niye kesiyomuşuz be menopoza mı girdin sanki günü gününe oluyosun masallahayyy asıl benden umudu kesin benceee..beyaz bayrağı ben sallarım
Aynen kullan al spermlerini , ymyurtlama bitene kadaryada barışmış gibi yapar kullanır atarım onu
aynen hahahaAynen kullan al spermlerini , ymyurtlama bitene kadar
Kız ben size anlatmadım mı . Eşimin dayısı 55 yaşında yengeside 50 yaşında korunurken hamile kalmısee evet valla kopsun buralarr dolsun taşsın olur sanırım.. ee 40 yaşında doğal yolla hem de rezerv azlığı varkenn.. yıkılır buralar
hay maşallahh 50sinde hemi sağlıklıca doğurdu öyle mi :)Kız ben size anlatmadım mı . Eşimin dayısı 55 yaşında yengeside 50 yaşında korunurken hamile kalmıs
Utanclarından söyleyemediler . 7 aylıkken öğrendik
Çocuk doğdu 1. Yaşında
Neden olmasın , ümdim var valla
Kız ben ilk gebeliğimde hamile kalınca senle işim bitti demiştimaynen hahaha
yok artık biz korunmazken 27 yasnda yapamıozKız ben size anlatmadım mı . Eşimin dayısı 55 yaşında yengeside 50 yaşında korunurken hamile kalmıs
Çocuk doğdu 1. Yaşında
Evet sezeryan oldu . Yaştan dolayı normal yapmadı doktorlr .hay maşallahh 50sinde hemi sağlıklıca doğurdu öyle mi :)
aynen yine lazım olma ihtimalleri varKız ben ilk gebeliğimde hamile kalınca senle işim bitti demiştim
Kürtaj olunca eşim bolduu yine bana mı muhtaç oldun demişti
Bu ay hiç öyle bişey demedim .. büyükte konusma
Sorma kızım bizim yanlışımız korunmakyok artık biz korunmazken 27 yasnda yapamıoz
yok artıkKız ben size anlatmadım mı . Eşimin dayısı 55 yaşında yengeside 50 yaşında korunurken hamile kalmıs
Çocuk doğdu 1. Yaşında
Yani 2. 3. Deaynen yine lazım olma ihtimalleri var
maşallah Allah analı babalı büyütsün... 45e kadar yolum var diyom bakalım... olmazsa da canımız sağolsun Rabbim evladımızı bize bağışlasın.. amin.Evet sezeryan oldu . Yaştan dolayı normal yapmadı doktorlr .
5. Kız :)
Çokta tatlı maşallahh ailenin en küçük üyesi gözbebeği :)
Kayınvalidemde 38 de doğurmus küçük kaynımımaşallah Allah analı babalı büyütsün... 45e kadar yolum var diyom bakalım... olmazsa da canımız sağolsun Rabbim evladımızı bize bağışlasın.. amin.
ahahah amann onlar ne bilir korunmayı.. Allah bilir geri çekilmedir yöntemleriKayınvalidemde 38 de doğurmus küçük kaynımı
Korunurken
Korunsanız mı
Sorma kızım bizim yanlışımız korunmak
demekki alalh nasip edince 50 yasndada olsa oluyoYani 2. 3. Dehep lazımlar
Evet geri çekilme . Birde depresyone girmiş hamile klınca :)ahahah amann onlar ne bilir korunmayı.. Allah bilir geri çekilmedir yöntemleriişin sırrı orda mı diyorsun.. mış gibi yapalım hemi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?