Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyyy hadi inşallahhh ama ben ne dedimm inşallah senin de katlanarak artsın canım... maşallah..
Hislerin yaniltmiyorduu bizii
Ama eğer olumsuz çıksaydı Lh lara edeceğim sitemin haddi hesabı yoktu
Canım benim Allah sanada en hayırlı olan tez zamanda ikinci mucizeni nasip etsin insallah

Var dimi yaa,daha üç gün var bata,şimdide acaba koyulaşır mı endişesi yaşamaya başladım tatlis
fotoğrafı açmadım bile bariz belli. koyuluk da iyi. kan vermek için gecikmeyi bekle, evde test yapabilirsin. ayyyy cok sevindim senin adına

Canımmm hadi gözün aydın, Rabbim sağlıkla devam ettirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Coook aşırı sağol caniim..Tam da senin değerlendirdiğin gibi değerlendirmistim bende ve çok şükür oldu sanıyorum..Allah razı olsuun..Mucizeler hep bizimle olsun,isteyen herkesi bekletmeden olsuun

Coook aşırı sağol caniim..Tam da senin değerlendirdiğin gibi değerlendirmistim bende ve çok şükür oldu sanıyorum..Allah razı olsuun..Mucizeler hep bizimle olsun,isteyen herkesi bekletmeden olsuun
Amin canım benim, mutluluğun daim olsun sen hep gül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…