- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Hislerin yaniltmiyorduu biziiayyyy hadi inşallahhh ama ben ne dedimminşallah senin de katlanarak artsın canım... maşallah..
Maşallah süphanallah
Ay ben telaştan korkumu anlatmıştım sana yazdığım mesajda sadece.cok teşekkür ederim caniim..Allah bekleyen herkese nasip etsin insallahhKizzzz var iste ayyyy :) hadi gözün aydın lh lar yalan degilmis
Canım Allah razı olsun..en kısa zamanda senin için,sizin için sevinelim insallaahnedemistimkibenn Kuzummmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutlulukla al kucağına yavrunu inşallah.. Darısı bizim başımıza kızlar
Olmadı canım bekliyorum. Geçen ay 12. Gün pik olmuştu. Bu ay 13. Gün ve hala olmadihenüz pik olmadı değil mi?
anaamKızlar baksaniza rüya değil dimi..her yanım titriyor..oturuyorum şuan kalbim nasil çarpıyor..rüya hayal değil dimi..
ay hiç okuyamadım dün çok yoğundummorcivertkedi minnoşumm koooşş sana test yaptılaarr hem de pozitifinden dün de yoktun dikkatimden kaçmadııı naptın nerelerdesiin..
İnşallah sonraki aya gelen giden olmaz,yine burada senin için seviniyor oluruz caniimAmin insAllah cnm yok benim Söküldü adet oldum yani hayırlısı
Amiin canım..çokça dua edicem bunun için..3 gün sonra kopkoyu çıkar canımdarısı bizlere olsun
Var dimi yaa,daha üç gün var bata,şimdide acaba koyulaşır mı endişesi yaşamaya başladım tatlisanaamhayırlı olsun, sağlıkla artsın
ay hiç okuyamadım dün çok yoğundumgünaydın
Amiin kuzum ayy çok sevindim yaCanım Allah razı olsun..en kısa zamanda senin için,sizin için sevinelim insallaah
Sevincinizi buradan öyle içten hissediyorum kiiAmiin kuzum ayy çok sevindim ya
fotoğrafı açmadım bileVar dimi yaa,daha üç gün var bata,şimdide acaba koyulaşır mı endişesi yaşamaya başladım tatlis
test yapıyor olman çok iyi oldu o zaman canım kaçırabilirdin aynen devamOlmadı canım bekliyorum. Geçen ay 12. Gün pik olmuştu. Bu ay 13. Gün ve hala olmadi
Canımmm hadi gözün aydın, Rabbim sağlıkla devam ettirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinVar dimi yaa,daha üç gün var bata,şimdide acaba koyulaşır mı endişesi yaşamaya başladım tatlis
Coook aşırı sağol caniim..Tam da senin değerlendirdiğin gibi değerlendirmistim bende ve çok şükür oldu sanıyorum..Allah razı olsuun..Mucizeler hep bizimle olsun,isteyen herkesi bekletmeden olsuunCanımmm hadi gözün aydın, Rabbim sağlıkla devam ettirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Selam canım, benim de daha geç olmaya başlamıştı son aydan önce, normalde 12-13 olurken 15’te olmuştu.Olmadı canım bekliyorum. Geçen ay 12. Gün pik olmuştu. Bu ay 13. Gün ve hala olmadi
Amin canım benim, mutluluğun daim olsun sen hep gülCoook aşırı sağol caniim..Tam da senin değerlendirdiğin gibi değerlendirmistim bende ve çok şükür oldu sanıyorum..Allah razı olsuun..Mucizeler hep bizimle olsun,isteyen herkesi bekletmeden olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?