- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Ay insAllah kuzum hayırlı ise olsun insAllah
Tmm kuzmmKuzum bat 1 gün geçti testlerim baya koyulaştı ilk sayfada bakabilirsin .
Kan vermedim maalesef . Vermme yazal şimdilik doktora gitmek istemiyoeum . 2 hafta sonra inşallahh .
Binağrım bişeyim olmaz sa
Kuzummmm hepsini not aldım ben . Sayfayı çekere atarım yarın :)
Merak etme kuzum inş sağlığına tamamen kavusmus şekilde gelecek inşYarnn sabah 6.30 da eşim gidiyor dua edin
Hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla saglikla gelsin insAllahYarnn sabah 6.30 da eşim gidiyor dua edin
Rabbim sifasini versin iyi olup gelsin inşallahYarnn sabah 6.30 da eşim gidiyor dua edin
Rabbim şifasını versin kuzumYarnn sabah 6.30 da eşim gidiyor dua edin
Canım ya benimki tabiri caizse kronik b12 düşüklüğü. Yarın gidecem inşallah herseyi isteyeyim. Ona göre ilaç versin.Olabilir canım, ben 15 gün kullanmıştım dil altı ama tekrar baktırmadım
Çokça aminNe güzel ya biraz da bana gelsin öyle huylar
İnşallah güzel haberlerini alırız canım sabah ola hayrolaKızlar öğleden beri kahverengi pembe karisik leke geliyor sanki diorum kesin adet oldum kosuyorum akıntı geldi gibi hissediyorum bakıyorum azıcık peçeteye geliyor acaba yerlesme olabilir mi ki yerleşme de baska belirti var mi bildginz umitlenmiyorum ama adetse ne zmna sökülecek ki merak ediyorim sol kasigimda ara ara sanki karnında gaz dolanir ya oyle bi hissiyat hissediyorum
Bende bir anlik gordum tam sizle paylasirken sarjim bitti yazi gitmis sadeceKuzum bidaha yazmadın merak ettim .
Geçen paykaşımında resmi paylaşamamışsın biz göremedik o yüzden ??
Hayırlısı olsun kuzum ya önümüzdeki aylara insAllahLo
Bende bir anlik gordum tam sizle paylasirken sarjim bitti yazi gitmis sadece( sonrada cizgi olmadigini anladim negatif bata 2 kaldi zaten olsa cikardi artik
İnşallah cnm Rabbim gönlüne göre versinKızlar bende duanızı isteyecem yarın yine tahlil günüminşallah sıfırlanmıştır ve artık önümüze bakarız.
Canim hicbse anlamadim bu 2. Ayimizdi ilk ayimizda ovu testi kullanmadim ama takvimdeki gunleri tam degerlendiremedik. 2. Ayimizda ovu kullandim ama testler abuk subuk cikti hastaydim ilaclardanmi bilmiyorum. Bu ay bakalim nasil olucak cok merak ediyorum.Hayırlısı olsun kuzum ya önümüzdeki aylara insAllah
Hayirli olsun bitanem insaallh saglikla gelir bebisinkızlar bugün bat gününe 1 gün var kan testi yaptırdım sonuç 73.92 sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?