Tabi doktor daha iyi bilir, tüplerin tıkalı olması mesela tüp bebek için engel olmaz ama benimki gibi şekil bozukluğu varsa ya da tüpte sıvı birikmesi durumu, o zaman embriyo tutunamayabiliyor canım tüp bebek de olsa, başlamadan aklınızda olsun yine de. İnşallah hiç gerek kalmadan müjdeyle gelirsin.Aaa salı tekrar sorayım. Rahim filmini söyledim dün, sonuca göre değerlendirelim dedi. Aşılama yaparsak isterim, tüp bebek için filmin önemi yok demişti.
Eşim iyi olsnn baska derdim yok onlarn derdi başka olsada bnm artk derdim eşimmmmm
Selam canım, üzme kendini sen, B12 için olmazsa dil altı tabletleri bayağı hızlı yükseltiyor iğne gibi etkili, onu denersin. Moralini yüksek tut, halledersin sen hepsiniMerhaba canim hos geldin. Direk tup icin sebep neymis acaba degerler iyi gelmedi mi? Insallah guzel bir yer bulursun icine sinen.
Bende durumlar cok ic acici degil.. moral olarak cokuntudeyim. B12 sebepmis sanirim bu duygudurum degisikliklerine.. 167 cikti... d ve demir yukselmesine ragmen sikayetlerim gitmedi... simdi yum.sancilari basladi yine gaz, kasik agrilari.. ve degerlendirememe..
VuhuuuuuuValla giydigime değmiyor hemen çıkartıyor
Vuhuuuuuu
Selam canim... E dil alti varmis igne var diyorlar... bana hap veriliyorlar pofff :)Selam canım, üzme kendini sen, B12 için olmazsa dil altı tabletleri bayağı hızlı yükseltiyor iğne gibi etkili, onu denersin. Moralini yüksek tut, halledersin sen hepsini
Kuzum bidaha yazmadın merak ettim .Kizlar ilk kez bisey gordum siz goruyomsnz
Aynen bana da hap vermişleri ilk, ama alerji yapınca çok az içebildim. Sana iğne verirse iğne olursun, vermediyse hem de iğneye gidip gelmek de zor olacağı için bu dil altı bayağı iş görüyor. Ben de buradaki arkadaşlardan duyup kullanmıştım.Selam canim... E dil alti varmis igne var diyorlar... bana hap veriliyorlar pofff :)
Evet ikinci baya koyu olması lazım regl geçtiyse seninkinde de koyuluk varIkiside koyu olunca mi idi gebelik var
Ne kadar kullandin dil altini canim.. kac senin b12 simdi?Aynen bana da hap vermişleri ilk, ama alerji yapınca çok az içebildim. Sana iğne verirse iğne olursun, vermediyse hem de iğneye gidip gelmek de zor olacağı için bu dil altı bayağı iş görüyor. Ben de buradaki arkadaşlardan duyup kullanmıştım.
Eylül’de sınırda çıkmıştı canım, yanlış hatırlamıyosam 180-190 gibi kalmış aklımda. Ama 400-500 gibi değerler iyi diyorlar özellikle bebek düşünenler için. Dil altını 15 gün kullandım ben, şimdi daha ölçtürmedim, doktora gidince ister herhalde.Ne kadar kullandin dil altini canim.. kac senin b12 simdi?
Tabi doktor daha iyi bilir, tüplerin tıkalı olması mesela tüp bebek için engel olmaz ama benimki gibi şekil bozukluğu varsa ya da tüpte sıvı birikmesi durumu, o zaman embriyo tutunamayabiliyor canım tüp bebek de olsa, başlamadan aklınızda olsun yine de. İnşallah hiç gerek kalmadan müjdeyle gelirsin.
Tamam bi de ona bakiyim ben. Sagol kuzum.Eylül’de sınırda çıkmıştı canım, yanlış hatırlamıyosam 180-190 gibi kalmış aklımda. Ama 400-500 gibi değerler iyi diyorlar özellikle bebek düşünenler için. Dil altını 15 gün kullandım ben, şimdi daha ölçtürmedim, doktora gidince ister herhalde.
Saol kuzm destegn içinAynen yıpratma kendini herşeyin hayırlısı
Merhaba canim hos geldin. Direk tup icin sebep neymis acaba degerler iyi gelmedi mi? Insallah guzel bir yer bulursun icine sinen.
Bende durumlar cok ic acici degil.. moral olarak cokuntudeyim. B12 sebepmis sanirim bu duygudurum degisikliklerine.. 167 cikti... d ve demir yukselmesine ragmen sikayetlerim gitmedi... simdi yum.sancilari basladi yine gaz, kasik agrilari.. ve degerlendirememe..
Eşim iyi olsnn baska derdim yok onlarn derdi başka olsada bnm artk derdim eşimmmmm
Yok oyle takmam da ben ama iste yorgun halsiz bitkin olunca ister istemez gidiyorsun o da eksik cıkıyor zaten.. bakalim toparlariz evelallah. Senin icin de hayirlisi olsun bakalim.insallah gonlunce olsun canim.Geçmiş olsun canim, o da mi etkiliyormuş. Herşeyi takip baktirinca paronayak oluyoruz. Diğer türlü keske diyoruz. Kürtajın üzerinden 2 yıl geçti ya yastan dolayı ve geçen zamandan dolayı aşılama diye oyalamayalım seni dedi. Be kadar yumurta toplanırsa o kadar iyi defi telefonda. Amh 0,4 ayni Fsh 6 li bir değermiş, su an kombinasyon çok iyi daha fazla yıpranma dedi. Başka neler bakıldı hiç bilmiyorum. Bir triod da isteyeyim demişti, tüp bebek dersek kesin isterler diye. Sen neden çöküştesin kuzum, neden değerlendiremiyorsunuz
Ben de Talasemi var da b 12 ve kan değeri hep dusuk oluyor, artık onunla uğraşmıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsunYok oyle takmam da ben ama iste yorgun halsiz bitkin olunca ister istemez gidiyorsun o da eksik cıkıyor zaten.. bakalim toparlariz evelallah. Senin icin de hayirlisi olsun bakalim.insallah gonlunce olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?