Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok annem yanlış anladın... flo ya da takvimim i diyorum.. sadece regl ovu takibi için değil onlar gebeyim de bakalım diyorum flo bişeyler çıkaracak mı? :)
Heeee onlrda işaretledim şuan gebelik takvımıne geçtiler :)
Gebelik için geri sayıyor sadece

ama bu benimde hayalim yaaa ailelere kalp atışı videosu ile söylemek
önce sen yap bnde snra yapabilirim inşallahhh :)
İnşalah cankm inşallahh

Nasıl değerlendirdin canm bize de fikir olsun :)
Ovulasyon testi ile takip ettim canım..İki aydır testleri kullanıyorum ama geçen ay pik halini görmemiştim testlerimin.31 günde regl oluyorum ve testlerim reglden itibaren 17. Gün pik oldu ertesi gün siliklesmeye başladı.. ben 15.17.ve 18.gunu değerlendirdim canım..Sonrasında bende bunalmıştim biraktim..reglime daha 3 gün var canım..inşallah gelmez regl

Henüz değil canım..akşam testi gösteririm çünkü ben haftasonuna dayanamam
Birde benden birşey saklama der her zaman,bugün belli oldu yarın söylesem kizar
:)) hayırlısı inşallah katlanarak artsın canım... ben de bat günü akşam yapmıştım burdakilerin ısrarıyla çıktı ahahha aldım testi kocama gösterdimm aahaha diye hadi geçmiş olsun dedi adam

Ay çok fena oldum yaaa müge anlıyo izliyorum . Bi kaçgündğr bi adam vardı kayıp annesinden süphelenşyodum. Meğersem kızı öldürmüş annesini korumak isterken Allahımmm ne hayatlar var

Ay biz de yaa ben zaten gerginim sinir etti patladım akşam hala da küsüm
ayy bu adamlardan çektiğimiz nee 20sindeki de aynı 30undaki de 40ındaki de çünkü akıl yaşları 5 6 da kalmış oluyor
sen de hiç duyma boşver zaten mühendis kafasını hiç anlamam hıh

Cidden öyle ama bnm halam 3. cocuk istemiyordu eniştem istiyodu halam öyle yatmadıgı halde hemen kalktıgı halde yumurtlama günü vs. bakamdıkları halde 2. ayda kaldı hemen :) olacagı varsa oluyor
tabi canım orası öyle Allah vermedikçe biz ne yapsak bos zaten. Sadece daha özenli dikkatli davranıyoruz

Evet sezeryan oldu . Yaştan dolayı normal yapmadı doktorlr .
5. Kız :)
Çokta tatlı maşallahh ailenin en küçük üyesi gözbebeği :)

Biz 24 yaşında tutturamiyoruz kadın maşAllah 55 yaşında ve korunurken... :)
Rabbimin mucizeleri diyorum ben böyle olana ve bir gün bize de nasip edecek inşAllah..

Kızlar adamları stres etmeyın yok yımırtlama günüm yok çok örnmli demeyin .
En öenmli taktik istemiyormus gibi yapıp sexülü giyinippp istemıyeum yan cebime deyip amacımıza ulaşmak

Ben söylemem bugün yumurtam şöyle böyle diye haberi bile yok Çarşamba günü ovulasyon testini odada aynalının önünde unutmuşum ve tam o gün Ağustosta evlenen kaynımın çocuğunun resmini gördü yatarken de testi görünce gebelik sanmış "Bu ne? Hamile misin?" dedi gözleri parlayarak ama beklediği olumlu cevabı veremedim.. çok kötü oldum

Ben de ikisini de kullanıyorum. Takvimim adetimi hep biliyor
evet 2si de iyi şimdlik canım duruyorlar :)
Biz 24 yaşında tutturamiyoruz kadın maşAllah 55 yaşında ve korunurken... :)
Rabbimin mucizeleri diyorum ben böyle olana ve bir gün bize de nasip edecek inşAllah..
Ne yani ben hamile kalırsam böyle mi diyceksiniz kızzz şuna bak biz gencecik kalamadık kadın 40 yaşında bu rezerv azlığıyla gebe kaldı ... şaka bi yana böyle düşünmeyin nolur... Rabbimin nezdinde boldur elbet bize de nasip eder.. düzgün dua edelim isterken düzgün isteyelim canım... senin nezdinde herkese diyorum :)
Geçmiş mi olsuungecmesin ayool
o da geçti işte zaten çok hevesli değil o napcan bebeği bu yaştan sonra diyor. olmazsa olmasın olursa da başımızın üstüne diyor :)
kızım da çok suçladı babasını sen çok istemiyorsun diye gitti dedi :)) yavrum kıyamam.. inşallah hepimize hayırlı zamanda versin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…