Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyy canımm Allah razı olun inşallah bizler dua ettik size vesile oldu inşallah sizin duanızla da bize vesile olursunuz....
H E dvtb sizce sabah daha mı önemli?

benimki zaten kaderci olacağı varsa her türlü olur diyor
Erkeklere bırakmamak lazım ya..Eşime kalsa bizim çocuğumuz olamazdı,ilişki haftada bir ya da iki..e denk gelmeyecek çok belli yani..çünkü o da haftasonuna denk düşecek şekilde oluyordu.guc kuvvet bizde,onlar bize takilsjn
Kızzz sen ozaman ailenin göz bebeğisindir :)
Küçüklerin yerı farklıdır her zaman bende en küçüğüm hem ablamların hem annemin en değrlisiyimdir :)
Eveet el bebek gül bebek büyütüldük ablamlar büyüdükçe acısını çıkarttı gerçi benden ama hala annem için tekim..aynı şehirde yaşamıyoruz ama yolumu gözler hep..ah canım ya.haftaya gideceğiz yanına.suan gözümde aşırı kıymetli anlar..
Senin annende geçende çok güzel hissetmiş canım yane zaman söyleyeceksin belli mi,eşin dışında bilen var mi,ben ablalarimdan bana yaşça daha yakın olan,beni bilen kuzenime yolladım testlerimi

oyy canımm Allah razı olun inşallah bizler dua ettik size vesile oldu inşallah sizin duanızla da bize vesile olursunuz....
Ben yumurta pik olmadan ve pik günü sabah denedim canım.sanirim he'den duymuştum sabah önemli diye..
Ve duamdasinizen tatlis aile olduk

benimki zaten kaderci olacağı varsa her türlü olur diyor
Cidden öyle ama bnm halam 3. cocuk istemiyordu eniştem istiyodu halam öyle yatmadıgı halde hemen kalktıgı halde yumurtlama günü vs. bakamdıkları halde 2. ayda kaldı hemen :) olacagı varsa oluyor

Kızlar baksaniza rüya değil dimi..her yanım titriyor..oturuyorum şuan kalbim nasil çarpıyor..rüya hayal değil dimi..

Beraber aynı hayali yada rüyayı göremeyiz bence Canım hayırlı olsun inşAllah sağlıklı gebelik olsun, kan testiyle netleştir insAllah

Ben akşamına söylemiştim canımDaha belli değil, kesin değil ama Saldıray’a kardeş gelebilir dedim

neyse zaten senin için önemi yok artık sen hamilelik tarafını aç bence artık bakalım neler diycekler
bakalım bu ay da floyu teyit edelim.
Yok kuzum açmıcam hepimiz burdayız :)

Kuzum ben bütün gebeliklerimde pik gğnleri sabahlrı değerlendirdim ..
sabahları spermler çok kliteli olurmus . Birde ben reflden sonraki gün birlikte oldugumuzda ilk ilşkide dışrıya boşaltırdım çünkü sağlıksızdır diye

Kuzum yaşadığım kötü tecrübeden dolayı kalp atılına kdar söylemeyi düşünmüyorum
Allahım nasip ederse kalp atışı dıyarsak o video ile hepsine açıklıcam :) şuan bende çok sabırsızım ama söylemicem

Oy çift çizgisine yandığımm Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşAllaaahhh Darısı da başımızaa

Aminnn aminn Allahım ne olur isteyen herkese nasip et

ama bu benimde hayalim yaaa ailelere kalp atışı videosu ile söylemek
önce sen yap bnde snra yapabilirim inşallahhh :)

Çok haklısın canımm..Ben o kadar sabredemeyebilirim sanırım ya..kan değerlerimi artışı öğrendikten sonra söylerim sanırım,anneme ve kayınvalideme sadece.
Eşime bugün temizlik yapmicam dışarda takılsam mi acaba dedim,hey gidi zaman..supurmeyi ben hallederim sen takıl dedi adam

Coook aşırı sağol caniim..Tam da senin değerlendirdiğin gibi değerlendirmistim bende ve çok şükür oldu sanıyorum..Allah razı olsuun..Mucizeler hep bizimle olsun,isteyen herkesi bekletmeden olsuun

Nasıl değerlendirdin canm bize de fikir olsun :)

söyledin mi? :)

söyledin mi kız eşine? telefonda mı söyledin allasen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…