Daha şubat bitmedi Allahın izniyle 5 kişi falan daha gelserekor kıracağız insallah
Bizimde senin gebelik takviminde anbe an haftaların ilerlediğine tanık olmamız gibi güzel tatlis anlardaanhatırlıyorum kız az önce mesajları okumuştum duygulandım
CanimAminn Allahımmm aminnnn yemin ederim her birinizin şu testini görünce çok mutlu oluyorum .
Çok hassasım zaten gözleriö doldu
Allahım herkese nasip etsin . Evlat hasretiyle yanan herkese bizlerede kavusmayı nasip etsin .
Kuzum bu saatten sonra beslenmene dikkat et olur mu .
Kafeınlı içme . Çay günde 1 bardak iç ..
yumurtayı , eti çok pişmiş ye bol bol su iç
Bizimde senin gebelik takviminde anbe an haftaların ilerlediğine tanık olmamız gibi güzel tatlis anlardaanhatırlıyorum kız az önce mesajları okumuştum duygulandım
Ben ne yaptıysam
hahaDaha şubat bitmedi Allahın izniyle 5 kişi falan daha gelse
Martta buralar yıkılcak .
Bu ay güzel gebe yaptık
Kuzum şimdilik doktora sormadan bişey içme çok önemli aşamalardasın ..Bizimde senin gebelik takviminde anbe an haftaların ilerlediğine tanık olmamız gibi güzel tatlis anlardaan
CanimH E Daha dün akşam kuş lokumlarini pesisira yerken,eğer hamile olursam daha ağzıma abur cubur koymam gibi kendimce büyük laf ettim Okulda öğle aralarında acikmiyorum diye yemek yemiyordum,artık yenecek,kilo takintim vardı,artık minik minik kilolar alinacak ben çay yerine meyve çayı içiyorum,sıkıntı mı acaba ve haftada iki kahve keyfimiz vardı ona da ara vermiş olalim.cok sağol sen canim
Bizimde senin gebelik takviminde anbe an haftaların ilerlediğine tanık olmamız gibi güzel tatlis anlardaan
o zaman sen ne yaptınBen ne yaptıysamdvtb benı kopyaladı .
dvtb ne yaptıysa nedemistimkibenn onu kopyaladı
Sonuc 3 gebe
Çok şükğr Allahımöm
Ben bitkisel hiç bişey kullanmadım .
Elbette ki kızlar..31 günde regl oluyorum ben.Burda kızlar sağolsun ovulasyon testi yapmaya başladım.17.gun piki gördüm,18inde testimin rengi acilmaya başladı..Nasıl degerlendirmistin canım. Takvimini atar misin bize :)
Hadi inşallah size vereceksinizHer hamis haberi duydugumda heyecanlaniyorum umut doluyor insan
Ay amaniin ben YES BEE demeyi unuttum kendimeBen ne yaptıysamdvtb benı kopyaladı .
dvtb ne yaptıysa nedemistimkibenn onu kopyaladı
Sonuc 3 gebe
Çok şükğr Allahımöm
günler geçmiyor sanki bu ay cok heyecanlıyımHadi inşallah size vereceksiniz
Eveet dediğini yapıcam canım.toparlanmayi bekliyorum sonra abdest alicam insallahhKuzum şimdilik doktora sormadan bişey içme çok önemli aşamalardasın ..
Evladın sana tutunmaya çalışıyor .
Bugun evdeydın bol bol uzan dinlen . Dua et ..
istersen birde 2 rekat şükür namazı kılabilirsin :)
Ay amaniin ben YES BEE demeyi unuttum kendimeaklim nasıl durduysa
sizinkine de tanık olucaz sırayla tek tekBizimde senin gebelik takviminde anbe an haftaların ilerlediğine tanık olmamız gibi güzel tatlis anlardaan
CanimH E Daha dün akşam kuş lokumlarini pesisira yerken,eğer hamile olursam daha ağzıma abur cubur koymam gibi kendimce büyük laf ettim Okulda öğle aralarında acikmiyorum diye yemek yemiyordum,artık yenecek,kilo takintim vardı,artık minik minik kilolar alinacak ben çay yerine meyve çayı içiyorum,sıkıntı mı acaba ve haftada iki kahve keyfimiz vardı ona da ara vermiş olalim.cok sağol sen canim
Bizimde senin gebelik takviminde anbe an haftaların ilerlediğine tanık olmamız gibi güzel tatlis anlardaan
selam kardeş benden de kocamannGünaydın kızlar. Kasım annesi olma yolunda ilerleyen arkadaşlarıma selam olsun
O nidamı nedemişki için attımH E nedemistimden başka bir gebemiz daha var da biz mi bilmiyoruuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?