Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa ben bişey gördümmm....
İnanmıyorum kuzum hamilesin sende
Maşallaahh giderek artsın inşalah fotografı açmadım bile direk belliiii

Kızlar baksaniza rüya değil dimi..her yanım titriyor..oturuyorum şuan kalbim nasil çarpıyor..rüya hayal değil dimi..
Yanısna olsma cimciklerdim

canim gunaydin testini gordum bence bu gayet saglikli bir gebelige benziyor testin massalh cok koyu cikmis en az 200. ustu cikar
İnşallah inşallah diğer gebeliğimde bu kdr koyuluk yoktu bu günde ölçtürdüğümde 283 çıkmıltı sonuc :)

Canım yum ne zaman oldu? Benim testim böyle çıktığında hgc 2000 den fazlaydı :) gözünaydin
Canım çatlama 30 ocak :)
16 günlük bebeğim ..
dua et nolur bu sefer güzel haberler alayım

Maşallah süphanallah Katlana katlana devam etsin, miniğin senden ayrılmasın kuzumm
Allah razı olsun canım darısı sana inşallahj

Canım Elçin, adını biliyorum diye böyle diyebilirim sanirim çok teşekkür ederim,burda sayfalarca yazdıkların,çektiklerinle umut olduğun için..hatta ara ara özel sorularıma da maruz kaldığın icin sayfamız uğurlu gelmeye devam ediyorduu,ilk sayfadan hamile olmayan kalmasın insallaah

Aminn Allahımmm aminnnn yemin ederim her birinizin şu testini görünce çok mutlu oluyorum .
Çok hassasım zaten gözleriö doldu
Allahım herkese nasip etsin . Evlat hasretiyle yanan herkese bizlerede kavusmayı nasip etsin .
Kuzum bu saatten sonra beslenmene dikkat et olur mu .
Kafeınlı içme . Çay günde 1 bardak iç ..
yumurtayı , eti çok pişmiş ye bol bol su iç

günaydın kızçeler
nedemistimkibenn hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi bebiştir allah kucagınada almayı nasip etsin:)
Çok sagool caniminsallah Allah bekleyenlere de nasip etsin..Bu ay olmazsa gelecek ay diye şimdiden kara kara düşünmelerden uzak etsin ve mucizeler gelsin..

Coook aşırı sağol caniim..Tam da senin değerlendirdiğin gibi değerlendirmistim bende ve çok şükür oldu sanıyorum..Allah razı olsuun..Mucizeler hep bizimle olsun,isteyen herkesi bekletmeden olsuun
Nasıl degerlendirmistin canım. Takvimini atar misin bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…