeplerden dolayı. Hamile olanlara hayırlı olsun öncelikle. Dün hormon testlerim yapıldı, biraz önce doktorum aradı, bu sonuçlarla aşılama diye zamandan çalmayalım, tüp bebek tedavisine başla dedi. Salı günü doktorumla görüşüp, test sonuçlarını alacağım. Sonra da hangi merkeze gideceğime karar vereceğim. Ben de durumlar böylecan09e dombili_xl sizde durumlar ne
Insallahh guzel haberlerleeSağ gözümde seyirme var,çocukluktan bu yana sagda olunca güzel haber,sol seyirmesinde güzel olmayan bir şey diye yıllardır kendi kendime oyun oynuyorum.hodri meydan diyorum,sabah olsun
Aaa niye kız insanın iç güzelliği çıkıyor ortayabide kocanın o gözündeki ışığı görünce tamamdır bence hayatın en güzel anı benimki niye gece nöbetinde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?