- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
günaydın canım bu lh mi?Günaydın kızlar
Bugün 13.günüm geçen ay bugün siliklesmisti bile ama henüz belirsiz çizgi var
Eki Görüntüle 2235971
fotoğraf atsana cnmYaaaa ben bişey gördümmm....
Kızlar baksaniza rüya değil dimi..her yanım titriyor..oturuyorum şuan kalbim nasil çarpıyor..rüya hayal değil dimi..
Demekki canım. Dün hiç yok gibiydi bugün çok az fark varCanım demkki bu ay birkaç gün oynama olucak ..
zaten bır anda koyulaşıyo .. takip edelim birkaç günd aha
canim gunaydin testini gordum bence bu gayet saglikli bir gebelige benziyor testin massalh cok koyu cikmis en az 200. ustu cikarDüşünmüyorum.
Aynı zamanda kan vermem yasak . Damarlarım hassas oldugu için
Evet canmgünaydın canım bu lh mi?
Kizzzz var iste ayyyy :) hadi gözün aydın lh lar yalan degilmisKızlar baksaniza rüya değil dimi..her yanım titriyor..oturuyorum şuan kalbim nasil çarpıyor..rüya hayal değil dimi..
Eşimin ise gitmesini bekledim testi yapmak için.her zaman bir dk daha dur diyen ben bugun onu kovarcasina yolladim ki test yapabileyim..korkuyorum da ama ya..Kizzzz var iste ayyyy :) hadi gözün aydın lh lar yalan degilmis
var canım çizgi gözün aydınKızlar baksaniza rüya değil dimi..her yanım titriyor..oturuyorum şuan kalbim nasil çarpıyor..rüya hayal değil dimi..
var kız ayyyy gözün aydın saglikla a ilerler insAllahKızlar baksaniza rüya değil dimi..her yanım titriyor..oturuyorum şuan kalbim nasil çarpıyor..rüya hayal değil dimi..
henüz pik olmadı değil mi?Evet canm
ayyyy hadi inşallahhh ama ben ne dedimmEşimin ise gitmesini bekledim testi yapmak için.her zaman bir dk daha dur diyen ben bugun onu kovarcasina yolladim ki test yapabileyim..korkuyorum da ama ya..
Canım yum ne zaman oldu? Benim testim böyle çıktığında hgc 2000 den fazlaydı :) gözünaydin
Bata üç gün var canım..18 Şubat'ti regl tarihim..var canım çizgi gözün aydınbat ne zaman?
Caniim Allah razı olsuun..senin sokulme durumu oldu mu,belki seninde vardır ki..Allah hepimize nasip etsin canımm..çok teşekkür ederim..var kız ayyyy gözün aydın saglikla a ilerler insAllah
3 gün sonra kopkoyu çıkar canımBata üç gün var canım..18 Şubat'ti regl tarihim..
Allah razı olsun..Bu mutluluklar hepimiz için olsuun..
Amin insAllah cnm yok benim Söküldü adet oldum yani hayırlısıCaniim Allah razı olsuun..senin sokulme durumu oldu mu,belki seninde vardır ki..Allah hepimize nasip etsin canımm..çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?