Kız haberlerde çıktıydı ya 80 yaşında nene hamileydıdemekki alalh nasip edince 50 yasndada olsa oluyo
inşllah bizede yakın zamanda sağlıklı gamzeli bi beiş nasip eder
haahahahahaEvet geri çekilme . Birde depresyone girmiş hamile klınca :)
3. Aylıklen farketmişler :)
Hatta bana kürtaj olcagımı duydugunda şey dedi benım küçük oğlan 3 aylıkken kalbı attı
hadi bu gazla bu ay olur inşallahKız haberlerde çıktıydı ya 80 yaşında nene hamileydıbizim neyimiz eksik
Ben gazı veriyorum geriis sizde vallahadi bu gazla bu ay olur inşallah
Ayy aman Allahimm.. neler var insanoglu deyip gecelim bari... kizlar 1 gun uzadi benim lekelenme 2 aydir boyle oluyor 8.gun temizlenmis oluyorum.. dun sag tarafli kasik agrilarim vardi ovu 5 gun var diyor prg. Su anda buyuyorlar o zmn demi?Evet geri çekilme . Birde depresyone girmiş hamile klınca :)
3. Aylıklen farketmişler :)
Hatta bana kürtaj olcagımı duydugunda şey dedi benım küçük oğlan 3 aylıkken kalbı attı
Benım floyla uymadı kuzum bu ay .Ayy aman Allahimm.. neler var insanoglu deyip gecelim bari... kizlar 1 gun uzadi benim lekelenme 2 aydir boyle oluyor 8.gun temizlenmis oluyorum.. dun sag tarafli kasik agrilarim vardi ovu 5 gun var diyor prg. Su anda buyuyorlar o zmn demi?
Flo da takvimim de 7 mart diyor bakalim eslendi ikisi.
benim bi arkadasm bütün ay iğne vuruldu yumurtası büyüsün çatlasn fln diye gün gün.Kızlar adamları stres etmeyın yok yımırtlama günüm yok çok örnmli demeyin .
En öenmli taktik istemiyormus gibi yapıp sexülü giyinippp istemıyeum yan cebime deyip amacımıza ulaşmak
Akintiyla ilgilenemiyorum su anda dun kesildi lekelenme.. dha cok agrimi dikkate aliyorum.. eskisi kadar yogunlukta akinti yok benim bi de. Buyusunler insallah:)Benım floyla uymadı kuzum bu ay .
Takvimim uygulamayla uydu sadece ..
evet kuzummbüyüyorlar şuan akıntın ne alemde ??
Cook teşekkürler caniimCanımcım gözün aydın :)
Benim flo bildi 1 gunle biliyorsun.. ikisi de duruyor silmedim.. bakalim ayy:)Benım floyla uymadı kuzum bu ay .
Takvimim uygulamayla uydu sadece ..
evet kuzummbüyüyorlar şuan akıntın ne alemde ??
benimki zaten kaderci olacağı varsa her türlü olur diyorKızlar adamları stres etmeyın yok yımırtlama günüm yok çok örnmli demeyin .
En öenmli taktik istemiyormus gibi yapıp sexülü giyinippp istemıyeum yan cebime deyip amacımıza ulaşmak
Ama artık uyumak yok . İki günde bir :))benim bi arkadasm bütün ay iğne vuruldu yumurtası büyüsün çatlasn fln diye gün gün.
doktora gitmiş doktor tamam bu gun ilişki olcak demiş
kocası bunu duy o gün hiç bişe olamamış adam stresten bişi yapamamış 1 aylık emek çöp
ciddende erkeklere yansıtmamak gerekiyor.
ben hiç sölemem yumurtlama günü vs. hatta bazen yumurtlaama haftasnda uykum varsa cok dikkat etmem illede ilişki olcak diye yatar uyurum o gün
Ya floya 30 çatlama dediğim halde 17. Gün regl günü dedi :)Benim flo bildi 1 gunle biliyorsun.. ikisi de duruyor silmedim.. bakalim ayy:)
Allah ol derse tabi ki olur ama işte sen gereğini yap önce demi :))benimki zaten kaderci olacağı varsa her türlü olur diyor
Kızzz sen ozaman ailenin göz bebeğisindir :)Ben annem 41 yaşındayken dünyaya geldim,teyzem 45inde en küçük çocuğuna hamile kaldı,şuan koca kız oldu..
Olacağı varsa oluyor sahiden,inancı hiç kaybetmemek lazım canım..ki olacak seninde inşallah..Partinin hası o zamanaa @can09
neyse zaten senin için önemi yok artık sen hamilelik tarafını aç bence artık bakalım neler diyceklerYa floya 30 çatlama dediğim halde 17. Gün regl günü dedi :)
Demekki sana flo iyi geldi kuzum
normalde sık ilişkiye alıskın değil bizimki haftada bir oluyordu gebelik düşünmeden. artık hadi diyince of hiçte canım istemiyo diyoAllah ol derse tabi ki olur ama işte sen gereğini yap önce demi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?