Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkrler kızlar bn yumurta takibi yapmıyroum ama gün aşırı deniyoruz. bu ay bde ekstra soğan kürü deniyom işte.
eğer olmazsa önümüzdeki aylarda ovu testi almayı düşünüyorum.
peki bu pik oldugu gün akıntınız nasıl oluyor ?
ben hep merak ediyorum yumurta akı kıvamındaki o akıntı geldiği zaman yumurtlama olmuşmu oluyor yoksa sonramı yumurtlama oluyor die

sizinkine de tanık olucaz sırayla tek tek ama hepinizden önce ben doğurcam ona göre
Tecrübelerini bekliyor olucaz insallah
Ya küçük bir tuhaflık vardı bende son zamanlar,eşimin hareketlerine tahammulsuzlukadama yediği dokunuyor,gazi var benim midem bulaniyordu başka odada bile olsam duyduğum sestenperdeyi çekmeden ışığı açıyor yine üstüne gidiyordum o öyle olmaz diye
Nasıl sabredicem ki ona söylemeden

Ben son iki aydır test kullanıyorum diye sanırım,o akıntıyı görmüyordum.Herkeste olurken bende mi yok acaba diye endişe duymuştum.Gunasiri da mutlaka denk gelecektir canim

bence güzel bi sürpriz ayarlayın süper yaaaa inşallah bizde görürüz o günleri :)

hahah. hormonlardan dersin en güzel çıkış yolu
hep öyle demedik mi zatenn arkasından gideceğiz diye morcivertkedi minnoşuum..
asıl seni öğreneceğimiz gün gör burayı

Canım ben burda da söylemiştim ben bu ay pek akıntı yaşamadım ..
geçen ay akıntımda yumurtlmaa ağrımda o kadar çoktu ki .. somuc kimyasal oldu .
Bu ay kendımı rahat bıraktım . Ovuyuda bitirme amaçlı yaptık ve akıntı takibi yapmadm .

Ama söyle bilşyoeum .
Akıntı eğer elinin arasına aldığında bulanık ve az uzuyorsa yumurtlar büyğmek üzere .
Eline aldıgında şeffaf ve uzuyorsa çatlama olmak üzere

hımmm çok tesekkrlerrr dikkat etcem bu ay

selam kardeş benden de kocamann

Günaydın hepinize kızlar..
Gamzeli bebiş senle aynıyız kız ben de gün aşırı değerlendiriyorum. Dün 9. Gündü yumurta akı kıvamı akıntılarım geldi ama yumurtlama öncesi oluyordur bence. Çünkü 9. Gün yumurtlama beklemiyorum.

benimde bugun 8. günüm şuan bişi yok soğan kürü yapıom.
bide küsüz eşimle iki gündür
umarım bu aralar değildir yumurtlamam
önce bi adamal barışim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…