Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler kuzum bekarken bile bana hep gecelik yada iç çamaşır hediye gelirdi annem hadi bu manyak siz niye buna uyuyorsunuz diye azarladı arkadaşlarımı ve kuzenlerimi şuan resmen koleksiyon sahibiyim

Inanır mısın ben çeyizime bile hiç öyle gecelik, iç çamaşırı vs. almadım ne safmışım diyorum Hoş almak da bişey değil hakkını vermek lazım o da bende yok.

Canım yazılanlara cevap vermek yerıne neden sürekli resim atıyosun .
Açıklıyorum sana aama hiç yazılanlara bakmıyorsn ki

Senin nasıl gidiyor kuzum, verdin mi kan yada gittin mi doktora? Hayırlı olsun demek için onları bekliyorum Yazdıysan da kaçırdım ben Bu aralar biraz sıkıntılıyım idare et

Senin nasıl gidiyor kuzum, verdin mi kan yada gittin mi doktora? Hayırlı olsun demek için onları bekliyorum Yazdıysan da kaçırdım ben Bu aralar biraz sıkıntılıyım idare et
Kuzum bat 1 gün geçti testlerim baya koyulaştı ilk sayfada bakabilirsin .
Kan vermedim maalesef . Vermme yazal şimdilik doktora gitmek istemiyoeum . 2 hafta sonra inşallahh .
Binağrım bişeyim olmaz sa
H E kuzm bugün test yaptn mı günden güne belrtin artmştır keşke silikken ki belrtineden tut koyu olana kadr bütün bertini gün gün yazsaydnn faydalanrdık :)
Kuzummmm hepsini not aldım ben . Sayfayı çekere atarım yarın :)

İnsallah kuzum, hayırlısıyla alırsın kucağına. Ben tam çözemedim de bakayım hemen ilk sayfaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…