Heeee onlrda işaretledim şuan gebelik takvımıne geçtiler :)yok annem yanlış anladın... flo ya da takvimim i diyorum.. sadece regl ovu takibi için değil onlar gebeyim de bakalım diyorum flo bişeyler çıkaracak mı? :)
İnşalah cankm inşallahhama bu benimde hayalim yaaa ailelere kalp atışı videosu ile söylemek
önce sen yap bnde snra yapabilirim inşallahhh :)
heee bilgi yok mu şöyledir böyledir diyee. onun için de takip prg.ları var diye biliyorum ama işe yarayanını bulmak lazım. :)Heeee onlrda işaretledim şuan gebelik takvımıne geçtiler :)
Gebelik için geri sayıyor sadece
Ovulasyon testi ile takip ettim canım..İki aydır testleri kullanıyorum ama geçen ay pik halini görmemiştim testlerimin.31 günde regl oluyorum ve testlerim reglden itibaren 17. Gün pik oldu ertesi gün siliklesmeye başladı.. ben 15.17.ve 18.gunu değerlendirdim canım..Sonrasında bende bunalmıştim biraktim..reglime daha 3 gün var canım..inşallah gelmez reglNasıl değerlendirdin canm bize de fikir olsun :)
Henüz değil canım..akşam testi gösteririm çünkü ben haftasonuna dayanamamsöyledin mi? :)
Ay biz de yaa ben zaten gerginim sinir etti patladım akşam hala da küsümbenimde bugun 8. günüm şuan bişi yok soğan kürü yapıom.
bide küsüz eşimle iki gündür
umarım bu aralar değildir yumurtlamam
önce bi adamal barışim
Ay yook demedim,hayallerimdeki anı bekliyorum canim.gelsin göstereyim testi ve boynuna sarilayimsöyledin mi kız eşine? telefonda mı söyledin allasen
Yok yık bilgi yok ..heee bilgi yok mu şöyledir böyledir diyee. onun için de takip prg.ları var diye biliyorum ama işe yarayanını bulmak lazım. :)
:)) hayırlısı inşallah katlanarak artsın canım... ben de bat günü akşam yapmıştım burdakilerin ısrarıyla çıktı ahahha aldım testi kocama gösterdimm aahaha diye hadi geçmiş olsun dedi adamHenüz değil canım..akşam testi gösteririm çünkü ben haftasonuna dayanamam
Birde benden birşey saklama der her zaman,bugün belli oldu yarın söylesem kizar
ayy bu adamlardan çektiğimiz nee 20sindeki de aynı 30undaki de 40ındaki de çünkü akıl yaşları 5 6 da kalmış oluyorAy biz de yaa ben zaten gerginim sinir etti patladım akşam hala da küsüm
Barışın yahu barışmıcak ne var :)benimde bugun 8. günüm şuan bişi yok soğan kürü yapıom.
bide küsüz eşimle iki gündür
umarım bu aralar değildir yumurtlamam
önce bi adamal barışim
tabi canım orası öyle Allah vermedikçe biz ne yapsak bos zaten. Sadece daha özenli dikkatli davranıyoruzCidden öyle ama bnm halam 3. cocuk istemiyordu eniştem istiyodu halam öyle yatmadıgı halde hemen kalktıgı halde yumurtlama günü vs. bakamdıkları halde 2. ayda kaldı hemen :) olacagı varsa oluyor
Ben de ikisini de kullanıyorum. Takvimim adetimi hep biliyorBenim flo bildi 1 gunle biliyorsun.. ikisi de duruyor silmedim.. bakalim ayy:)
Evet sezeryan oldu . Yaştan dolayı normal yapmadı doktorlr .
5. Kız :)
Çokta tatlı maşallahh ailenin en küçük üyesi gözbebeği :)
Geçmiş mi olsuun:)) hayırlısı inşallah katlanarak artsın canım... ben de bat günü akşam yapmıştım burdakilerin ısrarıyla çıktı ahahha aldım testi kocama gösterdimm aahaha diye hadi geçmiş olsun dedi adam
olsun sen bebişi garantilemişinAy biz de yaa ben zaten gerginim sinir etti patladım akşam hala da küsüm
barışırız illaki ama bakalım inş yumurtlama günleri geçmeden barşrz yoksa bi ay daha çöp olurBarışın yahu barışmıcak ne var :)
Valla bilmiyorum beyin bedava herhalayy bu adamlardan çektiğimiz nee 20sindeki de aynı 30undaki de 40ındaki de çünkü akıl yaşları 5 6 da kalmış oluyor
sen de hiç duyma boşver zaten mühendis kafasını hiç anlamam hıh
Kızlar adamları stres etmeyın yok yımırtlama günüm yok çok örnmli demeyin .
En öenmli taktik istemiyormus gibi yapıp sexülü giyinippp istemıyeum yan cebime deyip amacımıza ulaşmak
evet 2si de iyi şimdlik canım duruyorlar :)Ben de ikisini de kullanıyorum. Takvimim adetimi hep biliyor
Ne yani ben hamile kalırsam böyle mi diyceksiniz kızzzBiz 24 yaşında tutturamiyoruz kadın maşAllah 55 yaşında ve korunurken... :)
Rabbimin mucizeleri diyorum ben böyle olana ve bir gün bize de nasip edecek inşAllah..
o da geçti işte zaten çok hevesli değil o napcan bebeği bu yaştan sonra diyor. olmazsa olmasın olursa da başımızın üstüne diyor :)Geçmiş mi olsuungecmesin ayool
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?