Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol cnm okuyorum teşekkür ederim gebelik yok dedin
Gebelik yok demedım .
Sende kabul ediyosun fotoları güzel çekemiyorum diye .
Sana aslında dün demiştik . Bir daha idrar testi yap diye neden böyle uğraşıyosun ??

İyiliğini istiyorum yanlış anlama ..

Birde bebek süpriz olucak demişsin planlamıyormuydunuz ?

Neden bu şekilde konusuyosun pardon ????

?????? Anlam veremedim az önce test attin yaziyosun demişsin belki musait degildim
O an müsait değildin okey resim attıgına göre müsait oldun .
Sana zahmet edip yorum yaptık kaale al diye yazdım .

He diyosan ki sen yorumların çok umrumda değil yapmam canım .

Kızlar öğleden beri kahverengi pembe karisik leke geliyor sanki diorum kesin adet oldum kosuyorum akıntı geldi gibi hissediyorum bakıyorum azıcık peçeteye geliyor acaba yerlesme olabilir mi ki yerleşme de baska belirti var mi bildginz umitlenmiyorum ama adetse ne zmna sökülecek ki merak ediyorim sol kasigimda ara ara sanki karnında gaz dolanir ya oyle bi hissiyat hissediyorum

Cidden kavga edemiycem alakası yok mana aramayın lutfen
Kavga etmiyorum .
Bir soru soruyorum ..
notlama işaretlerimi kavga ediyomua gibi mi algıladın .

Elimden geldiğince burda da özel mesajda da sana yardımcı olmaya çalıştım .
Senı ümitlendirmemk adına yükseltmedim seni .

İnşallah gebesindir .
İyi akşamlar .

Kuzum hadi inşallaahhh yaaaa

İyi

Kızlar yeni girebildim siteye okudum yorumlarınızı valla çatladı çatlamadı şey etmedim sonuçta dün koyuydu bugün düne göre silik, değerlendirdim

Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız bende iyi ki içinizdeyim. Hadi bu ay topiğimize bir sürü gebe yazdıralım

nedemistimkibenn kuzummmm son saatler
Saat kaçta yapcan ona göre gireyim siteye ??
Utandım suaan Yarın evdeyim,eşim için erken kalkicam canım,inşallah 9 gibi yapıp buraya atayım hemen..
Günü film izleyerek degerlendirdik,tam yatmayı planlarken kayınvalidem resim yollamış,eşim ben ve yanimda kuzenimin ikiz bebislerle olan resmimizi çıkartmis,onun fotosunu..Ah annecim ya,gece gece kederlenicem

Merakla beklioruk testini cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…