İnanmıyorum kuzum hamilesin sendeYaaaa ben bişey gördümmm....
Yanısna olsma cimciklerdimKızlar baksaniza rüya değil dimi..her yanım titriyor..oturuyorum şuan kalbim nasil çarpıyor..rüya hayal değil dimi..
İnşallah inşallah diğer gebeliğimde bu kdr koyuluk yoktu bu günde ölçtürdüğümde 283 çıkmıltı sonuc :)canim gunaydin testini gordum bence bu gayet saglikli bir gebelige benziyor testin massalh cok koyu cikmis en az 200. ustu cikar
Canım çatlama 30 ocak :)Canım yum ne zaman oldu? Benim testim böyle çıktığında hgc 2000 den fazlaydı :) gözünaydin
Allah razı olsun canım darısı sana inşallahjMaşallah süphanallahKatlana katlana devam etsin, miniğin senden ayrılmasın kuzumm
Önümüzdeki hafta pazartesiden sonra kan vereyim inşallah canım..pazartesi gelmesi istenmeyen reglfotoğrafı açmadım bilebariz belli. koyuluk da iyi. kan vermek için gecikmeyi bekle, evde test yapabilirsin. ayyyy cok sevindim senin adına
Merhaba, hoşgeldin canım, inşallah uğurlu gelir sanaMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım yeni üyeyim bu ay bende 2. Bebiş için çalışmalara başladım takvim yöntemiyle deniyorum umarım güzel sonuçlar alırız topluca
gelmez gelmezÖnümüzdeki hafta pazartesiden sonra kan vereyim inşallah canım..pazartesi gelmesi istenmeyen regl
Canım Elçin, adını biliyorum diye böyle diyebilirim sanirimİnanmıyorum kuzum hamilesin sende
Maşallaahh giderek artsın inşalah fotografı açmadım bile direk belliiii
Yanısna olsma cimciklerdim
İnşallah inşallah diğer gebeliğimde bu kdr koyuluk yoktu bu günde ölçtürdüğümde 283 çıkmıltı sonuc :)
Canım çatlama 30 ocak :)
16 günlük bebeğim ..
dua et nolur bu sefer güzel haberler alayım
Allah razı olsun canım darısı sana inşallahj
Son ay geç olmamis miydiSelam canım, benim de daha geç olmaya başlamıştı son aydan önce, normalde 12-13 olurken 15’te olmuştu.
hatırlıyorum kız az önce mesajları okumuştum duygulandımdombili_xl birlikte gülelim insallah morcivertkedi hatırlıyor musun, biz denk getiremiyoruz tarzında mesaj yazmıştım sana bu ay bilhassa dikkat etmiştim,çok şükür denk gelmis
Son ay 13 gibi olmuştu yine canım ama dediğin gibi eski düzene döndüğü içindirSon ay geç olmamis miydi
Benim zaten geçen ay adet döngüm 3 gün önce olmuştu. Galiba eski haline döndü bu ay
Aminn Allahımmm aminnnn yemin ederim her birinizin şu testini görünce çok mutlu oluyorum .Canım Elçin, adını biliyorum diye böyle diyebilirim sanirimçok teşekkür ederim,burda sayfalarca yazdıkların,çektiklerinle umut olduğun için..hatta ara ara özel sorularıma da maruz kaldığın icin sayfamız uğurlu gelmeye devam ediyorduu,ilk sayfadan hamile olmayan kalmasın insallaah
Çok sagool canimgünaydın kızçeler
nedemistimkibenn hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi bebiştir allah kucagınada almayı nasip etsin:)
amin allah razı olsunnn :)Çok sagool caniminsallah Allah bekleyenlere de nasip etsin..Bu ay olmazsa gelecek ay diye şimdiden kara kara düşünmelerden uzak etsin ve mucizeler gelsin..
rekor kıracağız insallahBir gebem daha var a dostlarrrr
Nasıl degerlendirmistin canım. Takvimini atar misin bize :)Coook aşırı sağol caniim..Tam da senin değerlendirdiğin gibi değerlendirmistim bende ve çok şükür oldu sanıyorum..Allah razı olsuun..Mucizeler hep bizimle olsun,isteyen herkesi bekletmeden olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?