Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hatırlıyorum kız az önce mesajları okumuştum duygulandım
Bizimde senin gebelik takviminde anbe an haftaların ilerlediğine tanık olmamız gibi güzel tatlis anlardaan
Canim H E Daha dün akşam kuş lokumlarini pesisira yerken,eğer hamile olursam daha ağzıma abur cubur koymam gibi kendimce büyük laf ettimOkulda öğle aralarında acikmiyorum diye yemek yemiyordum,artık yenecek,kilo takintim vardı,artık minik minik kilolar alinacak ben çay yerine meyve çayı içiyorum,sıkıntı mı acaba ve haftada iki kahve keyfimiz vardı ona da ara vermiş olalim.cok sağol sen canim

hatırlıyorum kız az önce mesajları okumuştum duygulandım
Bizimde senin gebelik takviminde anbe an haftaların ilerlediğine tanık olmamız gibi güzel tatlis anlardaan

Kuzum şimdilik doktora sormadan bişey içme çok önemli aşamalardasın ..
Evladın sana tutunmaya çalışıyor .
Bugun evdeydın bol bol uzan dinlen . Dua et ..
istersen birde 2 rekat şükür namazı kılabilirsin :)

o zaman sen ne yaptın H E
Ben bitkisel hiç bişey kullanmadım .
Ama kendımde eşimde bol bol bal yedik .
dvtb canım birley kullanmıstı gelince söyler size ..
ben yumurtlama takip ettim ve güzel değerlendirdik 3 ümüzde . Ben yaptım kızlara söyledim onlarda o günlerde değerlendirdi .
Eğer yumurtlama testi yapmıyosan iki günde kesinlikle ilişki kuracaksınız canım .
Eğer test yapıcaksanız pik günü ve sonraki 3 günü değerlendirmek lazım .

nedemistimkibenn ne yaaptın bu ay bizimlede pylaşta bizde yapalım
Nasıl degerlendirmistin canım. Takvimini atar misin bize :)
Elbette ki kızlar..31 günde regl oluyorum ben.Burda kızlar sağolsun ovulasyon testi yapmaya başladım.17.gun piki gördüm,18inde testimin rengi acilmaya başladı..
Bende 15,17 ve 18.gunleri degerlendirdim.Oncesinde de var ama önemsizdir diye düşünüyorum.
15i ve 17.gunleri sabahtan değerlendirdim.18.gun yani silinmeye başladığı gün içinde gece değerlendirdim..ve çok şükür canlar..

Eklentiler

• IMG_20190215_090635.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20190215_090646.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 31
Eveet dediğini yapıcam canım.toparlanmayi bekliyorum sonra abdest alicam insallahh ve temizlik yapmicam bugün ooh keyiif

sizinkine de tanık olucaz sırayla tek tek ama hepinizden önce ben doğurcam ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…