Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet geri çekilme . Birde depresyone girmiş hamile klınca :)
3. Aylıklen farketmişler :)

Hatta bana kürtaj olcagımı duydugunda şey dedi benım küçük oğlan 3 aylıkken kalbı attı
Ayy aman Allahimm.. neler var insanoglu deyip gecelim bari... kizlar 1 gun uzadi benim lekelenme 2 aydir boyle oluyor 8.gun temizlenmis oluyorum.. dun sag tarafli kasik agrilarim vardi ovu 5 gun var diyor prg. Su anda buyuyorlar o zmn demi?
Flo da takvimim de 7 mart diyor bakalim eslendi ikisi.

Benım floyla uymadı kuzum bu ay .
Takvimim uygulamayla uydu sadece ..
evet kuzummbüyüyorlar şuan akıntın ne alemde ??

Kızlar adamları stres etmeyın yok yımırtlama günüm yok çok örnmli demeyin .
En öenmli taktik istemiyormus gibi yapıp sexülü giyinippp istemıyeum yan cebime deyip amacımıza ulaşmak
benim bi arkadasm bütün ay iğne vuruldu yumurtası büyüsün çatlasn fln diye gün gün.
doktora gitmiş doktor tamam bu gun ilişki olcak demiş
kocası bunu duy o gün hiç bişe olamamış adam stresten bişi yapamamış 1 aylık emek çöp
ciddende erkeklere yansıtmamak gerekiyor.
ben hiç sölemem yumurtlama günü vs. hatta bazen yumurtlaama haftasnda uykum varsa cok dikkat etmem illede ilişki olcak diye yatar uyurum o gün

Benım floyla uymadı kuzum bu ay .
Takvimim uygulamayla uydu sadece ..
evet kuzummbüyüyorlar şuan akıntın ne alemde ??
Akintiyla ilgilenemiyorum su anda dun kesildi lekelenme.. dha cok agrimi dikkate aliyorum.. eskisi kadar yogunlukta akinti yok benim bi de. Buyusunler insallah:)

Ama artık uyumak yok . İki günde bir :))
Öenmli günler sbahları :))

Benim flo bildi 1 gunle biliyorsun.. ikisi de duruyor silmedim.. bakalim ayy:)
Ya floya 30 çatlama dediğim halde 17. Gün regl günü dedi :)
Demekki sana flo iyi geldi kuzum

Kızzz sen ozaman ailenin göz bebeğisindir :)
Küçüklerin yerı farklıdır her zaman bende en küçüğüm hem ablamların hem annemin en değrlisiyimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…