oyy canımm Allah razı olun inşallah bizler dua ettik size vesile oldu inşallah sizin duanızla da bize vesile olursunuz....Ben annem 41 yaşındayken dünyaya geldim,teyzem 45inde en küçük çocuğuna hamile kaldı,şuan koca kız oldu..
Olacağı varsa oluyor sahiden,inancı hiç kaybetmemek lazım canım..ki olacak seninde inşallah..Partinin hası o zamanaa @can09
Erkeklere bırakmamak lazım ya..Eşime kalsa bizim çocuğumuz olamazdı,ilişki haftada bir ya da iki..e denk gelmeyecek çok belli yani..çünkü o da haftasonuna denk düşecek şekilde oluyordu.guc kuvvet bizde,onlar bize takilsjnbenimki zaten kaderci olacağı varsa her türlü olur diyor
Eveet el bebek gül bebek büyütüldükKızzz sen ozaman ailenin göz bebeğisindir :)
Küçüklerin yerı farklıdır her zaman bende en küçüğüm hem ablamların hem annemin en değrlisiyimdir :)
Cidden öyle ama bnm halam 3. cocuk istemiyordu eniştem istiyodu halam öyle yatmadıgı halde hemen kalktıgı halde yumurtlama günü vs. bakamdıkları halde 2. ayda kaldı hemen :) olacagı varsa oluyorbenimki zaten kaderci olacağı varsa her türlü olur diyor
Kızlar baksaniza rüya değil dimi..her yanım titriyor..oturuyorum şuan kalbim nasil çarpıyor..rüya hayal değil dimi..
Çok tatlisiinBeraber aynı hayali yada rüyayı göremeyiz benceCanım hayırlı olsun inşAllah sağlıklı gebelik olsun, kan testiyle netleştir insAllah
Ben akşamına söylemiştim canımTecrübelerini bekliyor olucaz insallah
Ya küçük bir tuhaflık vardı bende son zamanlar,eşimin hareketlerine tahammulsuzlukadama yediği dokunuyor,gazi var benim midem bulaniyordu başka odada bile olsam duyduğum sesten perdeyi çekmeden ışığı açıyor yine üstüne gidiyordum o öyle olmaz diye
Nasıl sabredicem ki ona söylemeden
Yok kuzum açmıcam hepimiz burdayız :)neyse zaten senin için önemi yok artık sen hamilelik tarafını aç bence artık bakalım neler diycekler
bakalım bu ay da floyu teyit edelim.
Kuzum ben bütün gebeliklerimde pik gğnleri sabahlrı değerlendirdim ..
Kuzum yaşadığım kötü tecrübeden dolayı kalp atılına kdar söylemeyi düşünmüyorumErkeklere bırakmamak lazım ya..Eşime kalsa bizim çocuğumuz olamazdı,ilişki haftada bir ya da iki..e denk gelmeyecek çok belli yani..çünkü o da haftasonuna denk düşecek şekilde oluyordu.guc kuvvet bizde,onlar bize takilsjn
Eveet el bebek gül bebek büyütüldükablamlar büyüdükçe acısını çıkarttı gerçi benden ama hala annem için tekim..aynı şehirde yaşamıyoruz ama yolumu gözler hep..ah canım ya.haftaya gideceğiz yanına.suan gözümde aşırı kıymetli anlar..
Senin annende geçende çok güzel hissetmiş canım yane zaman söyleyeceksin belli mi,eşin dışında bilen var mi,ben ablalarimdan bana yaşça daha yakın olan,beni bilen kuzenime yolladım testlerimi
Oy çift çizgisine yandığımmAllah'ım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşAllaaahhh Darısı da başımızaa
Siz ikiz olarak dışarda yolda bile gözde olmuşsunuzdur canimbizde evin en küçüğüyüz hemi de ikiz
değerliyizdir sağolsunlar :) kalabalık aileyiz 4 abi olunca her birinin biriciği oluyorsun.
yok annem yanlış anladın... flo ya da takvimim i diyorum.. sadece regl ovu takibi için değil onlar gebeyim de bakalım diyorum flo bişeyler çıkaracak mı? :)Yok kuzum açmıcam hepimiz burdayız :)
dışarda gören ikiz sanmıyor söyleyince bile inanmıyolarSiz ikiz olarak dışarda yolda bile gözde olmuşsunuzdur canim
ama bu benimde hayalim yaaa ailelere kalp atışı videosu ile söylemekYok kuzum açmıcam hepimiz burdayız :)
sabahları spermler çok kliteli olurmus . Birde ben reflden sonraki gün birlikte oldugumuzda ilk ilşkide dışrıya boşaltırdım çünkü sağlıksızdır diye
Kuzum yaşadığım kötü tecrübeden dolayı kalp atılına kdar söylemeyi düşünmüyorum
Allahım nasip ederse kalp atışı dıyarsak o video ile hepsine açıklıcam :) şuan bende çok sabırsızım ama söylemicem
Aminnn aminn Allahım ne olur isteyen herkese nasip et
Çok haklısın canımm..Ben o kadar sabredemeyebilirim sanırım ya..kan değerlerimi artışı öğrendikten sonra söylerim sanırım,anneme ve kayınvalideme sadece.Yok kuzum açmıcam hepimiz burdayız :)
sabahları spermler çok kliteli olurmus . Birde ben reflden sonraki gün birlikte oldugumuzda ilk ilşkide dışrıya boşaltırdım çünkü sağlıksızdır diye
Kuzum yaşadığım kötü tecrübeden dolayı kalp atılına kdar söylemeyi düşünmüyorum
Allahım nasip ederse kalp atışı dıyarsak o video ile hepsine açıklıcam :) şuan bende çok sabırsızım ama söylemicem
Aminnn aminn Allahım ne olur isteyen herkese nasip et
Coook aşırı sağol caniim..Tam da senin değerlendirdiğin gibi değerlendirmistim bende ve çok şükür oldu sanıyorum..Allah razı olsuun..Mucizeler hep bizimle olsun,isteyen herkesi bekletmeden olsuun
söyledin mi? :)Çok haklısın canımm..Ben o kadar sabredemeyebilirim sanırım ya..kan değerlerimi artışı öğrendikten sonra söylerim sanırım,anneme ve kayınvalideme sadece.
Eşime bugün temizlik yapmicam dışarda takılsam mi acaba dedim,hey gidi zaman..supurmeyi ben hallederim sen takıl dedi adam
Eşten saklamak zor olur zaten dimiBen akşamına söylemiştim canımDaha belli değil, kesin değil ama Saldıray’a kardeş gelebilir dedim
söyledin mi kız eşine? telefonda mı söyledin allasenÇok haklısın canımm..Ben o kadar sabredemeyebilirim sanırım ya..kan değerlerimi artışı öğrendikten sonra söylerim sanırım,anneme ve kayınvalideme sadece.
Eşime bugün temizlik yapmicam dışarda takılsam mi acaba dedim,hey gidi zaman..supurmeyi ben hallederim sen takıl dedi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?