- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Vala bende bu ay ilk yaptım hayırlısıCanim hicbse anlamadim bu 2. Ayimizdi ilk ayimizda ovu testi kullanmadim ama takvimdeki gunleri tam degerlendiremedik. 2. Ayimizda ovu kullandim ama testler abuk subuk cikti hastaydim ilaclardanmi bilmiyorum. Bu ay bakalim nasil olucak cok merak ediyorum.
Çıkartmayın bacım azıcık yalvartın adamlarıbizimki beni görünce bu gece sabah olmayacak gibi bir his geldi diyor
Canımmm Allahım sağlıkla sıhhatle geri dönmesini nasip etsin inşallahhhhhYarnn sabah 6.30 da eşim gidiyor dua edin
İnşallah inşallaahh hayırlı gürl haberlerle gel canımmKızlar bende duanızı isteyecem yarın yine tahlil günüminşallah sıfırlanmıştır ve artık önümüze bakarız.
Canım bu ay ilaç falan kullandın ya dengen bozuldu.Canim hicbse anlamadim bu 2. Ayimizdi ilk ayimizda ovu testi kullanmadim ama takvimdeki gunleri tam degerlendiremedik. 2. Ayimizda ovu kullandim ama testler abuk subuk cikti hastaydim ilaclardanmi bilmiyorum. Bu ay bakalim nasil olucak cok merak ediyorum.
İnşaAllahh cnmMerak etme kuzum inş sağlığına tamamen kavusmus şekilde gelecek inş
İnşaAllahh canmn içi inşaAllahCanımmm Allahım sağlıkla sıhhatle geri dönmesini nasip etsin inşallahhhhh
İnşallah inşallaahh hayırlı gürl haberlerle gel canımm
Canım bu ay ilaç falan kullandın ya dengen bozuldu.
Allahın izniyle diğer ay senin ayın olsun
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm teşekkür ederimHayırlısıyla gitsin hayırlısıyla saglikla gelsin insAllah
MaşaAllah kuzm MaşaAllah Allahım bunu kucgna almayı nasip etsn
Ay canım inşallahh tek arzum evladımı kucağıma almak sizinkilerinde aldığınızı görmekMaşaAllah kuzm MaşaAllah Allahım bunu kucgna almayı nasip etsn
Alrsın balum inşaAllah sağlıklı gebelik geçirirsnn dua et bize gebesin duanda untmaaaAy canım inşallahh tek arzum evladımı kucağıma almak sizinkilerinde aldığınızı görmek
Söylemene bile gerek yok canım .Alrsın balum inşaAllah sağlıklı gebelik geçirirsnn dua et bize gebesin duanda untmaaa
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn Allah razı olsun cnm eminmki bu kadr insanın gebe kalmasnaa canı gönülden sevmesini bilen bi insan olark dua ettiğinede onladr eminimSöylemene bile gerek yok canım .
Asla dualarımdan eksik etmem ..
sürekli her namazımda , her yasinimde duamdasınız
Ablam bugun kalp atışı için gitcek dua edin ona da nolurAminnnnnnnnn aminnnnn Aminn Allah razı olsun cnm eminmki bu kadr insanın gebe kalmasnaa canı gönülden sevmesini bilen bi insan olark dua ettiğinede onladr eminim
Canım demkki bu ay birkaç gün oynama olucak ..Günaydın kızlar
Bugün 13.günüm geçen ay bugün siliklesmisti bile ama henüz belirsiz çizgi var
Eki Görüntüle 2235971
hay masallah el sallıyor ben burdayım die
Düşünmüyorum.hay masallah el sallıyor ben burdayım diekan testine gitmeyecek misin canım?
aaa hadi ya. hiç kanda baktıramayacak mısınDüşünmüyorum.
Aynı zamanda kan vermem yasak . Damarlarım hassas oldugu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?