- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Çıkartmayın bacım azıcık yalvartın adamlarıValla giydigime değmiyor hemen çıkartıyor
Bende mi istesem doktorumdan acaba ilaç kullanmayınca hemen düşüyor benimkisi deSelam canım, üzme kendini sen, B12 için olmazsa dil altı tabletleri bayağı hızlı yükseltiyor iğne gibi etkili, onu denersin. Moralini yüksek tut, halledersin sen hepsini
Evet ikinci baya koyu olması lazım regl geçtiyse seninkinde de koyuluk var
Evliyiz,sevgiliyiz,bugün bizimde günümüz diyerekben de güya kendimce hazirlanicaktim, netten alışveriş filan yaptım ama "aman yaa martta ugrasirim" diye bosverdim biraktim
Olabilir canım, ben 15 gün kullanmıştım dil altı ama tekrar baktırmadımBende mi istesem doktorumdan acaba ilaç kullanmayınca hemen düşüyor benimkisi de
Boşver güzelm dua edin yeter dediğinz gbi önmli olann elim ve huxrmHayırdır canim, okuyamadım ama sıkma canını, önemli olan evin
Bende pek severim kız enerjik oluyorum resmeniç giyim mağazasından başkasında alışveriş yapmayı sevmem
Teşekkürler kuzumbekarken bile bana hep gecelik yada iç çamaşır hediye gelirdi annem hadi bu manyak siz niye buna uyuyorsunuz diye azarladı arkadaşlarımı ve kuzenlerimi şuan resmen koleksiyon sahibiyim
Canım yazılanlara cevap vermek yerıne neden sürekli resim atıyosun .
Açıklıyorum sana aama hiç yazılanlara bakmıyorsn ki
Kuzum bat 1 gün geçti testlerim baya koyulaştı ilk sayfada bakabilirsin .Senin nasıl gidiyor kuzum, verdin mi kan yada gittin mi doktora? Hayırlı olsun demek için onları bekliyorum Yazdıysan da kaçırdım benBu aralar biraz sıkıntılıyım idare et
Kuzummmm hepsini not aldım ben . Sayfayı çekere atarım yarın :)H E kuzm bugün test yaptn mı günden güne belrtin artmştır keşke silikken ki belrtineden tut koyu olana kadr bütün bertini gün gün yazsaydnn faydalanrdık :)
Ahaha al benden de o kadarInanır mısın ben çeyizime bile hiç öyle gecelik, iç çamaşırı vs. almadım ne safmışım diyorumHoş almak da bişey değil hakkını vermek lazım o da bende yok.
Ahaha al benden de o kadar
Boşver canım Allah vergisi bi yerdeBazen arkadaşlara çok özeniyorum gerçekten
Kuzum bat 1 gün geçti testlerim baya koyulaştı ilk sayfada bakabilirsin .
Kan vermedim maalesef . Vermme yazal şimdilik doktora gitmek istemiyoeum . 2 hafta sonra inşallahh .
Binağrım bişeyim olmaz sa
Kuzummmm hepsini not aldım ben . Sayfayı çekere atarım yarın :)
Hamile olanlarda gebelik testi var canım .İnsallah kuzum, hayırlısıyla alırsın kucağına. Ben tam çözemedim de bakayım hemen ilk sayfaya
Hamile olanlarda gebelik testi var canım .
Diğer alttakiler bat bekleyenler
İnşallah sende orda yer alırsınÇok emekle hazırlamışsın, emeğine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?