GünaydınnnnnGünaydın kızlar. Kasım annesi olma yolunda ilerleyen arkadaşlarıma selam olsun
Evet 2 kişi saha gircek Allahın izniyle
Ben bitkisel hiç bişey kullanmadım .
Ama kendımde eşimde bol bol bal yedik .
@dvtb canım birley kullanmıstı gelince söyler size ..
ben yumurtlama takip ettim ve güzel değerlendirdik 3 ümüzde . Ben yaptım kızlara söyledim onlarda o günlerde değerlendirdi .
Eğer yumurtlama testi yapmıyosan iki günde kesinlikle ilişki kuracaksınız canım .
Eğer test yapıcaksanız pik günü ve sonraki 3 günü değerlendirmek lazım .
tesekkrler kızlar bn yumurta takibi yapmıyroum ama gün aşırı deniyoruz. bu ay bde ekstra soğan kürü deniyom işte.Elbette ki kızlar..31 günde regl oluyorum ben.Burda kızlar sağolsun ovulasyon testi yapmaya başladım.17.gun piki gördüm,18inde testimin rengi acilmaya başladı..
Bende 15,17 ve 18.gunleri degerlendirdim.Oncesinde de var ama önemsizdir diye düşünüyorum.
15i ve 17.gunleri sabahtan değerlendirdim.18.gun yani silinmeye başladığı gün içinde gece değerlendirdim..ve çok şükür canlar..
amaaan döküleceğiniz varmışEvet 2 kişi saha gircek Allahın izniyle
Ayy kuzu yaaa uğurlu geldin ayağını bi sürdün hepimiz patır outur döküldük :)
Tecrübelerini bekliyor olucaz insallahsizinkine de tanık olucaz sırayla tek tekama hepinizden önce ben doğurcam ona göre
hep öyle demedik mi zatenn arkasından gideceğiz diyeEvet 2 kişi saha gircek Allahın izniyle
Ayy kuzu yaaa uğurlu geldin ayağını bi sürdün hepimiz patır outur döküldük :)
Ben son iki aydır test kullanıyorum diye sanırım,o akıntıyı görmüyordum.Herkeste olurken bende mi yok acaba diye endişe duymuştum.Gunasiri da mutlaka denk gelecektir canimtesekkrler kızlar bn yumurta takibi yapmıyroum ama gün aşırı deniyoruz. bu ay bde ekstra soğan kürü deniyom işte.
eğer olmazsa önümüzdeki aylarda ovu testi almayı düşünüyorum.
peki bu pik oldugu gün akıntınız nasıl oluyor ?
ben hep merak ediyorum yumurta akı kıvamındaki o akıntı geldiği zaman yumurtlama olmuşmu oluyor yoksa sonramı yumurtlama oluyor die
bence güzel bi sürpriz ayarlayın süper yaaaa inşallah bizde görürüz o günleri :)Tecrübelerini bekliyor olucaz insallah
Ya küçük bir tuhaflık vardı bende son zamanlar,eşimin hareketlerine tahammulsuzlukadama yediği dokunuyor,gazi var benim midem bulaniyordu başka odada bile olsam duyduğum sesten perdeyi çekmeden ışığı açıyor yine üstüne gidiyordum o öyle olmaz diye
Nasıl sabredicem ki ona söylemeden
inşallah canm sağolsın :)Ben son iki aydır test kullanıyorum diye sanırım,o akıntıyı görmüyordum.Herkeste olurken bende mi yok acaba diye endişe duymuştum.Gunasiri da mutlaka denk gelecektir canim
hahah. hormonlardan dersin en güzel çıkış yoluTecrübelerini bekliyor olucaz insallah
Ya küçük bir tuhaflık vardı bende son zamanlar,eşimin hareketlerine tahammulsuzlukadama yediği dokunuyor,gazi var benim midem bulaniyordu başka odada bile olsam duyduğum sesten perdeyi çekmeden ışığı açıyor yine üstüne gidiyordum o öyle olmaz diye
Nasıl sabredicem ki ona söylemeden
asıl seni öğreneceğimiz gün gör burayı
tesekkrler kızlar bn yumurta takibi yapmıyroum ama gün aşırı deniyoruz. bu ay bde ekstra soğan kürü deniyom işte.
ben hep merak ediyorum yumurta akı kıvamındaki o akıntı geldiği zaman yumurtlama olmuşmu oluyor yoksa sonramı yumurtlama oluyor die
Partilicezhahah. hormonlardan dersin en güzel çıkış yolu
asıl seni öğreneceğimiz gün gör burayı
hımmm çok tesekkrlerrr dikkat etcem bu ayCanım ben burda da söylemiştim ben bu ay pek akıntı yaşamadım ..
geçen ay akıntımda yumurtlmaa ağrımda o kadar çoktu ki .. somuc kimyasal oldu .
Bu ay kendımı rahat bıraktım . Ovuyuda bitirme amaçlı yaptık ve akıntı takibi yapmadm .
Ama söyle bilşyoeum .
Akıntı eğer elinin arasına aldığında bulanık ve az uzuyorsa yumurtlar büyğmek üzere .
Eline aldıgında şeffaf ve uzuyorsa çatlama olmak üzere
selam kardeş benden de kocamann
Günaydınnnnn
Günaydın hepinize kızlar..tesekkrler kızlar bn yumurta takibi yapmıyroum ama gün aşırı deniyoruz. bu ay bde ekstra soğan kürü deniyom işte.
Canımcım gözün aydın :)Ben son iki aydır test kullanıyorum diye sanırım,o akıntıyı görmüyordum.Herkeste olurken bende mi yok acaba diye endişe duymuştum.Gunasiri da mutlaka denk gelecektir canim
benimde bugun 8. günüm şuan bişi yok soğan kürü yapıom.Günaydın hepinize kızlar..
Gamzeli bebiş senle aynıyız kız ben de gün aşırı değerlendiriyorum. Dün 9. Gündü yumurta akı kıvamı akıntılarım geldi ama yumurtlama öncesi oluyordur bence. Çünkü 9. Gün yumurtlama beklemiyorum.
ayyy asıl benden umudu kesin benceee..asıl seni öğreneceğimiz gün gör burayı
Kıvamı önemli canım :)Günaydın hepinize kızlar..
Gamzeli bebiş senle aynıyız kız ben de gün aşırı değerlendiriyorum. Dün 9. Gündü yumurta akı kıvamı akıntılarım geldi ama yumurtlama öncesi oluyordur bence. Çünkü 9. Gün yumurtlama beklemiyorum.
Aaaaaaa bu dönemde küslük yokbenimde bugun 8. günüm şuan bişi yok soğan kürü yapıom.
bide küsüz eşimle iki gündür
umarım bu aralar değildir yumurtlamam
önce bi adamal barışim
yada barışmış gibi yapar kullanır atarım onuAaaaaaa bu dönemde küslük yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?